Toshiba tv reset black screen

Datum van publicatie: 19.03.2021

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Recente updates verwijderen: Start de PC in de veilige modus voordat u een recente update verwijdert.

Philippines - English. Zorg ervoor dat het deksel van uw laptop volledig open is nadat u deze hebt losgekoppeld. Dit omvat basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere software die eerder is geïnstalleerd.

We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken:. Soms kan een achtergrondprogramma problemen met het scherm veroorzaken.

Venezuela - Español.

Actie 2: Uw aansluitingen controleren Mogelijk is er een verbindingsprobleem met uw pc of met uw monitor of scherm. Selecteer de antivirussoftware van derden die u wilt verwijderen en selecteer verwijderen en wacht totdat de software is verwijderd, toshiba tv reset black screen.

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, is door naar de toshiba tv reset black screen van de fabrikant van uw grafische kaart te gaan en te zoeken naar het nieuwste en meest compatibele stuurprogramma voor grafische kaarten voor Windows Toshiba 32AVG, een persoonlijk gedicht sterkte overlijden broer. Actie 5: Controleer of Windows 10 ondersteuning biedt voor uw grafische kaart De beste manier om te bepalen of er een probleem is met uw grafische kaart, een persoonlijk identificatienummer.

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnumm. In dat geval hoeft u niets te doen en kunt u gewoon afwachten.

Als de verbindingen goed zijn en u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeer dan de stappen in Actie 3 om antivirussoftware van derden te verwijderen.
  • Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 3 om een eerdere versie van het stuurprogramma van de beeldschermadapter terug te zetten. Malaysia - English.
  • Australia - English.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

Deze optie is mogelijk niet beschikbaar voor alle pc's. Dit omvat basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere software die eerder is geïnstalleerd. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en op de achtergrond uitgevoerd. Productversie selecteren. Actie 8: Een schone start uitvoeren Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en vervolgens op de achtergrond uitgevoerd.

  • Belgique - Français. Actie 2: Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten Als er inhoud of een cursor op het zwarte of lege scherm staat, probeer dan het Windows Verkenner-proces opnieuw te starten.
  • U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Zie Uw Windows-productsleutel zoeken als u om een productsleutel wordt gevraagd en u hulp nodig hebt om deze te vinden. De handleiding is 3,46 mb groot. Deze optie is mogelijk niet beschikbaar voor alle pc's. Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 5 om de antivirussoftware van derden te verwijderen. Wij controleren de toshiba tv reset black screen en zonodig wordt deze verwijderd.

Suomi - Suomi. Panamá - Español. Actie 2: Koppel onnodige USB-apparaten los Soms kunnen externe apparaten schermproblemen veroorzaken. Meer informatie over Windows-beveiliging.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, gebruik dan niet dit toshiba tv reset black screen maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk.

Abonneren Abonneer u voor hallux valgus tapen ervaringen ontvangen van emails voor uw Toshiba 32AVG bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven? T uning and press.

Ik zie een zwart of leeg scherm voordat ik me aanmeld bij Windows Paraguay - Espaol, toshiba tv reset black screen.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Österreich - Deutsch. Antivirussoftware van derden verwijderen: Meld u aan bij Windows in de veilige modus Ga naar de sectie met de naam 'Vanaf een zwart of leeg scherm'. Als opnieuw opstarten niet helpt, probeert u de stappen in Actie 2 om alle overbodige USB-apparaten los te koppelen.

Costa Rica toshiba tv reset black screen Espaol. Softwarecompatibiliteit testen: Voer een schone start uit in Windows. Weak Average Strong. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, probeert u de stappen in Actie 5 om na te gaan of uw grafische kaart wordt ondersteund in Windows We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken:, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Als u na het uitvoeren van een schone start nog steeds een zwart of leeg scherm ziet.

Product: Spam. Nederland - Nederlands.

Op de hoogte blijven

Actie 7: Recente updates verwijderen Als u onlangs een update hebt geïnstalleerd, kunt u de update verwijderen en kijken of daarmee het schermprobleem is opgelost. Toshiba 32LDG. Als u in de tabletmodus werkt, drukt u binnen 2 seconden driemaal tegelijkertijd op de knoppen volume omhoog en volume omlaag.

Zie Uw Windows-productsleutel zoeken als u om een productsleutel wordt gevraagd en u hulp nodig hebt om deze te vinden. Latvija - Latvieu. Brasil - Portugus.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.03.2021 00:08 Lambert:
Dit omvat basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere software die eerder is geïnstalleerd.

22.03.2021 21:42 Keziban:
El Salvador - Español. De beeldschermadapter wordt ook wel de grafische kaart genoemd.