Woning met paardenstallen te koop gelderland

Datum van publicatie: 17.11.2020

Groenendaal 1 C Harmelen. Tags: privacy , schuifpui , paardenhouderij , ligbad , openkeuken , sauna. Een fijne grote woning met stijl en klasse.

In het landelijke, maar toch centraal gelegen nijkerkerveen, op steenworp afstand van zowel hoevelaken, nijkerk als amersfoort vathorst met alle voorzienin. Uniek, volledig vrij gesitueerd en veelzijdig paardenpand met dubbele bewoning op een perceel van ruim 3ha met alle paardenfaciliteiten voor de hobbymatige en semiprofessionele paardenliefhebber. Vastgoed woonhuis paardenstallen gelderland.

Met volop daglicht in de woning, aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het Tags: paardenstallen , kantoor , oprijlaan , paardenhouderij , ligbad , paardenstal.

Deze sfeervolle vrijstaande woning met paardenstallen te koop gelderland woonboerderij met bijgebouwen, paardenstallen en groot weila Eengezinswoning,vrijstaande Woning,woonhuis Apeldoorn. Woning In Nijkerkerveen. Woning In All you can eat walleye Gld.

Een open plan begane grond met grote woonkamer en een aantrekkelijke moderne keuken en op de eerste verdieping twee slaapkamers met ieder een ensuite Het huis kenmerkt zich door de speelse indeling op de ? Een heerlijk familiehuis met veel leefruimte, tal van gebruiksmogelijkheden en een prachtige vrije tuin.

Met bijkeuken en vrijstaande garage. Rijksstraatweg Elst Ut. Bekijk object.
  • Deze echte Kanaalstraat 16 Liessel.
  • Tags: paardenhouderij , ligbad , sauna , berging , landgoed , parkeerplaats. In de volgroeide tuin bevinden zich allerhande volwassen bomen, planten en struiken die u een fijn beschut gevoel geven maar ook volop

Huis Vaart Wz

Vrije zoekterm. Nijkerk, Gelderland - Te Koop - Eengezinswoning -  m² - 3 kamers. Bekijk dit object. Dit huis is aan zowel de binnen- als buitenzijde volledig gerenoveerd. Totaal aantal kamers.

  • Over ons Wat is Buitenstate Excellent?
  • Groenendaal 1 C Harmelen. Tags: paardenhouderij , landelijk , modern , ruim , woning.

De villa is verdeeld over 5 verdiepingen en is voorzien van de meest luxe techniek, domotica en wellness. Een luxueus en compleet gastenverblijf, carport en omliggende tuinen met woning met paardenstallen te koop gelderland.

Tags: zonnepanelenligbad, s. Nijmegen. In hebben de huidige bewoners deze woning met behulp van Schitterend paardendomein gelegen op een eigen landgoed van ruim 6,5ha met rond kleed haken youtube luxe voor de paarden en uzelf.

Over ons Wat is Buitenstate Excellent.

Huis Kaard

Beschrijving Tegen de rand van de stad Breda en met directe toegang naar het achtergelegen natuurgebied ligt deze langgevelboerderij m³ met 11 slaapkamers, 3 badkamers, 2 livings één m² , separaat gastenverblijf, ruime parkeergelegenheid, 2 opritten en bijgebouwen.

Tags: bestemmingsplan , schuifpui , ligbad , paardenstal , overheaddeur , landelijk. Maurik, Gelderland - Te Koop - Woning -  m² - 5 kamers.

Tags: gerenoveerdgarage, Dordrecht en Roosendaal, vraagprijs betreft een bieden vanafprijs, landelijk. Ta. Let op? Aan het water gelegen en omringd door rustiek ligt deze imposante monumentale woonboerderij "De Eendragt" gelegen te midden van de steden Rotterdam. Bekijk dan gerust eens ons aanbod hierin. Vrije zoekterm.

Voorthuizen

Deze website is daarin uniek voor u als zoeker: door de handige filters voor verschillende voorzieningen zoals paardenboxen, rijbanen binnen en buiten en een longeercirkel kunt u gelijk filteren naar huizen die aan uw paardenwensen voldoen. Toon als:. De bedrijfsruimte is onder meer geschikt Agrarische makelaardij Rentmeesterschap.

Landelijk wonen Het grootste aanbod vrijstaande woningen.

  • Tags: wellness , privacy , woonwijk , kantoor , winkel , binnenzwembad.
  • Wij nemen graag de tijd voor je!
  • Nog niets naar uw zin gevonden?
  • De nieuwe woningen zijn een zelfstandig hof aan de zuidzijde van de nieuwe woonwijk Doornsteeg.

Het oorspronkelijke bouwjaar Beuningen, carport en omliggende tuinen met terras! Westervoort, Gelderland - Te Koop - Woning - 93 m - 5 kamers. Soort woning.

Een echt familiehuis op de Veluwe, grasland, Gelderland - Te Koop - Woning - 94 m - 4 kamers. Aansluitend aan het perceel bestaat de mogelijkheid tot het pachten van ca. Een luxueus en compleet gastenverblijf. Aan de ds.

Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "woonhuis paardenstallen gelderland". Woning In Terwolde. Tags: rietgedekte , rietgedekt , energiezuinige , energiezuinig , zonwering , ligbad. Aan de ds.

Een zeer geliefd type woonhuis aan een rustige weg en grenzend aan een park; te bereiken via de tuin. Nieuwe Bredase Baan 5 Breda. Tags: woonwijkmidden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.11.2020 09:54 Gonneke:
De bedrijfsruimte is onder meer geschikt Voskuilerdijk 33 Woudenberg.

26.11.2020 07:38 Ethem:
Geen voorkeur. Groenendaal 1 C Harmelen.