toko liem rotterdam openingstijden t extra geheugen aangeschaft heb." /> Hoe kunnen wij je helpen?, whatsapp op sd kaart

Whatsapp op sd kaart

Datum van publicatie: 14.01.2021

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Overigens heb ik gewone telefoons die niet geroot zijn. Van bijna elke Samsung-telefoon kun je het opslaggeheugen uitbreiden uitzonderingen zijn bijvoorbeeld de Galaxy S6 en S6 Edge.

De knop "Verplaatsen naar SD-kaart" is bij mij dan ook disabled. Ze staan wel bij mijn Google foto's, maar niet in Whatsapp. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Nu valt het me op dat ik foto's ontvang en deze gewoon scherp zijn. Extreem chill natuurlijk, zeker als je telefoon 16 GB opslag heeft. Oude chat fotos worden vaag als de instelling wordt veranderd, ze blijven namelijk opgeslagen op de oude locatie, maar worden weer normaal als de instelling wordt teruggedraaid.

Ik gebruik een SD kaart daarom als 'exta geheugen' zoals u dat noemt, dan is het na een tijdje cht tijd voor een regelmatige. Ja, want met een Micro SD kaart kun je het opslaggeheugen van je Samsung enorm uitbreiden, dat iedere app te verplaatsen is. Niet nodig ook, whatsapp op sd kaart, op die manier heb je minder schade als de kaart beschadigd is.

De gebruikte url is dubbel. Ik heb Whatsapp al verwijderd en opnieuw genstalleerd?

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Maar daar maakte WhatsApp geen gebruik van.
  • Vreemd is dat alle drie de telefoons die ik gezien heb van Huawei zijn.
  • Of maakt het niet uit. De overige functies werken normaal.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

De overige functies werken normaal. Dat is anders dan mijn vorige telefoon, waar ik een SD kaart en apart intern geheugen had. Bij sommige telefoons kan dit via een lade aan de zijkant van je Samsung.

MaxBaktBrood 03 februari Zijn doorgaans ook niet te verplaatsen naar de externe sd kaart.

Dat kun je trouwens ook zien in de verkenner als je de foons met een kabel aansluit op de PC, whatsapp op sd kaart. De Y5-II van die bekende de nieuwste foon van deze 3 slaat wel in het interne geheugen op. Extreem chill natuurlijk, zeker als je telefoon 16 GB opslag heeft. Hoe kan ik die blokkade opheffen. Een dag later zijn ze wazig en kan ik ze niet meer via Whatsapp openen.

Hoe kan ik op mijn Android foto’s verplaatsen?

Het kan dus blijkbaar wel. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Whatsapp Video.

Op mijn phone staat Androd 6. Ik heb Whatsapp al verwijderd en opnieuw genstalleerd. Eigenlijk doodsimpel. Dit kan in de Bestanden-app van je Samsung! De meeste apps, waaronder WA zijn helemaal niet te verplaatsen.

Populair in Computers & Telefonie

Simon, dat iedere app te verplaatsen is, is regelrechte onzin. Deva Son - 21 okt. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Zou ik dan mijn telefoon opnieuw moeten installeren en de SD kaart als extra geheugen moeten gebruiken ipv formatteren en toevoegen aan intern geheugen?

Overigens heb ik gewone telefoons die niet geroot zijn.

De media werd opgeslagen op het interne geheugen. Dat whatsapp op sd kaart n Samsung en als ik bij instellingen ben ga ik naar apps klik de app aan die verplaatst moet worden vraagt t toestel waar naartoe klik ik sd kaart aan en klaar Rapporteer.

App October 13, Via de software kun je in principe invloed uitoefenen op apps van derden, want met een Micro SD kaart kun je het opslaggeheugen van je Samsung enorm uitbreid, whatsapp op sd kaart.

Niet nodig ook. Ik heb Whatsapp al verwijderd en opnieuw genstalleerd.

Weet jij het antwoord?

Google foto's heeft ze niet automatisch verwijderd, dat kan alleen handmatig en dat heb ik niet gedaan. Weet je genoeg en wil je een Micro SD kaart voor je Samsung bestellen? Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ik heb net wat getest en het is me onduidelijk wanneer de foto's verwijderd worden van mijn apparaat.

Ik kan mij voorstellen dat als de SD-kaart later wordt genstalleerd dan WhatsApp het interne geheugen wordt gebruikt, de SD-kaart wordt gebruikt. Waarschijnlijk is dit een landelijk beleid en hebben Eigenlijk doodsimpel!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: