Temperatuur zeewater hurghada december

Datum van publicatie: 18.03.2021

Lees het artikel. Klimaat in Hurghada Het  klimaat in Hurghada is subtropisch en wordt beïnvloed door de woestijn. Gemiddeld is het maximaal 24°C in maart in Hurghada en minimaal rond de 18°C.

Klimaat Hurghada december Gemiddeld is het maximaal 22°C in december in Hurghada en minimaal rond de 17°C. Hurghada is voor veel toeristen de ideale vakantiebestemming. Klimaat Hurghada januari Gemiddeld is het maximaal 20°C in januari in Hurghada en minimaal rond de 16°C.

Ga je op vakantie naar Hurghada, maar weet je niet wat de beste reistijd is? Hurghada weer in maart In maart klimmen de temperaturen geleidelijk omhoog.

De badplaats Hurghada ligt in temperatuur zeewater hurghada december meest toeristische streek van Egypte. Deze maanden vormen het hoogseizoen in Hurghada.

Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Neem naast het juiste duikpak ook voldoende zonnebrandcrme met experia box v10 wachtwoord hoge factor mee.

Legende: Hurghada perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

In feite hoef je dit soort vakantieresorts niet te verlaten om een hele goede vakantie in Hurghada te vieren. In September koelt de Rode Zee in Egypte weer langzaam af. Hurghada in het kort Plaats in Egypte Vliegtijd ¹ 5 u.
  • Afhankelijk van wat je tijdens je vakantie wilt doen, zijn sommige maanden beter geschikt voor een vakantie dan andere.
  • Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

Klimaat Hurghada

Temperaturen van 38 graden zijn normaal overdag. Het is 88 dagen droog in de lente. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je vakantie letterlijk in het water valt, want er valt het hele jaar vrijwel geen neerslag.

Wat is je naam? Winter klimaat Hurghada dec-feb In de winter is het in Hurghada gemiddeld 22°C.

Wie niet houdt van drukte en hitte kan deze maand beter vermijden. Gemiddeld is het maximaal 22C in december in Hurghada en minimaal rond de 17C, temperatuur zeewater hurghada december. De sfeer aan de middag blijft echter aangenaam? Nog behoorlijk hoog voor de tijd van het jaar, zeker als je het vergelijkt met delen van Europa.

Aantal sterren.

Weer Hurghada in de wintermaanden Van een winter in Hurghada kunt u nauwelijks spreken. Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard. Hurghada is 12 maanden per jaar een zonzekere bestemming!

Het klimaat van Hurghada in december is perfect.

In de herfst is het in Hurghada gemiddeld 26C. Een aanrader is het meenemen van een badjas, vooral als je in de theehuis de horsten voorschoten naar Egypte komt. Hurghada weer in augustus In augustus zet het hete weer in Hurghada zich temperatuur zeewater hurghada december Lees het artikel.

Beste reistijd voor: Strandvakanties en snorkelen!

Beste reistijd Hurghada, Egypte

Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie CDV was hier in januari. Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. De watertemperatuur ligt rond de 26°C.

  • Om het gemakkelijk te maken kun je via onze pagina Vakantie naar Hurghada boeken zoeken naar een voor jou geschikte vakantie, hotels, losse vliegtickets en andere verblijfsmogelijkheden.
  • Juli en augustus kennen zelfs hoogtepunten van 37 graden.
  • Hotels en appartementen in Hurghada Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.
  • Afhankelijk van wat je tijdens je vakantie wilt doen, zijn sommige maanden beter geschikt voor een vakantie dan andere.

Shibin El Kom in december. De wind van zee kan zeer koel aanvoelen. Midden december in Hurghada Half december dalen de temperaturen lichtjes, zodat de hoge temperaturen goed uit te houden zijn, temperatuur zeewater hurghada december.

Winterzonbestemming Egypte Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, zodat de ochtenden soms wat frisser zijn. De ligging aan de Rode Zee zorgt voor een aangename zeebries, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte een uitstekende winterzonbestemming. Legende: Hurghada perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. Klimaatinfo temperatuur zeewater hurghada december Hurghada.

WANNEER IS DE BESTE TIJD VAN HET JAAR OM TE DUIKEN IN HURGHADA?

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Last minute. Er valt in april op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Hurghada. Aantal zonuren per dag.

Zowel de luchttemperatuur en de watertemperatuur blijven dan ook het hele jaar door hoog, zoals je ook kunt aflezen in onderstaande klimaattabel voor Hurghada. Wanneer was je hier. Tegen juli komen de dagelijkse temperaturen op een gemiddelde 35 graden uit, temperatuur zeewater hurghada december.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.03.2021 14:40 Graeme:
Hoe was het weer?

25.03.2021 07:31 Fianne:
In augustus zet het hete weer in Hurghada zich door. De coördinaten van Hurghada zijn: Latitude: