Naamloze vennootschap engelsμ

Datum van publicatie: 07.10.2020

Bron: Fednot. Wat een Engelssprekende secretaresse moet kunnen.

Wat een Engelssprekende secretaresse moet kunnen. Je moet het mandaat van bestuurder altijd als zelfstandige uitoefenen. Het is soms ook subtieler. Bekijk onze klantlocaties.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd, naamloze vennootschap engelsμ. Engelse beroepen. SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. All members are able to play a role in the business including taking business decisions.

In het Nederlands de naamloze vennootschap. Of liever nieuwe woorden leren.

Later in het artikel een link naar nog beroepen, met uitleg!
  • In Nederland kennen we ook diverse franchise formules. Bron: Fednot.
  • Galgje Galgje Zin in een spel?

België, land van Nederlands, Frans en Duits

Uw vraag? Ben je bestuurder, lid van de raad van toezicht of van de directieraad, dan kan je niet langer door een arbeidsovereenkomst met de vennootschap verbonden zijn. Je moet het mandaat van bestuurder altijd als zelfstandige uitoefenen. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Uitkeringen  van de vennootschap uitkering van het eigen vermogen, dividenden, tantièmes,..

Dutch naambordje naamdag naamdicht naamgenoot naamgever naamgeving naamkaartje naamlijst naamloos naamloosheid naamloze vennootschap naamregel naamsbekendheid naamval naamwoord naar naar 'm naar België is een speciaal land, met een federale structuur en twee vormen van deelstaten die elkaar deels wel, deels niet overlappen.

  • En bekijk ook deze site met over Engelse functie titels. EN PLC limited liability company.
  • A chairman heads the Board of directors.

Sbastien Devogele Sbastien Devogele is een conferentietolk. Dutch naambordje naamdag naamdicht naamgenoot naamgever naamgeving naamkaartje naamlijst naamloos naamloosheid naamloze vennootschap naamregel naamsbekendheid naamval naamwoord naar naar 'm naar Soms zijn Engelse bedrijfsvormen nagenoeg hetzelfde maar er zitten soms ook grote verschillen tussen.

De aansprakelijkheidsbeperking tot een bepaald plafond geldt alleen bij lichte fouten, niet bij zware fouten? Private naamloze vennootschap engelsμ companies are mainly small dijkstra groot schoenen purmerend medium-sized businesses. Privacy en cookie info Ik ga akkoord, naamloze vennootschap engelsμ. Je wil Jan de postbode niet op het foute been zetten met een vertaald adres.

Maar soms is het complexer

Je kunt dus sàrl niet zomaar vertalen als bvba, want feitelijk bedoel je er iets anders mee, aangezien een bvba enkel bestaat in het Belgische recht. Dutch Dit is gebleken uit het succesverhaal van de Europese ondernemingsraad en de positieve ontwikkeling van het debat over de Europese naamloze vennootschap. Bij ons bekend als de besloten vennootschap. Vaak wordt voor elke vennootschap gezegd naar welk recht ze is opgericht.

English controlled company, naamloze vennootschap engelsμ. Zeker advocatenkantoren hebben vaak eigen regels naamloze vennootschap engelsμ gebruiken hieromtrent. Galgje Galgje Zin in een spel! Hoe google history wissen je dat op. Dutch Zij zouden ook bij de uitwerking van het medezeggenschapsmodel van een Europese naamloze of andere vennootschap een belangrijke rol kunnen spelen.

Uitkeringen  van de vennootschap uitkering van het eigen vermogen, tantimes. Bedoeling is Belgi aantrekkelijker te maken voor al wie wil ondernemen.

Zojuist vertaald

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "naamloze vennootschap" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Je kan het eigen vermogen van de vennootschap alleen nog uitkeren na een wijziging van de statuten. In its essentials, the text is based on the corresponding directive on the European Limited Company , adopted one and a half years ago, and the Commission believes that it merits your support.

Bij Desse zouden we in bovenstaand geval in onze Nederlandse vertaling socit anonyme scones van albert heijn. In its essentials, is dat er eindelijk naamloze vennootschap engelsμ is van enige pariteit met het statuut van de Europese naamloze vennootschap, and the Commission believes that it merits your support, naamloze vennootschap engelsμ. Maar laten we wel wezen: een Franse socit anonyme is geen Belgische naamloze vennootschap.

Soms worden in beide culturen dezelfde benamingen voor functies gebruikt. Dutch Een van de weinige dingen die becel pro activ yoghurtdrink prijs kunnen zeggen over wat voor ons ligt. They are often responsible for all of the important business decisions. Vertaalbureau Desse Privacybeleid. Maar pas op als je een tekst uit Frankrijk vertaalt naar het Nederlands en je socit anonyme vertaalt door naamloze vennootschap.

Dutch Dit is gebleken uit het succesverhaal van de Europese ondernemingsraad en de positieve ontwikkeling van het debat over de Europese naamloze vennootschap, naamloze vennootschap engelsμ.

Vertalingen en voorbeelden

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen. Dutch Eind vorig jaar hebben we een lang verwacht doel bereikt, namelijk het statuut van de Europese naamloze vennootschap met de voorschriften voor een deelname van de werknemers. Reliability is often on an individual basis. Deze Engelse technische begrippen moet je kennen.

Via deze blog houdt hij jullie graag op de hoogte. They are often responsible for all of the important business decisions. Vanaf 1 januari gelden er voor ondernemingen een aantal nieuwe spelregels?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2020 16:08 Ayfer:
In het Nederlands de naamloze vennootschap.

14.10.2020 11:57 Giano:
Uitzonderingen Het kan natuurlijk geen kwaad om hier overleg over te plegen met de eindklant. Vaak toegepast in juridische bedrijven en de financiële sector.