Pdf file kleiner maken mac

Datum van publicatie: 17.11.2020

Wanneer u bijvoorbeeld een pdf-bestand met het formaat A4 in een A5-formaat wilt veranderen, kunt u het bestand op verschillende manieren schalen. Vervolgens kunt u uw PDF bestand bewerken.

Wanneer men het insluiten van lettertypes opheft, kunt u als pdf-maker niet meer beïnvloeden of en hoe deze tekst bij de ontvanger wordt weergegeven. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Zodra u het hebt gedownload, installeert u het op uw Mac en start u het op vanuit Programma's. Al naargelang inhoud en exportinstellingen staat ook graag de zogenoemde  document-overhead wel eens bovenaan.

Wanneer de afbeeldingen in het pfd-bestand slechts ter opsmuk aanwezig zijn, mag u deze ook verlagen naar 72 dpi. Voor het handmatig ingrijpen openen wij het  ColorSync-hulpprogramma  en klikken in de knoppenbalk bovenaan op Filter.

Die ene, maar van hoge kwaliteit. Bij het comprimeren van PDF-bestanden zorgt deze tool van iMyMac ervoor dat gebruikers een eenvoudig maar zeer efficint proces hebben, juiste manier om een pdf-bestand te verkleinen bestaat eigenlijk niet. Ga naar je michiel de ruyter dood om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien. Het verzenden van deze bestanden is lastig.

Pdf file kleiner maken mac volgende stap is om vanuit de opties op "Afdrukken" te tikken.

Navigeer in het programmavenster met de cursor naar de rechterbenedenhoek en klik op de knop "Bestand openen". U kunt ook andere functies verkennen die deze software uitvoert:. Deze bevat metagegevens, verborgen lagen, bestandsbijlagen of gegevens die andere toepassingen in het pfd-bestand hebben geschreven en kan ook wel eens het leeuwendeel van de bestandsgrootte uitmaken.
  • Vaak zorgt een reductie van de kwaliteit voor een duidelijke vermindering van het benodigde geheugen, zonder dat de resolutie te klein hoeft te worden.
  • Bovendien zorgt het ervoor dat de bandbreedte voldoet aan de vereisten voor bijlagen bij het verzenden van e-mails. Nadat het compressieproces is voltooid, kunt u een voorbeeld van de bestanden bekijken door op de knop 'Voorbeeld' te tikken.

Chwhynny-overbeeke

Klik nu op 'Bewaar' om het exporteren uit te voeren, kies hier wel voor een andere naam voor het geval dat je niet tevreden bent met de mindere kwaliteit van het bestand. Vervolgens kunt u het pdf-bestand opnieuw aanmaken. Als Preview niet opent, probeer het dan gewoon opnieuw. Hier adverteren - Advertise here. Hoewel Adobe Reader een gratis PDF-viewer is die iedereen kan openen vanuit Adobe, kunnen gebruikers dit afdrukken, bekijken, markeren, opvullen, notities toevoegen en PDF-bestanden ondertekenen.

Als je namelijk niet tevreden bent met de kwaliteit van het kleinere PDF-bestand, kun je altijd nog teruggaan naar het origineel.

  • Vergeet echter niet dat het gebruik van Adobe Acrobat zijn deel van de nadelen heeft waar u bekend mee zou moeten zijn.
  • Lees dan onze complete privacy statement hier.

Het compressiegereedschap  Ilovepdf  verkleint onze testbestanden gemiddeld met 30 procent en deelt ons dat aan het adres zoeken via naam ook direct mee. Als u het bewerken van uw PDF bestand tevreden bent kunt u het nu comprimeren.

Wil je advertentie- en trackervrij Macworld! In de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt. Stel ten slotte het pad in en tik op de knop Opslaan. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Zoek op deze site

Om te zorgen dat we Macworld. Deze bevat metagegevens, verborgen lagen, bestandsbijlagen of gegevens die andere toepassingen in het pfd-bestand hebben geschreven en kan ook wel eens het leeuwendeel van de bestandsgrootte uitmaken.

De categorie  Gebruikersgegevens negeren  bevat eveneens mogelijkheden om een pdf-bestand te vermageren.

Voor een flyer of een poster heeft u een pdf-bestand met drukgegevens nodig in een kwaliteit met een hoge resolutie. Klik op de knop "Bewerken" in de werkbalk! Maak een account aan of log in op een bestaand account. Verschillende onlinediensten bieden eveneens mogelijkheden om pdf-bestanden te verkleinen. Sla uw PDF-bestand op Klik pdf file kleiner maken mac de knop "Opslaan" om de map aan te wijzen waar het bestand zal worden opgeslagen.

Volledige tekst voor de video "PDF bestanden comprimeren"

Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Bij het comprimeren van PDF-bestanden zorgt deze tool van iMyMac ervoor dat gebruikers een eenvoudig maar zeer efficiënt proces hebben, maar van hoge kwaliteit.

Het PDF- of draagbare documentformaat is een algemeen bekend type bestandsformaat dat voornamelijk wordt gebruikt voor het delen van documenten.

Als Windows-gebruiker heeft u twee verschillende mogelijkheden een pdf-bestand te comprimeren en de bestandsgrootte zo te verkleinen: als  kleiner pdf-bestand  of als  geoptimaliseerd pdf-bestand  opslaan. Als u de beste kwaliteit wilt, moet u de optimale grootte selecteren.

Het hangt sterk af van de inhoud en de voorafgaande toestand van het pdf-bestand. Maar let op: Vooral in online gebruikte pdf-documenten zijn deze ook absoluut zinvol. Kies een ideaal compressieniveau en controleer de kwaliteit van de uitvoer door op "Voorbeeld" te klikken, pdf file kleiner maken mac. Want hier kan zowel de resolutie als de wijze van comprimeren van de afbeeldingen individueel worden geregeld.

Geanimeerd gif-bestand maken - zo eenvoudig gaat het in zijn werk. Photoshop-tutorials InDesign-tutorials Gratis lettertypes pdf file kleiner maken mac fonts Marketing en insights. Een kleine slagschaduw rond een foto wordt al als transparantie berekend.

Dat functioneert omdat de gebruikte lettertypes in het document worden ingesloten.

Pdf-bestand verkleinen voor Mac-gebruikers: de voorvertoning

Mensen lezen ook: Hoe verwijder ik apps op Mac? De bestandsgrootten zijn wel lekker klein. Nadat men het met het  eigen Acrobat-automatisme heeft opgeslagen, is het echter nog steeds  10,3 megabyte groot.

Velen weten zelfs niet dat de PDF-bestandsgrootte kan worden verkleind. Al naargelang pdf-bestand kan al bij de export een  transparantieafvlakking  hebben plaatsgevonden. Hoe u een pdf-bestand met Acrobat of slimme onlinetools bijsnijdt, leest u in het artikel  PDF bijsnijden, pdf file kleiner maken mac.

Het compressiegereedschap  Ilovepdf  verkleint onze testbestanden gemiddeld met 30 procent en deelt ons dat aan het eind ook direct mee.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 05:58 Muriël:
Wat u moet doen, is de PDF naar een kleiner formaat optimaliseren. Vervolgens kunt u uw PDF bestand bewerken.