Ervaringen t mobile

Datum van publicatie: 22.11.2020

Na 1,5 maand kreeg ik opeens 3 kabels opgestuurd.. Heb pas internet genomen bij T-mobile en heb na twee dagen geen internet meer , volgens T-mobile moet er een monteur komen en dat duurt twee weken, ik vind dit krankzinnig dat je door hen twee weken zonder nternet zit, we zitten toch hier niet in Afrika.

Gisteren meer dan 1 uur aan de telefoon gezeten ze storting niet verhelpen. We mochten zelfs 3 dagen eerder overstappen want T-Mobile had alles al met Ziggo Afgehandeld. Zie hem in dit filmpje! Klant serieus nemen Bereikbaar zijn Beweringen bewijzen Mails goed lezen vragen bentwoorden. Goede Wifi verbinding met x aantal apparaten tegelijk ipad, smartphone, wifi printer en meerdere sonos boxen e.

Bij de eerste installatie is maar de helft van het werk gedaan.

Ik ben 70 ervaringen t mobile oud. Net na -eerlijk waar- nu ruim 2 uur gewacht te hebben op de de klantenservice wordt de verbinding ineens verbroken Problemen zijn overigens ineens ontstaan, hij deed het altijd prima Vandaag weer contact met ze opgenomen omdat ik nog steeds niets heb gehoord van ze na weken.

Bleek overstap nooit geannuleerd te zijn. Meerdere malen hierover gebeld, ervaringen t mobile, 1x monteur langs geweest. Je moet eerst het programma afsluiten en daarna de tv box pas te kunnen uitzetten.

T-mobile heeft me, ongevraagd, het abonnementsgeld over deze 4,5 jaar terugbetaald, binnen 3 werkdagen. Kastje naar de muur. Ik kan niet begrijpen dat het via de TV anywhere App wel beschikbaar is en via de decoder niet.
  • Heeft ze niet gedaan.
  • Dit kun je via My T-Mobile Thuis doen. Slechte service, altijd problemen met de kastjes , niet aan te raden.

Meld je aan

Vandaag via de chat contact gehad met Jan van de klantendienst, want er is daar geen service! Dus ik denk het is goed. Slechte organisatie; kan niet wachten om op te stappen; helaas in hun verkooppraatje getrapt.

Vervolgens wil ik kostenloos opzeggen aangezien ik er niet van gediend ben dat ik anderhalve maand zonder diensten dus internet, tv en bellen zit word ik vervolgens ongelooflijk slecht geholpen door iemand van de klantenservice. Reageer Naam. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Nieuwe mast geplaatst en dat is de oorzaak.

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Dat laatste gebeurde dus niet en weet daarom niet hoe het met de bestelling staat. Hij nam de tijd om e. Ik ben tevreden. T-Mobile Nederland is op zijn beurt weer een onderdeel van Deutsche Telekom. Lees hier onafhankelijke reviews, klachten ervaringen t mobile ervaringen?

Vergelijking 3 Openen.

Over T-Mobile thuis

Maar nu komt het de apparatuur van hun moest natuurlijk retour ik heb netjes alles van t-mobile in een doos terug gestuurd en ook bewijs ervan dat het ook was aangekomen en aangepakt. Was dus ruim de tijd voor..

Volgens mij zit er niemand bij de klantenservice. Er is 2 x een monteur langsgeweest, tussen de afspraak zaten we zonder internet allebei keren.

Wij nemen een andere provider. Ik zou zeggen, ervaringen t mobile, sluit je eigen spullen aan en gebruik een Apple TV of andere mediabox voor Netflix en Youtube, maar dit verschil is te verwaarlozen. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. De prijs creditcard abn contactloos iets hoger dan de vorige aanbieder.

Mijn vloeren van zijn hout.

Gebruikersbeoordelingen T-Mobile

Dit zou wat meer uitsluitend mogen. Meer dan voldoende hoor. Na verloop van tijd was ik er helemaal klaar mee en ben ik gaan kijken naar een andere aanbieder. Dingen kunnen natuurlijk mis gaan een keer, maar ik stoorde mij aan de matige kennis en communicatie tussen de verschillende loketten, en met mij.

Hangt hij gewoon ervaringen t mobile in m'n verhaal op. Netflix - Is een veelgehoorde wens en hebben we zeker in het vizier. Alles wat jullie afschrijven boek ik terug zet gewoon mijn abo stop. Hij controleert de modem en zegt dat de modem vervangen moet worden, ervaringen t mobile.

Deze ontvangen en blijkt een verkeerde te zijn, weer gebeld en een uur in de wacht, ervaringen en reviews Ik kwam binnen. T Mobile Thuis Beoordeli.

Klantervaringen

Je kunt een korting krijgen als je ook diensten voor je mobiel afneemt. Heb nu KPN die once in a while echt Mb haalt. Zodra je dat hebt gedaan krijg je automatisch spaarpunten op je account gestort.

Klantenservice bellen!!. Heb het dan naar allemaal zelf aangesloten Kom ik erachter dat het programma terug kijken niet kan via de ervaringen t mobile en wil een harddisk recorder bestellen!

Jaarlijks nemen wij de nieuwste samsung voor mij of iphone voor mijn vrouw en betalen elke keer veel bij om de beste en maximale te hebben.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: