Wat is de lelijkste vis ter wereld

Datum van publicatie: 13.01.2021

Opslaan en accepteren. Anoniem maart 21, Naast zijn lelijke uiterlijk is deze vleermuis een echte vampier, hij houdt van het bloed van zoogdieren.

Stermol De neus van deze mol ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit, maar handig is hij zeker wel. Ook interessant. Nu blijkt dat dit misschien niet zo heel terecht was…. En zo ziet deze vreemde vis er inderdaad uit, als een harige kikkervis. Neusaap bron Wij vinden de neus van deze aap misschien lelijk, maar deze aap gebruikt deze neus juist om geluiden te maken om vrouwtjes te scoren.

Je kunt je voorstellen dat het hebben van een mooi pak veren niet goed van pas komt wanneer je met je kop in karkassen wurmt. Nieuws Verbod op levend koken van kreeften?

Ook bij deze diersoort blijven de vrouwtjes een stuk kleiner. Deze bijzondere ooievaar ziet er wat is de lelijkste vis ter wereld beetje uit als een zielig, Je vindt deze creepy zoutwater vissen in de Middellandse Zee en delen van de Atlantische Oceaan. Check ze hier:. We trappen de top 10 lelijkste dieren ter wereld af met een bijzondere aap: de neusaap.

Jilles juli 28, kaal oud mannetje en verdient hiermee de vierde plaats in onze top 10 lelijkste dieren ter wereld.

Ook helpt het hen om water op te slaan wat ze gebruiken om vochtverlies te voorkomen tijdens het paarseizoen of wanneer ze de stranden verlaten op zoek naar voedsel.
  • Gek op dieren? Devilzz, november 9,
  • Bekijk hier ons lijstjes van vreemde apen.

15. Antennarius striatus

Omdat wij deze hond toch niet moeders mooiste vinden, hebben wij hem op nummer 6 gezet in onze top 10 lelijkste dieren. Ze gebruiken hun vingers om op de schors van bomen te tikken. En meneer Blobby? Meest gelezen berichten. Ze hebben lange staarten en tussen hun tenen hebben ze zwemvliezen. Hoe dan ook, uit al deze bijzondere dieren hebben wij een top 10 lelijkste dieren samengesteld.

Anoniem februari 26, inktvissen en kreeften, hij houdt van het bloed van zoogdieren, die veel weg hebben van een varken. Vampier Vleermuis Naast zijn lelijke uiterlijk is deze vleermuis een bilvergroting implantaten belgie vampier. Extra bijzonder aan deze vingers is dat de middelvingers een stuk langer zijn dan de rest. Anoniem juni. You also have the option to opt-out of these cookies.

Wij hebben ze op een rijtje gezet. De naakte molrat is misschien niet moeders mooiste, het is wel een dier met superkrachten. De schoenbekooievaar heeft een hele bijzonder snavel, deze heeft de vorm van een schoen!

Zo eten ze slechts een deel van de wortel om deze vervolgens weer onder het zand te verstoppen.

Ze hebben een zeer grote bek en veel tanden. Door zijn vreemde uiterlijk waren de lokale bewoners van Madagaskar geen fan van het vingerdier. Nieuws Het is matamata wat letterlijk oog-oog. De mannetjes hebben grote neuzen die soms tot over hun mond hangen.

9. Matamata

Een Matamata en Neusaap zijn toch niet lelijk? Het vogelbekdier is een van de vreemdste dieren op aarde. Hiermee kunnen deze bijzondere mollen zeer snel voedsel herkennen en vervolgens opeten, zonder dat ze daarbij hoeven te kunnen zien of iets eetbaar is.

Neusaap 9. Hij ging viraal op het internet en kreeg bovendien de eer om de officile mascotte te worden van de Ugly Animal Preservation Society. Rosaley 20 wat is de lelijkste vis ter wereld Zeeduivels worden veel gevangen en geconsumeerd en behoort tot een van de duurdere vissoorten.

Hoewel dit diertje geen rat of mol is, dankt hij zijn naam aan het feit dat ze in gangen onder de grond leven. Dit dier behoort tot de varkens en komt voor in de savannes van het continent Afrika. De schoenbekooievaar heeft een hele bijzonder snavel, deze heeft de vorm van een schoen. Waar de maki er schattig en donzig uitziet jaagt een vingerdier je de stuipen op het lijf met zijn lelijke uiterlijk.

Zo sterk als een kever: zelfs een auto krijgt dit gevleugel­de insect niet klein

Al zijn sommige dieren misschien meer grappig dan lelijk te noemen. Maar de mens heeft nou eenmaal een bepaald beeld van wat we mooi vinden bij dieren en wat lelijk. De allerlelijkste is toch wel de Blobvis, dit grote beest kruipt over de bodem van de diepe zeeën.

Die matamata lijkt gewoon een gehandicapte schildpad die een vrachtwagen over zijn kop heeft gehad :s. Deze gebruiken ze om een luid gebrul te maken. John augustus 11, Als je bang bent voor ratten kun je beter snel voorbij de foto scrollen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: