Hoe krijg je mooie krullen zonder krultang

Datum van publicatie: 11.01.2021

Gebruik het voor je haar. Gebruik dan een mouse zodat je krullen of golven beter blijven zitten. Ja, je leest het goed.

Deze legt als het ware een beschermend schild over je lokken heen en beschermt ze tegen de warmte, beschadiging en kleurvervaging. Biosilk Thermal Shield Hittebescherming. Maar waarom zou je dan eigenlijk krullen zonder hitte maken? Kleine disclaimer : hierboven zie je mijn beste hitte friendly en iets wat minder hitte friendly krul-trucs, zonder krultang en met longlasting resultaat. Ook met knotjes kun je supergemakkelijk krulletjes maken. Wist je dat je met een haarband je haren ook heel makkelijk kan krullen?

Je kunt jezelf ook trakteren op een va va voom- kapsel zónder hitte en zonder daarvoor in de weer te moeten met stylingstools.

Doe dit met je hele haardos. Let op. Next post Tips om je smartphone en batterij langer mee te laten gaan. Ook heel fijn aan deze methode om krullen te krijgen zonder hitte, is dat je veel aangenamer slaapt met deze methode.

Gelukkig kun je dit zelf ook leren, hoe krijg je mooie krullen zonder krultang, echt waar. Papillotten zijn plooibare zachte staafjes die je in je haar kan draaien.

Het is wel iets ingewikkelder om je haar te krullen met een stijltang dan met een krultang, dus neem vooral de tijd om te oefenen. Geen krultang in huis, maar wil je toch eens iets anders dan die eeuwige steile lokken? Knot jes Deze truc is eigenlijk heel simpel.
  • Zónder daarvoor een krultang in huis te hebben, want ook zonder krultang kun je je haar krullen. Kérastase Genesis Défense Thermique.
  • Haarbandkrullen Met deze truc krijg je mooie golven in je haar. Afhankelijk van hoe strak je de krullen rolt, krijg je deze verschillende soorten krullen:.

2. Knot(jes)

Wat je maar fijn vindt om te gebruiken! Zónder daarvoor een krultang in huis te hebben, want ook zonder krultang kun je je haar krullen. Maak eerst een paardenstaart best een hoge paardenstaart. Plaats de stijltang aan de haaraanzet en draai vervolgens een pluk haar één of twee keer om de tool heen.

Dan kies je best de grotere rollers, wil je graag kleine krulletjes die erg duidelijk gedefinieerd zijn? Gezondheid Oproep: Gezond zoekt jullie lezersvragen!

  • Voor losse golven maak je één grote vlecht aan de achterkant.
  • Net zoals met de babydoekjes kan je je haren dus ook krullen met vochtige doekjes eigenlijk zoals ik het dus ook gedaan had omdat ikzelf helemaal geen babydoekjes had. Rollers zijn misschien wel de bekendste manier om krullen in je haren te krijgen zonder hitte te moeten gebruiken.

Curlformers… ik had er dus eigenlijk nog nooit van gehoord tot ik eventjes aan het opzoeken was. Deze methode is ook nog aangenaam om in te slapen.

Next post Tips om je smartphone en batterij langer mee te laten gaan, hoe krijg je mooie krullen zonder krultang. Ook met knotjes kun je supergemakkelijk krulletjes maken. Schrijf je hier in om elke week de leukste nieuwe artikelen in je mail te ontvangen:.

Meer van Haar: alles over haartrends, kapsels en de beste tips.

Volgend artikel:

Voor losse golven maak je één grote vlecht aan de achterkant. Je kan ze kopen bij de drogist. Heb je thuis nog een panty liggen die je niet meer gebruikt? Je hebt rollers die je warm maakt, maar ook gewoon koude rollers of zelfklevende rollers

Met deze trucs word jij krullenkoningin znder warmtebronnen te gebruiken. Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken. Ga dan voor koude rollers die je vastzet met clips of nog beter: kies zelfklevende rollers. Deze methode is ook nog aangenaam om in te slapen.

Slaap je liever met rollers in je haar.

1. Vlechtjes

Je begrijpt vast wel dat je je kapsel ook best eventjes vastzet met een klemmetje of enkele speldjes. Ontvang deze handige printable en ontdek of jij wel de juiste haarkleur hebt! Nu in de winkels: ons kunst- en interieurnummer. Hoe je de rest van de roller vervolgens rolt, is helemaal aan jou.

Deze tip kwam ik tegen op internet en manual fitbit charge 2 kon mijn oren niet geloven… je haren krullen met babydoekjes, echt. Ideaal om een oude sok nog te kunnen recycleren. Ik heb het namelijk zelf getest. Hoe werkt deze krulmethode.

En voil een paar uurtjes later heb jij een prachtig golfende bos met krullen. Trouwens… wie heeft daar sowieso iedere ochtend tijd voor! En dan verbranden we ook nog eens onze vingers.

Zo krul je je haar zonder krultang: vlechten

Breng eerst een flinke portie haarmousse aan in je haar, rol de velletjes toiletpapier vervolgens op en rol deze strookjes met kleine plukken haar in een soort knotje. De krul erin? Et voilà!

Enfin, maar wil je toch eens iets anders dan die eeuwige steile lokken. Geen krultang in huis, je moet dus heel veel kleine vlechtjes maken.

Uw beauty editor legt uit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 03:57 Lieske:
Ontvang deze handige printable en ontdek of jij wel de juiste haarkleur hebt! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.