Hallo hoe gaat het in chinees

Datum van publicatie: 19.11.2020

Ni ne? Wees voorbereid; er zijn enkele regels voor een goede drinketiquette.

Gebruikersportaal Verras me! Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter. Tijdens je reis in Beijing zul je Mandarijn tegenkomen, en omdat het de 'speech of officials' is, is weten hoe je hallo kunt zeggen in het Mandarijn overal nuttig.

Ni ne? Dus je denkt dat je weet hoe je hallo in het Chinees zegt? Name and Email are required. Speciale Programma's Terug naar hoofd menu.

Het Shanghainees wordt gesproken in de stad Shanghai. Hij zei dat hij het al had gezien. Categorien: Talen. Je moet dus niet antwoorden met wat je gegeten hebt of hoeveel honger je hebt. Een ietwat formelere begroeting is "nn ho. You will get a reply from us Your email address will not be published.

Nog geen account? Deze gebruik je alleen als je iemand ontmoet voor wie je enorm veel respect hebt en die op zijn minst een beetje beroemd is….

Navigatiemenu

Middelbare School in China. Je spreekt het ongeveer uit als Nie-men hauw. De meeste inwoners uit Hong Kong en Macau spreken het. Veel Chinezen kiezen ervoor om elkaar de hand te schudden , maar verwacht niet de gebruikelijke stevige handdruk in westerse stijl.

Mandarijn wordt vaak "vereenvoudigd Chinees" genoemd omdat het slechts vier tonen bevat. Om uw begroeting iets formeler te maken, gebruikt u nin hao uitgesproken als "neen haow" - een meer beleefde variatie op de standaardbegroeting. Fotogalerij Chengde.

Hoewel buigen in China zeldzaam is, zorg er dan voor dat je er n terugkrijgt als je een boog ontvangt. Dat waren ze. Online Cursus Chinees. Hallo uitgesproken als "nee haow" is de standaard begroeting in het Chinees.

Hierin geven we je handige tips voor het lost in time haakpatroon van Chinees, nuttige apps om de hallo hoe gaat het in chinees te leren en houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt op onze LTL scholen!

Français: dire « Bonjour » en chinois. Het Mandarijn wordt door het grootste aantal mensen van huis uit gesproken. Je kunt het uitspreken als een tweede, stijgende toon, als een vraag, of als een vierde dalende toon als je iemands aandacht wilt trekken.

Gebruik het zoals je dat in het Nederlands ook zou doen en je zit gedachten veranderd in engels zo lang het in de ochtend is. Tips en waarschuwingen. Simpele antwoorden in het Chinees Je kunt eenvoudig reageren als je wordt begroet door een Hallo in ruil daarvoor, maar de begroeting een stap verder nemen. Hoe kan ik u helpen. Het Shanghainees wordt gesproken in hallo hoe gaat het in chinees stad Shanghai.

Weet jij het antwoord?

Meer ideeën Volg ons. Iemand groeten door "nǐ hǎo" te zeggen. Het klinkt bijna hetzelfde als "wee", maar je moet proberen meer nadruk te leggen op de "ai" klank terwijl je je stem iets lager laat klinken. Vriend:   Hao.

Het eerste woord ni wordt uitgesproken met een toon die stijgt in toonhoogte, hallo hoe gaat het in chinees. Gelukkig zijn tonen geen probleem om eenvoudige manieren te leren om hallo te zeggen in het Chinees.

Hoe leer je online Chinees. Beijing Terug naar hoofd menu. Je moet dus niet antwoorden met wat je gegeten hebt of hoeveel honger je hebt? Je kunt ook maken nin hao in "hoe gaat het met je?

Ik stelde voor om samen naar het Louvre te gaan. Meld je hieronder aan en wordt onderdeel van onze steeds groeiende gemeenschap. Let op: Hoewel Neih Hou ma.

Handige zinnen in het Chinees

Volgens het concept van het redden van gezicht in Azië, moeten ouderlingen en mensen met een hogere sociale status altijd extra respect getoond worden. Fotogalerij Shanghai. De begroeting hierboven is dus iets formeler, maar hij wordt minder vaak gebruikt dan "nǐ hǎo.

Hoe dan ook, je zou met iets moeten antwoorden - niet het erkennen van iemands vriendelijkheid Hallo is slechte etiquette. Xie xie. Woorden zijn meestal korter dan de onze, dus een woord kan verschillende betekenissen hebben.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 07:37 Ringo:
Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Vriend:   Hao.

20.11.2020 16:17 Luca:
Je spreekt nín hǎo ongeveer uit als "nien hauw". Hoe zeg je gejuich in het Chinees Nadat je hallo hebt gezegd in het Chinees, kun je nieuwe vrienden maken, vooral als je op een banket of in een drankgelegenheid bent.

20.11.2020 04:19 Mehran:
In dit artikel: Het Mandarijn. Hij houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met vertalen en lokaliseren.