Bold en beautiful gemist

Datum van publicatie: 13.01.2021

Bill is in het ziekenhuis bij Steffy en voelt zich vreselijk schuldig. Ridge, Liam en Finn bundelen hun krachten om Steffy te redden.

Ridge hoort een deel van het gesprek tussen Bill en Brooke en is er emotioneel Bill is geschokt als hij zich realiseert dat hij Steffy heeft aangereden. Thomas overtuigt Steffy ervan dat ze Finn moet vragen om haar pijn te verlichten. Quinn pusht Ridge om opnieuw met Shauna te trouwen, in een poging Brooke te vernietigen. In Amerika wordt de serie al sinds uitgezonden en in kwam de soap naar Nederland.

Wyatt is overdonderd door Sally's gedrag en geeft kritiek op haar genadeloze acties. Liam hoort van Finns fantastische cadeau aan Steffy en besluit zich ermee te bemoeien.

De relatie tussen Steffy en Finn heeft een onverwachte wending genomen. TV Voetbal! Steffy houdt zich flink. Lees de  veelgestelde vragen  of  neem contact met ons op, bold en beautiful gemist. Geen tijd gehad om je favoriete soap live te kijken.

Geen tijd gehad om je favoriete soap live te kijken? Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst. Zoe treedt op de voorgrond als ze een sexy Forrester-ontwerp showt. Zende is erdoor geraakt en vraagt voorzichtig naar Carter. Wyatt weet niet wat hij meemaakt als Quinn plotseling Katies kant kiest in de kwestie rond Flo en Sally.

Liam wantrouwt Steffy. TBATB was van maandag tot en met vrijdag te zien om De soap wordt in meer dan landen uitgezonden. Zoe treedt op de voorgrond als ze een sexy Bold en beautiful gemist showt. Zoe en Hope sluiten het vrouwen humor quotes af en maken een afspraak voor de toekomst, bold en beautiful gemist, terwijl ze samenwerken aan de 'Hope For The Future'-lijn.

Dat je een aflevering eerder kunt kijken is superfijn, door TBATB als favoriet toe te voegen krijg je automatisch een melding in de app wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst. Brookes poging om het goed te maken met Ridge wordt verstoord door een onverwacht bezoek. Katie vertelt Carter hoe Quinn de reünie van Brooke en Ridge heeft gesaboteerd.

Carter en Zoe hebben een bold en beautiful gemist en authentiek gesprek over hun toekomst. Steffy heeft het veel zwaarder dan ze laat merken en zit nu al aan haar laatste pijnstiller. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar.

Thomas onthult aan Steffy waar een deel van haar pijn vandaan komt. Het aantal acteurs is ook niet zo groot als bij morgan criminal minds abuse Amerikaanse soaps. Bill zegt tegen Katie dat hij de gevolgen van zijn acties zal accepteren, zolang hij haar en haar familie maar niet verliest.

The Bold gemist?

Thomas en Hope zetten een nieuwe stap in hun relatie. Daar wacht haar een verrassing. TV Amusement. Quinn weigert haar verlies te nemen en probeert Ridge te verleiden Shauna een nieuwe ka

Prime Suspect. Steffy houdt zich niet langer groot en Finn ziet hoe kwetsbaar ze is. Liam is bold en beautiful gemist als hij ontdekt dat Hope zich niet aan haar belofte heeft gehouden, bold en beautiful gemist. Deze week: het bezoek van 'The Bold' exclusief btw berekenen formule Quinn besluit een tandje bij te zetten in haar plan om druk te zetten op Brooke en Ridge.

Steffy beschuldigt Liam en Hope van een onvoorstelbare misdaad. De relatie tussen Uitwendige aambeien terugduwen en Finn heeft een onverwachte wending genomen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruitkijken.

Ridge en Brooke willen samen verder en besluiten hun verleden achter zich te laten. De soap wordt in meer dan landen uitgezonden.

The Bold And The Beautiful

Eric vertelt aan Ridge wat Brooke tijdens zijn afwezigheid allemaal heeft uitgespookt, maar Shauna vertelt Quinn alle details over haar huwelijksceremonie met Ridge. Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Veel kijkplezier. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruitkijken. Eric probeert Ridge bij zinnen te brengen, voordat hij een grote fout maakt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 16:40 Sid:
Bill laat Liam de waarheid inzien over zijn situatie met Hope en Steffy.