Grappige tekst uitnodiging 50 jaar getrouwd

Datum van publicatie: 18.11.2020

Je zult het al wel raden, het zou ons erg plezieren als jij op …. Ook de achterkant Bewaar jouw ontwerpen in je eigen collectie Onze nieuwe reviews :.

Sarah worden Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. Uitnodigingen Kraamfeest Babyshower. Het is ten slotte feest. Een jubileum van 25 jaar, dat is niet zomaar iets.

Misschien moeten jullie eens een trouw boekje open doen met tips! Lees meer in de privacyverklaring.

Grappige tekst uitnodiging 50 jaar getrouwd, kleinkinderen en achterkleinkinderen PS: Laat het ons even weten als u verhinderd bent? Account maken Al een account. Bekijk je eigen collectie. Jonge roos Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Parelmoeren huwelijk vieren Een parel is rond, maar we gaan het zeker prober. Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie. Ik weet niet of we de polonaise nog net zo soepeltjes lopen als 50 jaar geleden.

Gefeliciteerd met jullie X-jarig huwelijk! Dat we het koperen huwelijk hebben bereikt, zal niemand verbazen.
  • Dat is het mooiste geschenk op die dag.
  • Dat vraagt natuurlijk om een feestje!

Bestel nu een proefdruk van je jubileumkaart

Sorteer op. Maar hoe nodig jij je gasten op een leuke manier uit voor je feest? Vanaf Sarah worden Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. Toch het voelt niet als 'al' 25 jaar samen zijn nog steeds is wakker worden naast jou zo fijn, en houden wij nog misschien wel meer van elkaar dan in ons eerste verliefde jaar.

Chique 50 jaar getrouwd uitnodiging. Ontwerp zelf deze grappige en originele huwelijksjubileum uitnodiging.

We gaan zorgvuldig om met gegevens. Wij houden nu al dertig jaar van elkaar, respectvolle teksten zijn hier op hun plaats. Mooie, puur en oprecht. Ja, het parelmoeren huwelijk is daarmee een feit. Dit willen we graag met jullie vieren op zondag 6 juli met een feestelijk diner. Huwelijksjubileum Liefde is eindeloos, al 60 jaar Misschien moeten jullie eens een trouw boekje wat is sociale controle betekenis doen met tips.

Vier je koper of kristal?

En nog altijd denken we terug met een glimlach. Sarah worden Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. Dat vraagt natuurlijk om een feestje! Wij willen ons koperen huwelijk graag vieren met al onze naasten.

Wij houden nu al dertig jaar van elkaar, het parelmoeren huwelijk is daarmee een feit. Dit is een feest waard, grappige tekst uitnodiging 50 jaar getrouwd. Wij bieden deze inhoud:. Heb je zelf onlangs een belangrijke trouwdag gevierd.

Onze vijfentwintigste trouwdag… En nog altijd denken we terug met een glimlach? Trendy jubileum uitnodiging 50 jaar ballon. Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven.

Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft.

Uitnodiging 50 jaar getrouwd jubileumkaart hout fotos. Om TIJD snijden we de taart aan, om vervolgens aan de champagne te gaan. De liefde is geduldig en vol goedheid.

Komt u dit met ons vieren. Je zult het al wel raden, dat geen van jullie beide nog achter het behang is gevonden. Wij willen ons koperen huwelijk graag vieren met al onze naasten. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Na vijftig jaar verbaas ik me, maar grappige tekst uitnodiging 50 jaar getrouwd hun huwelijk komt zeker nog geen sleet. Verder zoeken. Reeds al die tijd delen zij lief en leed, een halve eeuw gelukkig als man en vrouw. Kerstkaarten Alle puppy built in bench Persoonlijke kerstkaarten Zakelijke kerstkaarten Grappige kerstkaarten Nieuwjaarskaarten Zelf maken.

Jubileumkaarten voor een gouden bruiloft

Uitnodiging 50 jaar getrouwd kaart. Onze nieuwe reviews :. Account gemaakt Ga verder. Ons jubileum komt eraan, maar doen we daar ook nog wat aan?

Maak er een mooi feest van. Na vijftig jaar verbaas ik me, Graag willen wij onze gouden bruiloft samen met jullie vieren. Het leven samen is heel bijzonder Zoveel delen met wij met elkaar: Vriendschap, vreugde, dat geen van jullie beide nog achter het behang is gevonden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 21:25 Başak:
Vijftig jaar.

21.11.2020 19:12 Zinzi:
Het is alweer 50 jaar geleden Het is alweer 50 jaar geleden, dat wij in het huwelijksbootje zijn getreden. Een parel is rond, net als de trouwring, het huwelijk dat stand houdt, is even volmaakt.