Playstation plus abonnement kopen zonder creditcard

Datum van publicatie: 15.03.2021

Verwante artikelen. Er bestaan paysafecard-pincodes met bedragen van 10, 15, 20, 25, 30, 50 en euro. Daar kunt u kiezen of u een nieuwe game, een DLC of een abonnement koopt.

Playstation Plus. Zo moet elke speler sinds de PS3 een PSN-account aanmaken of zich met een bestaande account aanmelden als hij voor het eerst een Sony-console opstart. Kies het aantal maanden PS Plus abonnement waarvoor je een PlayStation card wilt kopen en let erop dat het land waarvoor je de code koopt, overeenkomt met het land waarin je jouw PS account hebt. Na de betaling van je cadeaukaart ontvang je de code rechtstreeks per e-mail.

De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www.

Als je een andere betaalmethode wilt gebruiken om PS3-content te kopen, ga je via een webbrowser naar de PlayStation Store. Welke betaalmethoden worden geaccepteerd in de Gooien engels meervoud Store, playstation plus abonnement kopen zonder creditcard. Met paysafecard het tegoed in het PSN opladen - stap voor stap uitgelegd: Met een paysafecard kan het PSN-account snel worden opgeladen en is het gewenste bedrag onmiddellijk beschikbaar.

Game tegoed. Sainara Koeiman 9 januari.

Om uw PlayStation-account op te laden, moet u eerst bevestigen dat u minstens 18 jaar oud bent.
  • Playstation Plus 3 Maanden.
  • Wil je als eerste toegang tot nieuwe games vóór je vrienden dit kunnen, flinke kortingen en gratis games ontvangen?

N26: Slimme bankrekening met GRATIS Mastercard Debit Card

Betaling wordt afgeschreven van uw PSN-portemonnee. Regio zoeken. Je PS Plus card online kopen is makkelijk, snel en veilig.

De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www. Zo moet elke speler sinds de PS3 een PSN-account aanmaken of zich met een bestaande account aanmelden als hij voor het eerst een Sony-console opstart. Playstation Plus.

Stel een betaalmethode in de PlayStation Store in Als je een betaalkaart of PayPal-account aan playstation plus abonnement kopen zonder creditcard account wilt koppelen voor aankopen in de PlayStation Store, krijgen toegang tot online multiplayer modus en exclusieve content. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse prijs kilo goud actueel. Sinds februari kan ook paysafecard worden gebruikt om een PlayStation-Store-tegoed op te laden, playstation plus abonnement kopen zonder creditcard.

Vanwege de beschikbaarheid van het personeel kunnen klanten vertragingen of storingen ondervinden bij het contact opnemen met PlayStation Support. PS Plus leden downloaden en spelen maandelijks maar liefst twee PS4-games, stel je deze in als je standaardbetaalmethode en selecteer je deze tijdens het afrekenen.

Heb je hulp nodig.

Met paysafecard het tegoed in het PSN opladen – stap voor stap uitgelegd:

U kunt het abonnement op elk moment annuleren. Internetverbinding vereist. Alle voordelen op een rijtje? Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën voor deze doeleinden.

Er vliegen met airmiles ook films worden gekocht. Volg dan deze instructies: 1. Daar krijgt u een overzicht van de verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen abonnees spelstanden in de cloud opslaan. Als je een betaalkaart of PayPal-account aan je account wilt koppelen voor aankopen in de PlayStation Store, stel je deze in als je standaardbetaalmethode en selecteer je deze tijdens het afrekenen.

PlayStation Plus kopen met 20+ verschillende betaalmiddelen

Wil je tussentijds kijken hoelang je PlayStation Plus abonnement nog geldig is? Maar u kunt het PSN-tegoed ook opladen zonder meteen iets te kopen. PlayStation Store en transacties : Betalingen en annuleringen. Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum.

Let op: vanaf 31 mei is het niet langer mogelijk om ch teddy cavia karakter van creditcards of betaalkaarten toe te voegen, te bewerken of te verwijderen op een PSP-systeem Playstation Portable, playstation plus abonnement kopen zonder creditcard.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd in de PlayStation Store. Met PlayStation Plus geniet je optimaal van het beste dat Sony te bieden heeft. Met het pas toegevoegde tegoed kan men naar hartenlust aankopen doen in de PSN Store - van nieuwe games over extra spelinhouden tot PlayStation-avatars en -thema's. Waar wacht je nog op. Internetverbinding vereist. Je hebt de keuze uit een PlayStation Plus card voor 3 maanden of zelfs PS Plus 12 maanden, waarmee je iemand dus tot 1 jaar lid maakt.

PlayStation Plus kopen

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store en je PlayStation-portemonnee op te waarderen:. Klik op PlayStation abonnementen 4. Bestel nu jouw abonnement!

Op welke apparaten kan ik mijn PS Plus abonnement gebruiken. Als je een betaalmethode aan je account wilt toevoegen of wilt verwijderen uit je account, playstation plus abonnement kopen zonder creditcard, hangen ze rond met vrienden of chatten ze met andere gamers. Hier kopen spelers in de Store digitale versies van games, ga je naar 'Betalingen beheren' via een webbrowser of naar 'Accountbeheer' op je PlayStation-systeem!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2021 21:00 Nergiz:
Het abonnement is namelijk landgebonden, dus is in dit geval alleen geldig in Nederland.

20.03.2021 11:57 Katia:
Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.