Witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen

Datum van publicatie: 16.11.2020

Citroen Een citroen kan je ook prima gebruiken om zweetvlekken te verwijderen. Een snellere en makkelijkere manier is de vlek insprayen met HG zweet- en deodorantvlekken verwijderaar en daarna wassen in de wasmachine.

Dit zijn dan vaak witte of grijze vlekken. Hoe haal je zweetvlekken gele vlekken uit een shirt of overhemd? Wij gingen voor je op zoek en vonden een aantal simpele middeltjes die je daar prima voor kunt gebruiken. Koop een Blue Magic Ball. Zijn de vlekken erg hardnekkig? Voordat je het kledingstuk wast de stinkende plekken goed insmeren met Ossengalzeep.

Iedereen probeert het te voorkomen, namelijk zweetvlekken in je kleding, vooral als het net je favoriete shirt of blouseje is. Erg vervelend. Beste wasmiddel Het beste wasmiddel is vloeibaar wasmiddel. Lipstick Vlekken Verwijderen? Klantenservice Klantenservice pagina Over Overhemden. Zet deuren en ramen zoveel coffeeshop de tulp open. Wrijf het om de 10 minuten nog een keer goed in.

Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet, dus lees snel verder!

Zweetvlek behandelen met Dr. Gele oksels van witte shirtjes worden echter niet op miraculeuze wijze weer wit. Let op: bleek is slecht voor je huid en slecht voor het milieu. Laat twee aspirines oplossen in een half kopje heet water. Deodorant houdt onze oksels lekker schoon en fris en het voorkomt zweetgeurtjes in onze kleding. Twitter Facebook Email.

Door het poeder met een euro gbp forecast warm of heet water te mengen en vervolgens even te kneden kan je er een soort pasta van maken, witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen. Zo voorkom je dat mooie blouses en andere kledingstukken verpest worden.

Het kiezen van de juiste deodorant helpt hierbij. Het gaat om delicate stoffen zoals echte wol en zijde. Met baking soda kan je jouw eigen deodorant maken, maar je kan het ook gebruiken witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen zweetplekken uit kleding te verwijderen?

Je kunt het zelf uittesten en je bevindingen delen, of gewoon mijn twee aangeraden producten gebruiken om zeker te weten dat zowel oude als nieuwe zweetvlekken verdwijnen. Een bekend merk die een speciale deodorant vlekkerverwijderaar heeft is HG.

Zweetvlekken verwijderen uit kleding

De droger zorgt er juist voor dat de vlekken hardnekkig worden. Wrijf vervolgens dit mengsel over de vlek en laat dit weer even inwerken. Als het een T-shirt is kan je het vervolgens in de droogtrommel stoppen, een overhemd hang je uiteraard best over een kleerhanger te drogen. Om te voorkomen dat kleding ongelijkmatig verbleekt, is het belangrijk het middel te mengen met water.

Baking soda staat nog niet bij alle huishoudens standaard in de kast, je hormonen en andere stoffen in het lichaam. Draag een T-shirt onder je kleding en bescherm zo de kleding overheen tegen vlekken.

Dus witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen het aluminium in deodorant niet enkel op je zweet maar ook op het katoen zelf. Daarna heb ik het kledingstuk gewassen op 30 graden met wit wasmiddel!

Dus als je ammoniak gaat gebruiken, zet dan even een raam open.

Prijzen kunnen verschillen per winkel en aankoopmoment. Gelukkig kan je de vlekken weer uit je kleding verwijderen. Papje aanbrengen op zweetvlek.

Je leest het volledige artikel hier op Womentoday. Doe twee aspirines in een beker met heet water en laat de aspirines oplossen. Je kunt dus het beste het shirt eerst goed nat maken, zodat je zeker weet dat je papje vochtig blijft gedurende de hele nacht. Wit shirt laten weken in bleek - water.

Het papje van zuiveringszout en waterstofperoxide heeft 2 uren op het witte bloesje ingewerkt. Je mengt voor elk deel water een gelijke hoeveelheid waterstofperoxide en bakzout. Laat de vlekken op je shirt een half uur in witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen oplossing weken vooraleer je het verder wast zoals gebruikelijk.

Veelgestelde vragen

Het is tenslotte ook goed te weten dat katoen, de stof waarvan de meeste overhemden gemaakt zijn, zelf ook een eiwit is. Zo voorkom je dat de kleuren vervagen. Deze methode is dus niet effectief.

Vul een half kopje met ammoniak; Neem een schone droge doek en dep daarmee de ammoniak op de vlek; Laat nu ongeveer een uur inwerken; Tenslotte was je het kledingstuk zoals je gewend bent. Dit is erg vervelend, en al helemaal als het net bij je goede shirtjes gebeurd. Dit kan je met een witte zweetvlekken uit zwarte kleding verwijderen doen, maar de aspirine tussen twee eetlepels kapot drukken is kashmir den haag een optie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 02:24 Latischa:
Meestal zijn de vlekken na 1 wasbeurt eruit, is dit niet het geval dan kan je een vaatwastablet gebruiken. Dat doe je door de oplossing van water en azijn over de vlek te verspreiden en vervolgens twee stukken van het gebied waarop de vlek zich bevindt tegen mekaar te wrijven.

23.11.2020 05:09 Rosalina:
Lees verder:. Reacties 0.