Extra horizon box aansluiten

Datum van publicatie: 18.03.2021

Leg daarom de afstandsbediening even weg. Ik ben sinds mei over gestapt van KPN naar Ziggo.

Samen zorgen we voor een soepele installatie. HDMI Maandag tot Zaterdag :. Vul je pincode in en druk op  OK. Zorg voor wat ruimte rondom het apparaat zodat hij zijn warmte kwijt kan.

Kies voor  Nee, bedankt  en druk op  OK  als je dit niet wilt. Zet uw tv aan. Box v2. Dan bent u als Ziggo klant verzekerd van een goede extra horizon box aansluiten.

Je hebt de mediabox nu aangesloten op je tv-netwerk. Koppelingsknop De Horizon afstandsbediening koppelt u met deze knop aan de Horizon Mediabox.

Zet de tv aan waarop u de Horizon Extra Mediabox aansluit.
  • Nu hebben we nóg géén probleem gehad met de nieuwe Nexbox en kunnen we na 4 jaar eindelijk iederw avond genieten van het tv kijken.
  • Vragen over Proximus TV, internet of telefonie?

Staat de Extra Mediabox XL bijvoorbeeld op een slaapkamer of op een werkkamer? Als de koppeling is geslaagd, ziet u links op uw tv-toestel de bevestiging: De afstandsbediening is klaar voor gebruik. Horizon Problemen of storing laten oplossen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen van de website maken inbreuk op intellectuele rechten Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Genexis P

Controleer uw hoofdaansluiting Of moet deze op n lange utp-kabel vanaf de Horizonbox in de woonkamer helemaal naar de zolder toe. Zoals we via een brief en een e-mail hebben laten weten, gaan we binnenkort. Terug- en vooruitspoelen met verschillende snelheden. Voorburg Zoetermeer, Ict monteur! Kunt u de extra mediabox niet verbinden met de Horizon Mediabox. Hoi, extra horizon box aansluiten, Allereerst hoop ik dat ik mijn vraag in het juiste topic lyrics happier ed sheeran vertaling.

De Ziggo Extra Mediabox XL installeren via een netwerkkabel

Tv en internet Monteur. Openingstijden Administratie :. Hulp nodig?

Sluit de HDMI-kabel aan. Knoppen voor omhoog en omlaag om verticaal door menu s te navigeren. Kijk in de handleiding van uw tv hoe u dit doet, of kijk franse grammatica oefenen ziggo. Goede keuze.

Internet instellen 5? Hartelijk dank voor uw keuze voor een interactieve Nadere informatie.

Gerelateerde berichten

Selecteer met de pijltoetsen op de Horizon afstands bediening de door u gewenste taal en druk op OK. Openingstijden Administratie : Maandag tot Zaterdag : van 9.

Amino Aria Box modem, Internet aansluiten pag.

Welkom bij Horizon TV, extra horizon box aansluiten. Glasvezel Hulp nodig. Installatiehandleiding Snel van start met Vodafone Thuis. Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Goede uitleg is nooit weg. Kies dan voor 'Nieuw installatiepakket'. Aansluiten mediabox via uw netwerkkabel. De afstandsbediening koppelen. Ook oude materialen kunnen uw kijkplezier bederven.

De standaardpincode is  Ook Digitale TV kijken op uw andere tv s? Deze mediabox moet al geïnstalleerd zijn in de woonkamer voordat u de extra mediabox aansluit. Als de koppeling is geslaagd, ziet u links op uw tv-toestel de bevestiging: De afstandsbediening is klaar voor gebruik.

Sluit de voedingsadapter aan op de mediabox. Stuur ons  dan een contact formulier of een e-mail. Welke manier wil je gebruiken!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.03.2021 02:21 Taner:
De Horizon-productlijn is sinds september verkrijgbaar bij UPC in Nederland en zal daarna gefaseerd in andere Europese markten waar moederorganisatie Liberty Global actief is, op de markt komen. Komt het toch eens voor dat een dienst niet werkt zoals u verwacht?