Camping castel rose

Datum van publicatie: 12.11.2020

Garons Airport 50 km Alle vluchten bekijken. Algemene beoordeling Mooi sanitair, zwembad, rivier Weinig parasols bij het zwembad 18 juni aangekomen met gebruik makend van ACSI.

Algemene beoordeling Mooie camping direct aan de rivier en op loopafstand van Anduze Druk bij het zwembad in het hoogseizoen, daarom bijna geen gebruik van gemaakt. Marja4 - Alkmaar. Leuk opgezet en ondanks einde seizoen goed bezet. Kortom een zeer goed verblijf gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Tijdens uw verblijf op camping Le Castel Rose wordt er maar één ding van u verwacht: genieten van de zon en van uw vakantie!

Camping Yelloh! Deze camping is aangesloten bij: klik op logo voor info.

Camping Le Castel Rose ligt in een ruim en boomrijk park. Boek nu Bekijk campingwebsite. Algemene beoordeling Zwembad en jeugd rivier Zeer groot en diep zwembad, Hier kunnen de kinderen in het water spelen en dammen bouwen. Angelique van der Helm, camping castel rose.

Nieuw e-mailadres onjuist. Boek nu Bekijk campingwebsite.

Beschrijving van de camping

Genoeg leuke dingen te doen in de omgeving. Chat met ons. Ook het riviertje biedt veel vermaak. Hoef je niet vooraf te bestellen. Intermarche en Lidl op loopafstand.

Geweldig zwembad. Village Le Sérignan Plage Glamping.

  • Verder was het zwembad wel geopend, maar alleen de speelvijvers voor de jeugd.
  • Let op of de plek recht is zodat regenwater makkelijk weg kan lopen.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen. Is er een wasserette op de camping. Plekje was mooi? Snackbar en brood ook prima. Wifi is gratis maar belabberd.

Benieuwd naar de prijzen?

Veelgestelde vragen over Yelloh! Johan webmaster - Leiden. De taal van het verzoek is ongeldig. Chat met ons.

Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Beoordeling verzameld camping castel rose samenwerking met dit hotel. Wij stonden op staanplaats 68B. Gezellige camping mooi gelegen aan de rivier de Gardon. Hier heb je geen last van?

ACSI Club ID

In de mobilhome was alles aanwezig maar wel zeer beperkt. Plekje was mooi. Bekijk het dorp Speciale aanbiedingen Huuraccommodaties Kampeerplaatsen Zwemmogelijkheden Kinderen en tieners Sport en activiteiten Diensten In de omgeving Evenementen Klantenbeoordelingen Onze campingdorpen vergelijken Veiligheid en activiteiten tijdens uw vakantie, Meer informatie.

Vous pouvez apporter votre barbecue lectrique ou gaz. Heel jammer camping castel rose Deuren en plafond mogen wel wat beter schoongemaakt worden. Deze was prima te bereiken. Leuk opgezet en ondanks einde seizoen goed bezet. Leuke vakantie gehad bij le Castel rose.

Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Village Le Brasilia.

Deze camping is onderdeel van:

Huuraccommodatie was eind september summier bezet. Gebruikersnaam of wachtwoord zijn ongeldig. Nieuw e-mailadres onjuist.

Op een koude douche in ons huisje na een heerlijke 2 weken gehad! Helaas mixten de Franse en Nederlandse camping castel rose niet met elkaar. De vloer was kapot in de ouderslaapkamer wat gerepareerd is en in het begin een gevaarlijke situatie was.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: