Gamma chemisch anker

Datum van publicatie: 19.03.2021

Hulsanker met grote spreiding, ideaal in kanaalplaten maarbruikbaar in bijna alle materialen zonder bout. Vind een Hilti Store. Metalen zeefhuls van 1 meter lang voor hol materiaal,zeef D.

Home Producten Draagbaar elektrogereedschap en ankersystemen Verankering. Binnen Buiten U koopt de nylon plug per 20 st Maar je kunt ook een universeelplug gebruiken.

Belangrijk: Alle informatie rondom het coronavirus in je bouwmarkt en de Onlineshop vind je hier. Inzoomen Normaal. Kijk bij Vestigingsinfo waar je jouw dichtstbijzijnde vestiging vindt en laat je informeren door ons personeel!

Lagere bestelwaardes kunnen wij op dit gamma chemisch anker niet aannemen. GAMMA hollewandplug mm 20 stuks? Gebruik Soudal Chemisch Anker voor het spanningsvrij bevestigen van ankers en ankerhulzen, evenals allerlei stangen en wapeningsstaven in volle tattoo symbool kracht holle, gamma chemisch anker. Selecteer hier de accessoire die je zoekt en vind het artikel waar je deze bij geleverd krijgt! Contacteer ons. Zoek een bouwmarkt.

  • Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Selecteer hier de accessoire die je zoekt en vind het artikel waar je deze bij geleverd krijgt.
  • Bezoek dan een van onze bouwmarkten die je door het hele land vindt of bekijk ons uitgebreide online assortiment.

Reviewscore

Een slagplug is ook wel bekend als spijkerplug of nagelplug. Deze nylon nagelpluggen van GAMMA 6x60mm zijn geschikt voor toepassing op verschillende soorten materialen zoals beton, wandverbinding en metaal. Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? U gebruikt de mortel in combinatie met draadstangen en injectiehulzen. Showmodel te bekijken. Hoeft niet worden ingesneden waardo Anti rotatie vertanding voorkomt het meedraaien van de plug in het boorgat.

Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen. GAMMA spijkerplug nylon 8x80 mm 15 stuks? Binnen en buitenschrijnwerk en garagepoorten Batibouw Ramen en deuren Livios? Type Keilbouten. Sluiten Let op.

Chemisch anker kopen bij HORNBACH

Diameter boor Diameter boor Over het algemeen geldt dat de diameter van de boor hetzelfde is als de diameter van de plug. Fischer Keilboutplug nylon m6. Wij bellen u direct terug. Nu niet beschikbaar bij deze bouwmarkt.

An e-mail has been sent to our Customer Service team for follow-up. Chemische injectiemortel Hilti stelt een uitgebreid gamma aan chemische injectiemortels voor dat aan alle behoeften van de professionals uit de bouwsector en de industrie beantwoordt, gamma chemisch anker. Deze zijn voor een snelle montage reeds vooraf gemonteerd.

Er zijn geen bouwmarkten die dit product op voorraad hebben. De GAMMA-plug van nylon van 8mm is een S-plug, zoals beton en massieve steen.

De specie kan worden verwerkt met ieder stevig standaard kitpistool. Online bijna uitverkocht. Zonder plug blijft de schroef namelijk niet zitten en zijn pluggen daarom onmisbaar bij je project.

Vanwege grote drukte zijn wij helaas genoodzaakt om enige restricties aan te brengen in bestellingen. Gelieve het juiste klantnummer te selecteren om klantgerelateerde prijzen en inhoud te zien.

  • Geschikt voor Beton.
  • Optimale klemming in alle bouwstenen.
  • Kijk bij Vestigingsinfo waar je jouw dichtstbijzijnde vestiging vindt en laat je informeren door ons personeel!
  • Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Inclusief bevestigingsmateriaal. Tijdelijke horizontale ankerlijn. Wij bellen u direct terug. Voer je volledige postcode of plaatsnaam in. Chemische bevestigingen zijn gamma chemisch anker bevestigingsoplossingen om extreme lasten in beton, cellenbeton of metselwerk vrij van spreiddruk uit te kunnen oefenen.

U injecteert de mortel in een schroefgat en bevestigt zowel lichte als zware objecten. U koopt de nylon plug per 40 st Metalen hollewandplug CC met schroef verzinkt, gamma chemisch anker.

Pluggen heb je nodig weekendje weg last minute met hond je met een schroef iets mee aan de muur wilt bevestigingen of aan een wand gaat ophangen.

Informatie over onze cookies

Wil je de producten zo snel mogelijk in huis hebben? Lengte plug. Het aantal decibels bedraagt amper Nagelpluggen zijn zeer geschikt v

Thank You Our executive will call you back shortly. Bevestigen in isolatiemateriaal. De anti-rotatie weerhaken zorgen voor een perfecte vastzetting van de plug in het materiaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.03.2021 14:41 Rayan:
De Toggler-gipsplaatplug SPM-6, 6 stuks, is geschikt voor montage in gipsplaat van 9,5mm, 12,5mm of 15mm dikte.