Hoe diep moet een tampon gaan

Datum van publicatie: 14.03.2021

Is voor jou het moment aangebroken waarop je zeker weet dat je tampons wil gaan gebruiken? Het is ook mogelijk om tampons te kopen met een inbrenghulst. Voor het schap van de supermarkt kijk ik ongemakkelijk naar alle soort doosjes met tampons.

Zoekterm invoeren. Meer video's van De Dokter Corrie Show. Karin - Woensdag 16 oktober Waarom hebben mannen tepels? De verpakking dient om je tampon te beschermen tegen vuil en stof, of tegen make-up sporen die in je tas achterblijven, of tegen om het even welke andere materie die niet in je vagina thuishoort

Sorry maar wordt deze site een soort tina. Ik gebruik ze altijd overdag en 's nachts maandverband. Op dit soort onderwerpen blijft helaas een taboe rusten! Want ik heb ze nooit gebruikt omdat ik het idee heb dat tampons onhyginisch zijn. Ja het doet gewoon kei veel pijn en ik heb ook schrik.

Je tampon hoort in het middelste gedeelte van je vagina te zitten, waar zich relatief weinig gevoelszenuwen bevinden.
  • Cheyenne - Zondag 6 juli Duw de tampon voorzichtig op zijn plek tot je vinger niet meer verder kan, en laat het touwtje buiten je vagina hangen.
  • Dankjewel voor de tips!

Weet jij het antwoord?

Et voila. Ik ben 13 is dat jong vokr een tampon ik gebruik ze al. Heel lastig! Je voelt hem niet meer zitten, zeg je. Yep, we zijn allemaal mens en we kunnen allemaal iets vergeten.

Want ik heb ze nooit gebruikt omdat ik dacht dat tampons onhygiƫnisch zijn.

  • You go girl!
  • De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Nooit geen moeite mee, zelf niet met super large tampons.

Ik ben 13 is dat jong vokr een tampon ik gebruik ze al. Sommige vrouwen vinden prettiger om te gebruiken. Niet meer ongesteld: dag stoer, sterk lichaam. Zolang je geen kapotte verpakkingen hebt, kun je tampons hl erg lang bewaren. Hierdoor glijdt de tampon makkelijker in je vagina. Ik hoop dat ik jullie verder heb kunnen helpen.

Handig voor als je ongesteld bent

Als de tampon eenmaal goed zit, voel je geen pijn of ongemak. Pas toen ik die andere tampon er weer uithaalde, voelde ik dat er nog eentje zat, maar het touwtje zit er helemaal in en ik kon het er niet meer uit krijgen ook niet persent Nu is het weer een halve dag verder en voel ik het niet meer zitten, waardoor ik denk dat het nog verder is weggeschoven. Op de homepage staat dit: 'Op deze site kun je alles vinden over eetproblemen, anorexia, boulimia, eetbuienstoornis, gezond eten, lifestyle en vooral over jezelf accepteren zoals je bent.

Maar het erin en eruit halen vind ik niets. Ik vind het best wel gek om een tampon in te brengen. Hoe ver moet een tampon erin Ontspan nu de spieren in je vagina; met deze spieren hou je normaal gesproken je urine op.

Hey LM, Ik heb dat ook soms eens. Hoe doe je een tampon in, hoe diep moet een tampon gaan.

Breng de tampon voldoende diep in

Je vagina en de spieren van je bekkenbodem houden de tampon op zijn plaats. Maandverband zit irritant, al helemaal als het warm is, en ik heb altijd het gevoel dat iedereen het ziet zitten ;. Wel vervelend, maar wel normaal. Ik ben eigenlijk voor maandverband want ik vind een tampon best wel eng xD. Datum 25 augustus Leeftijd jaar Kijkwijzer 12 Duur min Bekeken

Smile ik heb eerst mijn schaamhar geschoren maar dat maakt niet zo veel uit hoor je kan het is proberen en als het niet lukt het afscheren. Tampons zijn verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende absorptieniveaus die passen bij jouw bloedverlies, van licht tot zwaar.

De verpakking en je katoenen speelgoed voor konijnen zelf, ik ga morgen met mijn klas naar Bobbejaanland Pretpark En dan was ik dus van plan om een tampon in te doen.

Je vervangt je 4 deciliter hoeveel milliliter maar een keer per dag Zelfs tijdens je lichtere dagen moet je die absorberende vriend om de 4 tot 8 uur vervangen. Gebruik een schone vinger om te voelen of je jouw vergeten tampon kunt vinden. Want wie wilt er nou een nat touwtje daar beneden hebben hangen, hoe diep moet een tampon gaan.

De meeste vrouwen wassen hoe diep moet een tampon gaan handen na het inbrengen van een tampon, maar het is verstandig om ook ervoor je handen te reinigen? Ik heb alleen nog een vraag, blijven langer fris als je ze droog bewaard. Toch handig dit blogbericht! Het ding moet er hoe dan ook uit om infectie-ellende te voorkomen.

Is dat wel het geval, dan zit de tampon niet goed en moet je hem misschien verder duwen of het opnieuw proberen met een andere tampon. Ik had een tampon ingebracht, maar was vergeten dat er nog eentje inzat en voelde hem niet zitten. Dus ik heb een vraagje.

Toen ik voor het eerst een tampon inbracht kon ik mezelf niet onspannen. Had het niet beter kunnen vertellen. Wikkel hem in papier en gooi hem meteen in de vuilnisbak.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.03.2021 05:33 Curtis:
Onze Producten Onze Producten.

20.03.2021 10:42 Fokke:
Of registreer je. Maandverband vind ik ontzettend goor en het hele boeltje gaat eronder zitten.