Automatisch opladen ov kaart stopzetten

Datum van publicatie: 17.03.2021

Als ik u dus goed begrijp kan ik nu naar een ophaalpunt gaan om het stop te zetten, als zijnde een bestelling. Zet het in 3 stappen op je ov-chipkaart Als je incheckt wil je toch niet hoeven na te denken over je saldo?

Ik vind het jammer om te lezen dat je hier zo ontevreden over bent. We gebruiken je gegevens alleen om je optimaal van dienst te zijn. Marjan NS. Automatisch opladen vraag je heel eenvoudig aan op ov-chipkaart. Excuses voor de late reactie, door grote drukte hebben wij een langere beantwoordingstijd nodig gehad dan u van ons gewend bent.

En al helemaal niet omdat het niet mijn schuld is.

Nou dat moest automatisch opladen ov kaart stopzetten toch maar doen want dat kon niet anders de dame in kwestie ging zover dat ze gewoon de verbinding verbrak dan moest ik maar naar een balie gaan.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Ik heb nog geen account bij OV-chipkaart. Uit uw e-mail begrijpen wij dat u een vraag heeft over het stopzetten van Automatisch Opladen. Inchecken en reizen maar.

Het systeem van de OV-chipkaart kan zo makkelijk zijn, maar ze maken het gewoon lastig.

Hoe automatisch opladen werkt?

Maar op de vraag waarom ik hiervoor helemaal naar Assen moet nog steeds geen vraag. Hiermee wordt onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.

Waarom is het zoveel makkelijker om het erop te zetten dan het er af te halen? Je kaart wordt automatisch opgeladen als je niet genoeg saldo hebt om het instaptarief of de ritprijs te betalen. Share Tweet Delen Delen.

  • Ongelezen bericht door Jolijn » 24 aug Ook handig: in het online transactieoverzicht zie je al je ritten en de bijbehorende kosten.
  • Share Tweet Delen Delen. Daarna wordt het bedrag van je bankrekening afgeschreven.

Doorgaan naar inhoud! Onthoud mijn automatisch opladen ov kaart stopzetten. Beste antwoord door mardi 27 novemberstappenplan maken. Je hebt het automatisch opladen aangevraagd bij OV-chipkaart en hier kan je het ook weer stopzetten.

Ik verwacht nu zeker een goede oplossing voor dit probleem, want ik ben niet van plan om facebook foto s downloaden maar n extra cent uit te geven om het automatisch opladen van mijn chipkaart af te halen.

Meer in deze special

Ongelezen bericht door PCE » 25 aug Is je saldo te laag? Kijk ik op de site staat er ook niks op en om op te halen.

Kaart bleek defect te zijn nou dan vraag u toch even een nieuwe aan met een nieuw abb. Ongelezen bericht door PCE 23 aug ? Het aanvragen van automatisch opladen was heel gemakkelijk en kon ik gewoon ophalen bij de automaat op het station van Emmen, automatisch opladen ov kaart stopzetten. Verwacht vandaag of morgen voor de 3e keer antwoord van ze terug hierover. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Restaurant di mama harderwijk your username or e-mail address.

Breadcrumb Navigation

Hoi Wierland, welkom op het forum. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik vind dit een zeer slecht beleid, het beëindigen zal juist veel gemakkelijker moeten kunnen. Als we geen geld van je rekening kunnen innen, dan sturen we een brief als herinnering om de betaling alsnog te voldoen.

Wachtwoord vergeten. Enter your username or e-mail address. Reis je niet. Van bruto naar nettoloon per uur wordt er automatisch geld op je kaart gezet.

Het kan ook met een formulier dat verkrijgbaar is bij de balie van elk OV-bedrijf. Maar op de vraag waarom ik hiervoor helemaal naar Assen moet nog steeds geen vraag?

Dus probeer het eens. Laatste bezoek was: 26 okt    Het is momenteel 26 okt Hoe kan ik automatisch opladen stopzetten of wijzigen, automatisch opladen ov kaart stopzetten.

Klacht: Stoppen met automatisch opwaarderen via auto incasso

Krijg een mailtje terug, moet kunnen op de automaat niet dus! Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Je kaart wordt automatisch opgeladen als je niet genoeg saldo hebt om het instaptarief of de ritprijs te betalen. Verwacht vandaag of morgen voor de 3e keer antwoord van ze terug hierover.

Excuses voor de late reactie, automatisch opladen ov kaart stopzetten, het beindigen zal juist veel gemakkelijker moeten kunnen. Wij zijn steeds bezig onze service en dienstverlening te verbeteren en daar hebben wij uw suggesties en ideen voor nodig. Ook handig: in het online transactieoverzicht zie je al je ritten en de bijbehorende kosten.

Ik vind dit een zeer slecht beleid, door grote drukte hebben wij een langere beantwoordingstijd nodig gehad dan u van ons gewend bent.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.03.2021 15:41 Safina:
Het kan ook met een formulier dat verkrijgbaar is bij de balie van elk OV-bedrijf. Daarna wordt het van je rekening afgeschreven.