Ballebak rotterdam zuid prijzen

Datum van publicatie: 09.01.2021

Verjaardagsfeestje Het feestje van het jaar is jouw feestje. Lees de review over De Ballebak Rotterdam Zuid.

Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Gebruik van deĀ 10 ritten kaarten, abonnementen en gratis toegang voor de kinderen van 0 tot 1 jaar is niet mogelijk omdat we alle bezoekers vooraf registreren in een online reserveringssysteem. Bel ons direct op reserveer nu. Steden in de buurt Onze arrangementen maken een bezoek aan een andere stad zeker de moeite waard Delft. Nederland Achterhoek Achterhoek.

Je hebt er echt geen kind aan bij De Ballebak in Rotterdam Zuid. Houd altijd overal zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand, ook op de grote speelvloer. Openingstijden Kinderfeestjes Tarieven Schoolreisjes Covid Heb je een keuze gemaakt. Entreeprijs geldt voor kinderen tot en met twaalf jaar, ballebak rotterdam zuid prijzen. Het peutertarief vervalt tijdelijk! Gezellig met vrienden iets leuks doen.

Mis dit niet! Bij een boeking kan u tijdelijk met niet meer dan 1 volwassenen per gezin begeleiden.

Binnenspeeltuin De Ballebak Rotterdam Zuid voor een hele dag speelplezier!

Het is altijd belangrijk om deze op te volgen. Beste gast, m. Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Schrijf je vandaag nog in.

  • Kinderfeestje Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak?
  • Duitsland Aachen Aachen. Vermijd het aanraken van uw gezicht en schud in deze tijd geen handen.

Ballebak rotterdam zuid prijzen info. Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs. Het peutertarief vervalt tijdelijk. Jaarabonnement Het jaarabonnement van De Ballebak is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote indoorspeeltuin. Bel ons direct op reserveer nu!

Sluit je gratis aan en ontdek De Ballebak Rotterdam-Ommoord voor een onverslaanbare prijs

Wij hanteren wederom 3 tijdblokken ook tijdens de weekenden : uur. Bent u of iemand uit uw gezelschap verkouden of heeft u klachten? Neem dan gerust contact met ons op!

Natuurlijk mogen ze ook meedoen en klimmen en klauteren op de verschillende toestellen, ballebak rotterdam zuid prijzen. De Ballebak is geschikt voor voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Belgi Aalst Aalst. Uw entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar via onze website van De Ballebak. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Wat is Social Deal

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag klimmen en klauteren en smullen van al het lekkers! Den Helder. Bezoek aan het speelparadijs zijn voor de maximale duur van 3 uur zodat er meerdere kinderen op een dag plezier kunnen hebben. Openingstijden vanaf 1 oktober 7 dagen per week geopend!

Enschede Enschede, ballebak rotterdam zuid prijzen. Je hebt er echt geen kind aan bij De Ballebak in Rotterdam Zuid. Ook de andere kinderen krijgen een verrassing. Login Ontdek gratis. Je kent ons wellicht van:. Vanaf woensdag 30 sept is het dragen van een mondkapje voor alle volwassenen verplicht binnen onze locatie.

Parkstad Parkstad. Kleuters Jongeren.

Beheer jij deze plek?

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina.

Wij hanteren wederom 3 tijdblokken ook tijdens de weekenden : uur. Wachtwoord vergeten. Entreeprijs geldt voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: