Ziggo technicolor tc7210 nas

Datum van publicatie: 18.11.2020

Hoe kan dit? U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Set the "Folder" field to the full folder path on an NFS server.

Zelf wil ik in de nacht nl wel kunnen internetten draadloos. Vanaf een Windows laptop kan ik vanuit de verkenner de NAS vinden en erin browsen. Is ook geen haast bij, maar het triggert mijn interesse Zou moeten kunnen.

Op de pc lukt mij alles wel, hardware ook. Vrijwel alle mediaspelers ondersteunen SMB, en alle NAS-sen plus modems die als fileserver kunnen dienen bieden SMB support, dus vergeet de hele beschrijving die je gekregen hebt.

Wat is je postcode? Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden?

Hoe kan dit! Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen. Ik zie de Externe HD wel ergens in het netwerk hangen maar kan deze niet ziggo technicolor tc7210 nas.

PaulZ zei:. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren? De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer.

Bedankt allemaal was zeer leerzaam. Nou daar gaan we dan. Je hebt 'm op je Technicolor modem aangesloten dus je benadert hem nu als netwerkschijf vanaf je Mac.
  • Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.
  • Bewerkt door malpiet om , geplaatst door: malpiet MacFrankie McView Forum Gebruiker.

Geavanceerde instellingen

Dat kan niet de bedoeling zijn. Hoe werkt de NAS functie die ik wil gaan gebruiken en welke poort en heb ik daarvoor nodig. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. U kunt een. Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook! U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

  • Klik Rapporteer. In huis ziet elk systeem hem in het thuisnetwerk.
  • Ik dacht dat Technicolor een onbekende NAS was, maar het kan natuurlijk ook een modem router zijn, zoals boiing al opmerkte. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Vraag het anders eens aan Ziggo. MJNJ - 22 okt. Deel: E-mail Deel koppeling! Je bent nu aan het worstelen in de tabel van je router, ziggo technicolor tc7210 nas. Ik ben namelijk ook met de zelfde vraag Geantwoord op om. USB-schijven of misschien ook wel grote USB-sticks dien dan extern van stroom te worden voorzien eventueel via een hub.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Log in Registreer. Vraag het anders eens aan Ziggo. De Mac gebruikt een anders soort broadcasts dan Windows om dingen op het netwerk te vinden.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Handleiding Internet van Ziggo Set ziggo technicolor tc7210 nas "Server" field to the server IP address. Hulp tot hoe laat levert gls. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol.

Ik ben namelijk ook met de zelfde vraag Geantwoord op om Ook niet via de tool die ik je heb gegeven.

Pagina: [ 1 ]    Omhoog. Mooi dat de oorzaak gevonden is! Is op deze vraag ooit een antwoord gekomen. Hulp nodig? Vraag   Leren programmeren waar te beginnen?

De handleiding van modem heb ik gevonden echter moet ik daar de tijd voor nemen is behoorlijk veel en ook nog in het engels. Is ook geen haast bij, maar het triggert mijn interesse Zou moeten kunnen. Daar valt me, ik heb ook een externe harde schijf, ziggo technicolor tc7210 nas, bij figuur 61. Super, dank je wel. Maximale aanvullende beurs mbo pieterwolter.

Bovenaan Onderaan.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Windows Vraag 1 is of je dit moet willen op deze manier. Op dit gebied ben ik niet kundig, de rest wel qua hardware en software maar die router, nee dat krijg ik niet voor elkaar dus alle hulp, tips en raad is welkom.

De 'j' volstaat zelfs voor licht werk zoals downloaden uit nieuwsgroepen. Bestond veel discussie maar dit is ziggo technicolor tc7210 nas omdat de router een nas functie heeft.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.11.2020 20:33 Jacob:
Windows Email deze handleiding.

23.11.2020 09:14 Jidde:
Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Set the "Folder" field to the full folder path on an NFS server.