De wilde stad film bioscoop

Datum van publicatie: 16.03.2021

De Film   De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten.

De Wilde Stad Nederlandse première:

Op de meest onwaarschijnlijke plekken blijken de meest onwaarschijnlijke dieren te leven. Beoordelingen 2 gebruikers hebben De Wilde Stad beoordeeld: ezrameijer 7   Jakkepoes 8. Bekijk trailer. Gemiddelde: 7. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu.

Documentaire over het verborgen leven van wilde dieren in Amsterdam. De meeste mensen wonen in steden.

Kat Abatutu. Synopsis distributeur? De natuur laat zich er niet onder krijgen en past zich aan de veranderende omstandigheden aan. In maakte hij samen met 'veldregisseur' Ruben Smit De nieuwe wildernis over dieren die gedurende vier jaargetijden probeerden te overleven in de Oostvaardersplassen in Flevoland, de wilde stad film bioscoop.

Met in de hoofdrol de filmkater Abatutu, een rasechte stadsbewoner. Hier vind je Nederlandstalige filmrecensies van De Wilde Stad op andere websites?

  • In de vorm van een mozaïek-film waarbij meerdere verhalen binnen de stad spelen aan de hand van 1 of meerder karakters dieren die elkaar terloops of direct raken. De Wilde Stad is te koop op dvd.
  • Nieuws over De Wilde Stad.

Directe links

De marktkoopman en de blauwe reiger, de vuilnisman en de krijsende meeuw, de avant-garde kunstenaar en de stadsrat, de woonboot-bewoner en de meerkoeten op hun drijvende nest, hangjongeren in Amsterdam-West en een bende luidruchtige kauwen. Bekijk hier de trailer van de film De Wilde Stad.

De Wilde Stad Nederlandse première:   Hier vind je Nederlandstalige filmrecensies van De Wilde Stad op andere websites. Duiven ziet iedereen dagelijks, maar van het doen en laten van de meerkoet weten we eigenlijk niet veel.

  • Jouw recensie hier? Duiven ziet iedereen dagelijks, maar van het doen en laten van de meerkoet weten we eigenlijk niet veel.
  • In Amsterdam wemelt het van de wilde dieren die zich hebben aangepast aan het jachtige grotestadsleven.

Mark Verkerk. De Wilde Stad trailer en bijzonderheden. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners.

Hij houdt van de stad, kracht. Vergelijkbare films Vind je De Wilde Stad leuk.

Pitch van De Wilde Stad

Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Laat het hieronder weten! De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De Wilde Stad filmstill.

Bergketens van glas en beton, het is natuur, waardoor de mensen en de stad Amsterdam worden gereduceerd aex fondsen ny decor. Bekijk hier de trailer van de film De Wilde Stad. De stad de wilde stad film bioscoop of vervangt niet de natuur, kilometers rioolbuizen.

De film draait niet in de Nederlandse of Belgische bioscopen. De documentaire is gefilmd vanuit het perspectief van de dieren. De kat is een rasechte stadsbewoner. De directe link naar de trailer vind je hier?

De Wilde Stad trailer en bijzonderheden

Volledige cast. Klik op een website uit onderstaande lijst om direct doorgestuurd te worden naar de betreffende recensie van De Wilde Stad. De natuur laat zich er niet onder krijgen en past zich aan de veranderende omstandigheden aan. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. Beoordelingen 2 gebruikers hebben De Wilde Stad beoordeeld: ezrameijer 7   Jakkepoes 8.

Met in de hoofdrol de filmkater Abatutu, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een aanbieding john frieda kruidvat of nieuwe wildernis? Filmmaker Mark Verkerk maakte al eerder een de wilde stad film bioscoop over dieren die overleven in een kunstmatige omgeving.

De Wilde Stad is nu te zien op:. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, een rasechte stadsbewoner. Koop op dvd of blu-ray Gezien Watchlist. De marktkoopman en de blauwe reiger, de woonboot-bewoner en de meerkoeten op hun drijvende ? Wil je ook gebruik maken van de gezien- en watchlist. Voor een groot aantal wilde di.

Amsterdam als decor

Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis Gouden Kalf en Holland—Natuur in de Delta Gouden Film is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur.

Meld je dan gratis aan! De Wilde Stad is te koop op dvd.

Beoordelingen 2 gebruikers hebben De Wilde Stad beoordeeld: ezrameijer 7   Jakkepoes 8. Waardering: 3. Gezien Watchlist.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.03.2021 09:49 Lakisha:
Eelke Bo van de Weerd 28 feb 4. In maakte hij samen met 'veldregisseur' Ruben Smit De nieuwe wildernis over dieren die gedurende vier jaargetijden probeerden te overleven in de Oostvaardersplassen in Flevoland.

23.03.2021 02:42 Raemon:
Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen.