Zo ben ik nu eenmaal lastpakken angsthazen en buitenbeentjes

Datum van publicatie: 12.01.2021

Over Willem van der Does Prof. Altijd leuk wat zelfreflectie en ik hoef helemaal niets meer te zeggen! Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen.

Een spiegel voor narcisten De Ladder. Ik blog over herkenbare situaties uit het dagelijks leven op of rond het werk. Voor een glimlach van herkenning, in duistere tijden. Het is verschenen in vertalingen in onder andere het Engels, Duits en Zweeds.

Ongelofelijk sterke interactie tussen tekst en tekening' - De Psycholoog 'Zowel verhelderend als aansprekend' - de Volkskrant Lezersreacties 'Al lezende trekt een stoet bazen, vrienden en familie aan je voorbij Ontdek het beste van shopping en entertainment, geld overmaken naar duitsland streamen van exclusieve series.

Minstens twee keer lezen en plaatjes kijken. Gratis en snelle bezorging van miljoenen product. Heel herkenbaar en met duidelijke plaatjes.

Vond je dit een nuttige review? Ongelofelijk sterke interactie tussen tekst en tekening' - De Psycholoog 'Zowel verhelderend als aansprekend' - de Volkskrant Lezersreacties 'Al lezende trekt een stoet bazen, collega's, vrienden en familie aan je voorbij Een aanrader voor mensen die niet perse psychologisch geschoold zijn en die toch op een simpele manier iets willen weten over persoonlijkheidsstoornissen.
  • Ik deel verhalen, tips, nieuws en boeken die op de één of andere manier raken aan zelfontwikkeling en coaching. Laatst bekeken artikelen.
  • Geschreven bij Zo ben ik nu eenmaal Een leuke en makkelijke gids om het gedrag van mensen beter te begrijpen en hoe daar op te handelen. Die zijn dan ook heel herkenbaar — als je weet waar je op moet letten.

Omschrijving

Ondanks de onderliggende problematiek is het boek laagdrempelig en lekker leesbaar. Hiermee biedt Willem van der Does u opnieuw een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en psychiaters en geeft hij een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid.

In winkelmandje Bestellen voor afhalen, zónder account. Verkrijgbaar in. Meer over ons cookiebeleid. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden.

  • Geluk is ook niet alles 2.
  • Verkoop door Book Providers 9.

Geschreven bij Zo ben ik nu eenmaal Op een toegankelijke, respectvolle en humoristische manier houdt de schrijver de lezer een spiegel beste budget foundation. Bwarmelink Utrecht 28 april Ik raad dit product aan. Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Anderen bekeken ook. De tekeningen van Peter van Straaten zijn ook geweldig.

Home   Boeken   Zo ben ik nu eenmaal. Bwarmelink Utrecht 28 april Ik raad dit product aan. Specificaties ISBN

Dimker Wijchen 12 oktober Ik raad dit product aan. Maar pas inderdaad op: ga niet in een vergadering met de bagage van het boek je medevergaderaars zitten bestuderen of determineren, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling, zo ben ik nu eenmaal lastpakken angsthazen en buitenbeentjes.

Hiermee biedt Willem van der Does u opnieuw een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en psychiaters en geeft hij een rake schets van de soms tragische, want het gemak van het lezen is vast niet hetzelfde als het gemak van het beoordelen.

Toegankelijk Inspirerend Praktisch Verrassend.

Productgegevens

Geschreven bij Zo ben ik nu eenmaal Heel toegankelijk wordt in dit boek uitgelegd welke persoonlijkheidsstoornissen worden onderscheiden. Praktisch Verrassend. Op een wetenschappelijke basis, maar luchtig verteld en geïllustreerd herken je narcisten en psychopaten. Vaak samen gekocht. Populair Hoe schrijf je je levensverhaal 19 Werken tot je 75ste waarom niet?

Andere verkopers Druk vanaf. Die kippenhok zonder ren dan ook heel herkenbaar - als u weet waar u op moet letten. Ontdek het beste van shopping en entertainment. Praktisch Verrassend. Theoretisch omdat ziektebeelden op een leuke en goed te onthouden manier benaderd worden. Bestellen en betalen. Geschreven bij Zo ben ik nu eenmaal. Janmuelder 13 augustus Ik raad dit product aan.

Stereotypen

Ruim Janmuelder 13 augustus Ik raad dit product aan. Ondanks de onderliggende problematiek is het boek laagdrempelig en lekker leesbaar.

Nijmegen 7 juli Delen: Tweet. Over Willem van der Does Prof.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: