Mevlana pizza den haag kempstraat

Datum van publicatie: 16.11.2020

Heb bijna 40 min gewacht. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

Steeds meer mensen kiezen voor thuisbezorging. Ik zal er de rest van me leven eten, de service is top. Het is echt een super restaurant.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Heb 15minuten moeten wachten voordat iemand kwam om mijn bestelling op te nemen.

Kortom voor ieder wat wils. Toch liever ontbijten. Voornamelijk in de avond. Vervolgens bij het uitproberen van de burgers, ko! Tafels hebben geen tafelnummers.

Beoordeeld op 8 april via mobiele applicatie Goed eten voor een schappelijke prijs. Onze vestigingen.

Meer informatie

Beoordeeld op 7 april Walgelijke tent! De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Vroeger aten we er vaak, maar omdat het minder lekker werd hebben we er ongeveer een jaar niets gegeten tot vanavond. Pizza komt uit Italië, lahmacoun uit Turkije en ekmek uit de Haagse Schilderswijk.

Een kindvriendelijk restaurant. Heerlijk gegeten bij Mevlana.

  • Ik kom zeker terug! Meer beoordelingen bekijken.
  • Voor ons zeker geen Mevlana meer!! Cosmopolitan publiceerde dit op haar website.

Powered by places. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Vreselijk 5. Hun excuus was dat het kwam door de drukte. Type reiziger. Door onze centrale ligging zijn wij ook een ideale locatie om even een tussenstop te maken vr- of na het shoppen in de Haagse Markt.

Onze bezoekers over Mevlana Restaurant & Pizzeria in Den Haag

Ik bestelde en ontving niet de volledige bestelling, zelfs na 3 uur wachten en verschillende telefoontjes naar het restaurant! Toch liever thuis laten bezorgen? Open voor ontbijt tot en met lunch is er een budget met veel opties van broodjes, rauwkost, soorten kaas en salades, soepen en nog veel meer.

Kortom voor ieder wat wils.

Na een lange dag hard werken heb je vaak geen zin om te koken en Bezit of beheert u deze gelegenheid. Lange levertijd. Toch liever ontbijten. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Type reiziger.

Algemeen over Mevlana restaurant & pizzeria

Open voor ontbijt tot en met lunch is er een budget met veel opties van broodjes, rauwkost, soorten kaas en salades, soepen en nog veel meer. Toon telefoonnummer. James Aksan 0 reviews.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Absoluut geweldige prijzen ook voor wat je koopt. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Gemiddeld 0. Onze vestigingen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren!

Beoordelingen.

Alle restaurants in Den Haag weergeven. Er was van alles. Beoordeeld op 8 april via mobiele applicatie Goed eten voor een schappelijke prijs.

Ons laatste nieuws. Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden. Na een lange dag hard werken heb je vaak geen zin om te koken en .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: