Hoe lang studentenreisproduct

Datum van publicatie: 12.01.2021

Hoe zet ik mijn studenten-OV stop? Onder het leenstelsel maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Ga je voor een kortere periode naar het buitenland?

De prestatiebeurs is een voorlopige lening, deze lening wordt alleen in een gift omgezet indien de student binnen 10 jaar een diploma haalt.

Doe je niveau 3 of 4, dan heb je maximaal 7 jaar recht op het reisproduct. Echte studenten hebben ook een Knaek pas. Ook in de trein. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Hoe lang studentenreisproduct studenten hebben ook een Knaek pas. Behalve als u mbo doet en nog geen 18 bent. Ook begint uw diplomatermijn van 10 jaar opnieuw. Het kan namelijk vijf werkdagen duren voordat dit goed verwerkt is op  Mijn DUO. Alles over het studentenreisproduct. Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt.

Deel dit bericht. Verder zoeken?
  • Lees er meer over o p de site van het Studentenreisproduct.
  • Check na vijf dagen altijd op  Mijn DUO  of het stopzetten echt gelukt is. Met een weekendabonnement reis je tussen vrijdagochtend uur en maandagochtend uur gratis en daarbuiten met korting.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Dan moet u jonger zijn dan Loopt je studie meer dan een jaar uit, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten. Een van de voordelen van studeren is het studentenreisproduct. Je moet je studenten OV in stopzetten als je geen recht meer op het studentenreisproduct hebt of als je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk naar het buitenland gaat. Ga je binnenkort studeren en wil je weten of je recht hebt op het studentenreisproduct.

Voorwaarden U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, hbo of universiteit, ook als u nog geen 18 bent. Als je gaat studeren, heb je meestal recht op een studenten OV.

  • Je kunt kiezen tussen een week- of weekendabonnement.
  • Doe je niveau 3 of 4, dan heb je maximaal 7 jaar recht op het reisproduct. Maar misschien is een weekend abonnement wel veel handiger!

Meer korting. Let daarbij op het volgende:. Je krijgt automatisch een weekabonnement. Deel dit bericht. Hoe lang studentenreisproduct hebt u 10 jaar om uw studiefinanciering op te nemen.

Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding op mbo niveau 3 of 4.

Wanneer heb je er recht op?

Dat gebeurt dus niet automatisch. Let op: al vanaf de 1e van de maand mag je niet meer met je studentenreisproduct reizen! De maanden die u voor het mbo hebt gehad, tellen niet mee voor het hbo. Nadat je bent afgestudeerd moet je je studenten-OV weer stopzetten, ook wanneer je sneller bent afgestudeerd.

Celine van Es Dat hangt af van je abonnement. Ga je een voltijdse mbo-opleiding volgen. Tips Zet je reisproduct vr de eerste werkdag van de eerste maand waarin je er geen recht meer op hebt stop. Reisadvies op maat. Hoe lang studentenreisproduct vraag je het aan.

Wat is het?

Daarom krijg je van NS een cadeautje, zodat je voordelig kan blijven reizen met de trein! Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Als je je studie hebt afgerond of je studie langer duurt dan gepland, dan kun je helaas niet meer gratis met je studenten-OV reizen.

Je krijgt standaard een 'studenten week OV'.

  • Dan gaan deze maanden af van het totaal.
  • In het weekend mogen je medereizigers de hele dag met korting meereizen via jouw studenten OV.
  • Je geeft door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies op deze website.
  • Volg je een HBO studie of ga je naar de Universiteit, dan gaat je studiefinanciering direct in als je gaat studeren.

Dan is het studentenreisproduct eerst een lening. Ben je binnen 4 jaar al afgestudeerd, dan is je studenten-OV ook niet meer geldig, hoe lang studentenreisproduct. Vul hiervoor de wijzigingshulp opleiding in. Reisadvies op maat. Een ongeluk zit in een hoe lang studentenreisproduct hoekje. Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering?

In Mijn DUO kunt u zien op hoeveel maanden reisproduct u nog recht hebt. Maar hoe lang heb je er eigenlijk recht op.

Plan je reis

Reisproduct aanvragen Als je in aanmerking komt voor studiefinanciering, dan kom je in aanmerking voor een OV-studentenkaart. Wij beantwoorden de 7 meestgestelde vragen over de studenten OV ! We willen onze website graag verbeteren.

Vaak mag u uw reisproduct houden tussen uw oude en nieuwe opleiding! Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er gn studentenreisproduct voor je klaarstaat. Verder zoeken, hoe lang studentenreisproduct.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.01.2021 07:16 Bedirhan:
Vul hiervoor de wijzigingshulp opleiding in. Dat hangt af van je abonnement.