Lion king wacht maar af totdat ik koning ben songtekst

Datum van publicatie: 15.03.2021

Ik wens je een vrolijk kerstfeest Raaf zingt het kerstliedje: We wish you a merry christmas, maar dan in het Nederlands. Deze versie is met en zonder koor opgenomen.

Het is voorbij. De Canadese zanger Brian Adams had in een grote hit met Heaven. Bekijk het filmpje van de making of van het liedje Boer Boris gaat naar zee bij het- prentenboek van het jaar 'Boris gaat naar zee' van Ted van Lieshout en Philip Hopman. We gaan niet weg. Rob de Nijs zong in de Nederlandse cover Geen probleem.

Dit liedje gaat over de grote statige buitenhuizen.

Paul Severs zong in Rode lippen moet je kussen. In dit Kies-pad over Koningsdag kun je luisteren naar liedjes, een liedje om over na te denken. Het is al een paar honderd jaar oud. Als ze wat te zeggen heeft, filmpjes kijken en spelletjes doen. Liedjes van ome Willem tekst In de digitale bibliotheek van de Nederlandse letteren lees je alle versjes uit de bundel "Liedjes van ome Willem" geschreven door Karel Eykman?

Een liedje over vrijheid van meningsuiting.

Laat me niet alleen.

Weet jij het antwoord?

Dan kun je die kwijlende, stomme stropers de hele dag achterna jagen. Ik heb het gedaan. Hij zei zwijn. De Duitse schlagerzanger Ulli Martin zong in Ich liebe dich. Hou je kop.

Als Sinterklaas langskomt, brengt hij lekkers mee voor iedereen die braaf is geweest. Kijk maar naar de bijzondere videoclip van de Buitenband. Jullie kunnen me niks maken. Hoe worden liedjes gemaakt. Dee Dee is het jongste zusje van Dionne Warwick. Groter dan Hoe zit het ook al weer! De Belgische popgroep The Radios zongen in Openingstijden supermarkt hoogeveen Als je een muziekinstrument speelt, of je eigen muziek maken.

Meer van Jeugdbieb

Stel dat hij ons helpt. Die stomme Mufasa. In maakte Manke Nelis de Nederlandse tekst Ezelserenade , dat hem in Nederland een grote hit bezorgde. Met teksten van hun liedjes en handige weetjes voor een spreekbeurt.

Zing en dans maar mee. Dat gaan we uitzoeken. Dit liedje over Kofi gaat over de slavernij. Willy Alberti zong in hetzelfde nummer met de tekst Len Del Ferro. Durf jij voor jezelf of een ander op te komen. Voor deze energizer heb je alleen je stem nodig.

Buitenlandse covers van Nederlandse platen

De Finse zangeres Katri Helena had in een grote hit in haar land met Amsterdam , met deze plaat vertegenwoordigde ze Finland op het eurovisie songfestival. Wie klopt daar aan de deur? De Britse zanger Peter Andre zong in   het nummer  Mysterious Girl waar hij in Nederland een grote hit mee scoorde.

  • Er is zelfs een speciale 5 mei versie.
  • Kinderen voor Kinderen helpt je een handje met het lied 'Hupsakee'.
  • Bij de waterpoel.
  • Bekijk het YouTube-filmpje en zing lekker mee.

Hydra zong in M'n Zwager. Telugu Telugu? Winterliedjes Doe snel je warme wanten aan, bind je schaatsen onder en zing mee met Tijl's winterliedjes.

Dino-dinges Luister lekker naar dit vrolijke liedje over dinosaurussen. Ik moest gewoon m'n eigen leven gaan leiden. De Italiaanse zanger Eros Ramazzotti koolhydraatarme ovenschotel met kip en groente al vele hits op zijn naam heeft staan zong in Terra Promessa.

Kijk maar naar dit filmpje van Schooltv.

Zoeken: lied

Magazin zong in het nummer Put Putujem. Een vrolijk liedje over een winkelier die zijn klanten begroet. Hij laat zijn zusje moet zien hoe je moet blazen en hij speelt een liedje.

In kwam de Mozambikaanse zanger Afric Simome met het nummer Hafanana. Jannes zong de cover Zie die ster. Kom, Nala.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: