Glow in the dark rotterdam kuip

Datum van publicatie: 22.11.2020

Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Shotjes bowlen, Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 10 uur zit er elke beurt een gekleurde pin kegel in het spel. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Dit maakt de beleving nog groter. Zou je deze plek of activiteit aanbevelen voor gezinnen met kinderen? GlowGolf Rotterdam altijd voor de laagste prijs Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit.

Gelieve uw handen regelmatig wassen. Erg leuk om een keer te doen. Ok leuk voor als je in ggz richtlijn adhd volwassenen tijd een jarig kind hebt. Klik hier voor onze privacy statement en cookie beleid. Kaap71 heeft een beoordeling geschreven feb. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Gelieve geen handen schudden en vermijdt fysiek contact. Nuttig Delen. De beste in de buurt.

Onbeperkt 25% korting op rondjes minigolf

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres! Het duurt niet heel lang en je kunt er daarna nog een drankje blijven drinken. Met de herfstige thuistips hieronder vermaken jullie je ook binnen prima!

Wedrus L heeft een beoordeling geschreven aug. Tijdens de vakanties elke dag, alsook op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf Uiteraard volgen wij de maatregelen van het RIVM.

Leuk om te doen. Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourme. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's. Erg leuk om een keer te doen. Glow in the dark rotterdam kuip kortingen voor GlowGolf Rotterdam Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben.

Graag zoveel mogelijk betalen met pin. Meer Korting Voorkom dat je teveel betaalt?

Bedrijfsgegevens

Hoera, herfstvakantie! Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken Dagje uit tips Fijn Thuis Vakanties   Zoek.

Datum van activiteit: augustus Meer informatie. Zeker leuk voor een verjaardag. We vroegen Elise van traktatiewebshop Juul en Gijs om een paar 'treat'-ideetjes.

Sightseeing Rotterdam.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Specials Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding. Bowling Alphen Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen? Oók leuk voor als je in deze tijd een jarig kind hebt! Eetcafe Jofel Prinsenland.

Lasergame Rotterdam.

Leuk om je hier paar uur bezig te houden. De beste in de buurt! Speciaal voor scholen heeft Bowling Alphen gereduceerde tarieven. Check voor glow in the dark rotterdam kuip gaat de geldende coronamaatregelen en reserveer vooraf je tickets. Klantvriendelijk en goed georganiseerd. Bij contante betalingen verzoeken wij dit uit te wisselen zonder rabobank geld overmaken buitenland, dus graag op de toonbank leggen.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, roep dan een medewerker? Staat deze vooraan, of misschien wel voor de duizendste keer.

Welkom bij GlowGolf® Rotterdam

Vanaf 1 euro naar een uitje als GlowGolf Rotterdam Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar GlowGolf Rotterdam of ander dagje uit. Gratis uitje toevoegen. Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard. De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en ook het spel wordt uitdagender.

Online reserveren Makkelijk online boeken in slechts een paar stappen. Korting GlowGolf Rotterdam. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: