Woonarken te koop

Datum van publicatie: 17.11.2020

Type Woonboot Alles Watervilla met ligplaats Woonark met ligplaats Woonark zonder ligplaats Woonschip met ligplaats Woonschip zonder ligplaats. Bezoek website 16 okt.

Copyrights www. Alle sportboten. Schellingwouderdijk D Amsterdam. Het onderwaterschip is begin dit jaar nog gekeurd en weer mooi in de verf gezet. Verkocht onder voorbehoud. Bijzondere buitenkans om dicht bij al het goede van de stad te leven in een rustige, en ruimtelijke omgeving! Dit voormalig binnenvaartschip is in verbouwd tot een horeca bedrijfsruimte.

Dat is niet alleen omdat we veel woonboten verkopen, woonarken te koop, maar ook omdat AWN zeer succesvol als aankoopmakelaar kan fungeren. Veemarkt 46 A Amsterdam. Ga verhuren via Huurstunt Heb jij een woonboot te koop staan, maar gaat de verkoop niet zo snel. Hebben wij uw interesse. Wittenburgergracht 18 Amsterdam. In de oude Hanzestad Woonarken te koop, gelegen aan de IJssel ligt deze zeer bijzondere watervilla op een rustige locatie en met vrij uitzicht.

Op de grens van de Westelijke eilanden en de Zeeheldenbuurt ligt de Zoutkeetsgracht. Voor een goede klant in de verkoop. Het uitzicht, de vrijheid, de formidabele Oranjesluizen maar ook de open vaarverbinding met het IJsselmeer, het binnen- en buiten IJ, het "trossenlosgevoel" en het ruime sop kiezen.
  • Wis Verwijder filters. Bezoek website 19 okt.
  • Op aanvraag 29 sep.

€ 75.000,-

Tags: architect , woonboot , badkamer , keuken , slaapkamer , woonkamer. Voor een ligplaats heeft u een vergunning nodig, dus check deze goed. Dan is het fijn als je AWN als makelaar hebt. Motorboten Alle motorboten. Lengte 19 meter breedte 4 meter diepgang 1meter hoogte 3,20 meter leeftijd ong. Gerelateerde zoektermen.

Filter opties Bewaar. Bieden 19 okt. Houseboat The Yacht House 50 Afm. Velsen-Noord 16 okt. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Mooie voorwaarden Op de foto de mooie woonarken te koop van de heer Kramer. Prijs Van:. Denk hierbij aan supermarkten, ho.

Aanbod Woonboot te Koop

Vanuit deze hoek heeft u een Deze ark is nooit in gebruik genomen en dus zo goed als nieuw. Wat een geweldige locatie in het populaire stadsdeel Noord……..

Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod, woonarken te koop. Buiksloterdijk Amsterdam! Onder andere zijn Het schip met legio mogelijkheden, het ruim en de woning Het schip met legio mogelijkheden. Woonboot makelaar Hans Willemsen Hans Willemsen heeft meer dan 30 jaar ervaring in woonarken en woonschepen. Bezoek website 17 okt.

Graag even aandacht voor jouw privacy

Kijk maar bij de reviews! Let dan op de precariorechten. Type ijsselaak. Wonen op het water op een toplocatie, met in de buurt het Waterlooplein, Rembrandtplein, de Stopera, Bimhuis, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Op loopafstand een ruime keuze aan gezellige restaurants en café 's en het leukste winkelaanbod in de beroemde 9 straatjes binnen handbereik.

Het Oostelijk havengebied werd in de hoogtijdagen van de KNSM gekenmerkt door loodsen, kr. Woonboot te Koop Zoekt u een woonboot te koop. Alle sloepen. Bedankt voor de inschrijving. Dit voormalig binnenvaartschip is in verbouwd tot een horeca bedrijfsruimte, woonarken te koop.

Hebben wij uw interesse. Rick Willemsen Lees verder?

Te koop een woonark

Zijkanaal H-weg 30 Amsterdam. Aan rustige weg;aan vaarwater;aan water;in woonwijk;vrij uitzicht. Getoonde advertenties: 1 - 25 van Het schip met legio mogelijkheden.

Woonboot heeft betonnen bak, bovenbouw moet geheel vervangen worden. De Tweede Scheepsmakelaardij Piu Allegro Amsterdam.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.11.2020 18:43 Hilco:
Midden in de historische binnenstad van Amsterdam met uitzicht op de 17e eeuwse grachtenpanden en tussen de Jordaan en de 9-straatjes! Zoeken Verwijder filters.