Nefit storing 3l 214

Datum van publicatie: 22.11.2020

Een douchefunctie vanaf 3,6 tot tenminste 6 lmin. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Als ik op reset druk doet de ketel het een tijdje, maar valt toch weer uit waardoor ik geen warm water heb en verwarming uit gaat. Geachte gebruikers.

Waar staat 3L voor en wat moet ik doen. Helemaal geen warm water meer terwijl er geen storingscode in het display staat. Volgens mij kwam uit P2 een paar druppeltjes water.

H-- Er is geen onderhoudsperiode ingesteld. Mvg jeroen! Vervang indien nodig de branderpakkingen. De ketel had een te lage druk, ik heb het water gevuld. Verhoog deze indien nodig. Het cv-toestel wacht.

Zoeken in deze blog

CY De contacten van de retourtemperatuursensor zijn onderbroken. Hier een storingshandleiding: Nefit Smartline. Probleem: sneeuw in de inlaat pijp. Een douchefunctie vanaf 3,6 tot tenminste 6 lmin. Heb december een Nefit smartline HRC combiketel gekocht. Alle storingscodes van de Nefit Trendline HR cv ketel staan hieronder in het tabel.

  • We hebben een storing in een nefit topline hrc Heel vaak is deze vuil en brengt daarom te weinig lucht op.
  • De ketel maakt trouwens het geluid van een waterpomp.

Kalibreer de manometer op 0,00 mbar. Stekker van het toestel er 10sec uithalen en weer terug plaatsen. Een paar keer resetten en hij doet het weer. Wij zijn al 25 jaar actief met gereviseerde elektronica en ventilatoren.

Dit is een gereviseerd onderdeel van Jurrenco.

Uw antwoord

C dit komt overeen met 6 tot 10 lmin. – U neemt het slangetje los van P1 en sluit hem aan op P2 -. Echter, vanmorgen, zelfde storing± A6.

Mijn Nefit SmartLine geeft de code 3L aan, ik ben er inmiddels. Graag de vragen stellen op het nieuwe forum: klik daarvoor op deze tekst Met vriendeljke groet, haal ik de voorzetkap er af dan doet alles het weer.

Nefit storing 3l 214 maart jl. Nadraaitijd van de pomp na afloop cv-bedrijf instellen, nefit storing 3l 214. Goede. Met vriendelijke groet en alvast hartelijk dank voor het meedenken. Uw 3L storing bij de smartline houd vermoedelijk in dat er geen tacho signaal gemeten is bij een warmtevraag.

Weet jij het antwoord?

Bartsch Woonplaats: sittard Een paar keer resetten en hij doet het weer. Het temperatuursverschil van het cv-water gemeten tussen de aanvoer- en safetytemperatuursensor is te groot. Wie weet wat te doen?? Nieuwere post Oudere post Homepage.

De Roos Woonplaats: Alteveer Dit is een gereviseerd onderdeel van Jurrenco. Onze ketel sloeg weer aan en verwarmd nu het huis weer, nefit storing 3l 214. In maart jl. Aby awansowa do turnieju gwnego Capri Watch Cup musia wygra 3. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Na 10 minuten volgt een herstart. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud.

Storingscode 3L

Ook hier water in het slangetje. We hebben een storing in een nefit topline hrc Soortgelijk probleem gehad als de topic starter.

Mijn ketel geeft aan p 0? Onze installateur heeft er nefit storing 3l 214 twee maal naar gekeken en heeft hem schoongemaaktmaar hij kapt er nog steeds af en toe mee. Timmey Is er nog iets wat ik kan doen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: