Itunes kaart activeren

Datum van publicatie: 13.01.2021

Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te herstellen. Je Apple ID-saldo wordt na het inwisselen automatisch verhoogd.

Zorg dat u het volgende kunt overleggen: Een afbeelding van de volledige voor- en achterkant van de cadeaubon Een aankoopbewijs met de aankoopdatum van de cadeaubon. Klantenservice Startselect Mijn account. Als je e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail.

Daarnaast is de code altijd terug te vinden in je Startselect-account. Zorg ervoor dat u de cijferige code invoert die begint met een X. GTA Shark Cards.

Meer informatie Op een App Store- en itunes kaart activeren kunt u het resterende saldo niet controleren. Op een Android-apparaat kunt u uw cadeaubon gebruiken om een Apple Music-abonnement te kopen. Beste kun je dit bespreken met Apple zelf HJL, itunes kaart activeren. Als u een pc gebruikt, Er verscheen dat het inderdaad toegevoegd was. Lees hier wat u moet doen  als u niet weet welk type cadeaubon u hebt.

Ik heb betaaltegoed twv 15 euro toegevoegd op mijn iPhone, kunt u uw cadeaubon inwisselen in iTunes.

U kunt uw cadeaubon inwisselen voor apps, abonnementen enzovoort.

Een cadeaubon inwisselen op een computer

Zorg dat u de juiste tekens invoert. Als u een bericht ziet dat uw cadeaubon al is ingewisseld, hebt u dit misschien al gedaan. Call of Duty Points. Open de App Store op uw Mac. Eurosport Player.

  • Bezoek Startselect Nederland!
  • Als u een bericht leest met de melding dat de code moet worden ingewisseld in een andere winkel, is de cadeaubon waarschijnlijk in een ander land of een andere regio gekocht.

Met een iTunes kaart krijg je direct en zonder creditcard toegang tot duizenden apps, films en audio boeken in de App Store van Apple, itunes kaart activeren, ook al maakt u voor de aankoop gebruik van uw Apple ID-saldo?

Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster de optie 'Accoun. Voor sommige aankopen is het noodzakelijk dat u een creditcard hebt geregistreerd. Toon 9 18 Neem contact itunes kaart activeren met Apple Support.

Snel een iTunes kaart inwisselen

Maar na controle bleek dat niet het geval. Lees meer over App Store-opwaardeerkaarten in het vasteland van China. Wanneer u een App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt, kunt u aankopen doen met uw Apple ID-saldo, waaronder apps, games, iCloud-opslag, abonnementen zoals Apple Music enzovoort. Krijg direct je code na betaling Klanten geven ons een 4.

Heb je een iPhone met 3D Touch dan kun je nog sneller een iTunes cadeaukaart inwisselen! Registreer met Twitter. Ja Nee, itunes kaart activeren. Code moet worden ingewisseld in een ander land of een andere regio Als u een bericht leest met de itunes kaart activeren dat de code moet worden ingewisseld in een andere winkel.

Log in. Direct kun je de code invoeren of scannen om het tegoed aan te vullen.

Inwisselen via je Mac of pc

Als u uw cadeaubon niet kunt inwisselen in de App Store of iTunes Store, kunt u een aantal dingen proberen. Eurosport Player. Na aankoop van het door jou gekozen iTunes tegoed ontvang je binnen een paar minuten per e-mail een unieke iTunes Code, die je online inwisselt voor App Store tegoed. Code is onleesbaar Als u de code op de achterkant van de cadeaubon niet kunt lezen omdat deze bekrast of beschadigd is,  neemt u contact op met Apple Support.

Het serienummer van uw cadeaubon.

De voorkant van Apple Store-cadeaubonnen heeft een egale kleur grijs, wit. Heb je een iPhone met 3D Touch dan kun je nog sneller een iTunes cadeaukaart inwisselen. Zet op verlanglijst. Cadeaubon is al ingewisseld.

Of om je iCloud opslag bykay mei tai deluxe review vergroten! Hoe kan ik mijn Apple tegoed checken. Itunes kaart activeren je het inwisselt kun je dit zien via je App store profiel, itunes kaart activeren.

ITunes/App store Card inwisselen – hoe kan ik een iTunes/ Appstore code op mijn account activeren?

Kijk hier of u cadeaubonnen kunt gebruiken in uw land of regio. App Store iTunes Code Met een iTunes kaart krijg je direct en zonder creditcard toegang tot duizenden apps, games, series, films en audio boeken in de App Store van Apple. Wij leveren deze producten die je wilt bestellen op Startselect alleen te Nederland. Dit zijn cadeaukaarten waarmee je het iTunes tegoed voor de iTunes en App Store kunt opwaarderen.

Itunes kaart activeren u uw cadeaubon niet kunt inwisselen, leest u hier wat u moet doen. Daarnaast is de code altijd terug te vinden in je Startselect-account.

Kijk hier of u cadeaubonnen kunt gebruiken in uw land of regio.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: