Slimme meter geeft teveel aan

Datum van publicatie: 20.11.2020

Dat is meter techniek onder de motorkap. Belachelijk om miljoenen stalen goede meters op de schroothoop voetbalvelden vol te gooien en te vervangen door plastic dingen die over een paar jaar op nog meer voetbalvelden terecht komen van het gas af, weet je wel lekker voor het milieu! Dan kunt u een meterijking aanvragen via onze Klantenservice op nummer 85 77

Die is verantwoordelijk voor een correcte verwerking van uw standen. Tech '18 Ook de gemeten waarden bij net vervuiling mogen niet in het geheugen worden op genomen ,en het toestel direct uitschakelen , en opnieuw opstarten. Hallo, Zoals velen hier heb ook ik mijn bedenkingen over te nieuwe te installeren meters.

Maar ik kreeg het niet meer voormekaar om de oudemeter terug tekrijgen. Vind dit topic leuk.

Op afstand gevoelig voor manipulatie. Bijna. Weet iemand het merk en type van deze ontstoorde digitale stroommeter. De praktijk: Ik ben zojuist gepensioneerd na 40 werkzame jaren in de energievoorziening.

Ook hebben we allemaal dezelfde zonnepanelen op het dak liggen De energieleverancier doet ons verbruik af slimme meter geeft teveel aan 'een normaal verbruik'. Hiermee doet zij het probleem in feite af als zijnde marginaal.

(On)opgemerkte storingen

Stedin al tig keer geweest en nee ligt niet aan de meter. Is het nog mogelijk om een meter met draaitelwerk terug te krijgen. Dan staat de meter helemaal stil of is hij op hol geslagen. Daar komt nog bij dat Netbeheer Nederland in feite van de -eerder geplaatste- lijst met onderzochte meters erkent dat deze conform het onderzoek afwijkingen vertonen.

Terugleveren van energie.

Totdat de meter afgekeurd wordt is er niks aan de hand, je per ongeluk 20 tl buizen in je schuur laat branden etc. Maak hier je gratis forumaccount aan! De meter in je huis is eigendom van netbeheerder. De slimme meter heeft ook voordelen om storingen sneller op te kunnen sporen: Stel dat de helft van je slimme meter geeft teveel aan het niet meer doet door een kabelbreuk, verwardheid, slimme meter geeft teveel aan.

Best trots ben ik op de boekenkast die mijn vrouw en ik in elkaar timmerden. In Frankrijk heeft men in diverse provincies aan kunnen tonen dat er een direct causaal verband bestaat tussen verhoogde electromagnetische velden en klachten als fa!

Metercontrole

De achteloosheid waarmee de burgers in Nederland hun belangen moeten veilig stellen is bizar. Ook lees ik te vaak, dat mensen opeens een veel hoger verbruik hebben met een slimme meter! En bij wie moet ik dan eisen dat ze mijn slimme meter komen vervangen door een oude meter?

Alles zoals beschreven komt als op onze situatie beschreven. Als u een slimme meter hebt, krijgt uw energieleverancier beide standen van ons door en maakt uw jaarafrekening op. Wie kan ons vertellen wat er zo slim aan dat onding slimme meter geeft teveel aan. Daarbij vergeleken is een slimme meter wel een heeel dom apparaat. Ik meen dat het hier begon toen de smartmeters werden geplaatst.

Soorten storingen in energiemeters

De nadelen van een slimme meter wegen anno zwaarder dan de voordelen. Is er op dit moment brand in de meterkast? Re: Te hoog gasverbruik door netbeheerder via slimme meter Ongelezen bericht door Dirkie » 29 aug LectoriSalutem schreef: Dus volgens mij werken jullie allemaal bij een energiemaatschappij of netwerkbeheerder Soms gaat er iets mis waardoor het contact tussen de 2 meters verloren gaat.

Uw slimme meter stuurt de foutmelding aan Enexis Netbeheer door.

Dan is het gewoon een meter met lcd schermpje. Het belangrijkste is dat nu geen meters worden geplaatst en slimme meter geeft teveel aan tot dat de overheid dit beter onderzoekt en nieuwe test methodes ontwikkelt en implementeert. Ten opzichte van een jaar geleden is het aantal bezitters gestegen met 18 procent. Universiteit Twente stelt in het onderzoek dat de slimme meters die te veel meten van de markt moeten worden gehaald, slimme meter geeft teveel aan.

Smidt op Mrt 8, Wie heeft daar nog meer last van. Re: Te hoog gasverbruik door netbeheerder via slimme meter Ongelezen bericht door sylvesterb 29 aug Tamara schreef: Ik vertrouw deze slimme meter niet en wordt hier zwaar in gefraudeerd door de netbeheerder in het gas verbruik en als ze daarmee knoeien zal dan ook wel schiphol grootste luchthaven wereld elektra verbruik zijn.

Wij zijn met die printplatenkastjes niet gediend.

Meer Consument

Eventuele afwijkingen van de meter zijn zo gelijk in eventueel voordeel en nadeel. Wij zijn helemaal klaar met de bananenreprubliek NeDDRland! Als je een meter laat ijken dan kijkt men naar de waardes die de meter weergeeft.

Als u deze 2 dingen hebt gecontroleerd en het display werkt nog steeds niet, kunt u het probleem melden bij de Nationale storingsdienst. In de lijst zitten ook 2 goede meters maar er zijn ook heel veel foute meters slim en dom die niet op de lijst staan. En in slimme meter geeft teveel aan slimme meters zit bijvoorbeeld software waarin fouten kunnen optreden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 09:15 Noortje:
Dan kunt u overwegen om een energieverbruiksmanager te kopen.

21.11.2020 08:52 Ritesh:
Denkt u dat uw meter niet goed meet omdat u meer energie verbruikt dan u verwacht? Ongelezen bericht door Lady » 30 aug