Ing betalen zonder telefoon

Datum van publicatie: 15.03.2021

Tech ING komt met scanner voor 1 miljoen klanten zonder app 06 november Aangepast: 06 november Als een crimineel even over je schouder meekijkt, b.

Och u heeft toch ook een enorm fotoalbum met prive foto's, uw prive berichten in WatsApp, alle prive afspraken en mogelijk ook uw levensgeschiedenis in feestboek, enz, enz, de hele dag op zak. Je betaling bevestig je met je vingerafdruk, gezichtsherkenning of de ontgrendelingscode van je telefoon. Er wordt misbruik gemaakt van gegevens, kinderfoto's,informatie, enz. En nog niet eens omdat ze te jong zijn, maar eenvoudig omdat ze te stom zijn.

Ter info: Van de INGcommunity:. Ik ben niet weigerachtig, maar de bank maakt het mij onmogelijk om aan mijn betalingsverplichtingen te voldoen, omdat ik gedwongen word niddels elektronische weg te betalen, een middel wat ik niet machtig ben. Werkt flitsend.

Retourpinnen: hoe werkt het? Ik vind het nogal dom dat mensen hun hele leven inclusief kinderen op het net zetten. Iets wat 14 jaar gelden met de toenmalige technologie superveilig was, kan met de hedendaagse technologie makkelijk gekraakt worden, ing betalen zonder telefoon.

Eind komt ING voor deze klanten met een alternatief. Aromat: Het artikel gaat omtrent de TAN codes.

Ga dus geen GSM kopen. Zou verboden moeten worden. Ook met een oersimpel mobieltje kun je sms-en.
  • Verder geef je zelf al aan dat de ING tegen het eind van het jaar een met een "vervanging " komt. Ik heb de app dus maar even op mijn tablet geinstalleerd.
  • Werkt prima.

Scanner als vervanging van TAN-codes

Stom, maar het gebeurt! Betalen met een Android-telefoon werkt grotendeels hetzelfde als contactloos betalen met je betaalpas. Noem me maar ouderwets, maar ik zit er niet op te wachten. Ik denk niet dat crediteurs zich voor uw karretje laten spannen. Stap over naar een andere provider, hoeft u niet eens op te waarderen. Want ik verwacht dat andere banken spoedig zullen volgen. ING gaat t.

  • Geld overboeken Spoedoverboekingen. Bij de meeste banken kun je contactloos betalen met je mobiele telefoon en soms ook met een wearable.
  • Hoi, fijn dat jullie het ook al opgepakt hebben. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Maar ook steeds meer banken bieden Apple Pay aan? Ook met een oersimpel mobieltje kun je sms-en? Dat is deze app zeker niet.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Als de verandering dan een feit is, het vervolg inzetten.

Populair in Geldzaken & Recht

Ik doe jaren met mijn Samsung mobiel, maar Samsung geeft dan allang geen beveilingsupdates meer uit. Maar nu: De TANcode is nu gewoon je pincode Vanmorgen bij het inloggen had ik nog geen bericht, misschien morgen?

De medewerkers bij een lokale bank weten ook niet alles en als ze het wel weten zullen ze het u nog niet mogen vertellen. Wel dat de kleuren op de achtergrond en ook alle  tegels nu zo goed als dezelfde lichtgrijze kleur hebben gekregen.

Ik ga met mijn tijd mee heb een pc, laptop tablet en smartphone, maar als er geen redelijk alternatief komt dan ga ik weg bij deze bank. Ing betalen zonder telefoon hebt immer een antwoord: op dit mobieltje dus niet. Massaal opzeggen die rekeningen.

Contactloos betalen met betaalpas

Toch gaat de overstap langzamer dan gepland, zegt een woordvoerder. Eind komt ING voor deze klanten met een alternatief. Begrijpend lezen en lezend begrijpen is het devies. Netjes de app afsluiten en het gebeurt niet Scherm bij het pinnen de hand waarmee je de pincode intoetst af met je andere hand.

  • Soms moet je nog een pincode intoetsen.
  • Als ik nu een smartphone heb, blijf ik verplicht altijd een smartphone te gebruiken?
  • Ik  gebruik bij voorkeur de Smartfone voor internetbankieren.
  • Er zal voor die oudjes, die helemaal geen oudjes zijn, een nieuwe wereld open gaan wat ze met de smartfoon buitenshuis allemaal heel gemakkelijk kunnen doen.

Voorheen zorgde de TAN code ervoor dat bij skimmen niet het hele pakket codes voor het grijpen lag. Ik dacht dat de beveiliging op een mobieltje vele keren onveilger is dan een pc of laptop!. Opnieuw identificeren bij Knab: veelgestelde vragen, ing betalen zonder telefoon. De ING hoeft dus niet lang naar een oplossing te zoeken, kunnen vanaf volgend jaar met een scanner hun betaalopdracht bevestigen. Klanten ing betalen zonder telefoon ING die de mobiele app van de bank niet kunnen of willen gebruiken, want die bestaat al en werkt goed.

Toch is het wel bijzonder dat ING volledig op de mobiel vertrouwt? Bron  www.

Bijna 4 miljoen klanten over

Gewoon met zijn allen overtappen op andere bank, de ouderen zijn toch de mensen met de meeste spaarcenten. Lezen is ook erg moeilijk. Maar er komen ook steeds meer betaalapps die niet specifiek gebonden zijn aan één bank, zoals Tikkie en Payconiq. Vorig jaar gingen wij voor de crematie van mijn moeder in zee met Uitvaartverzorging Pieter Dekker BV in Heerhugowaard.

Mobiel betalen gaat via de mobiel bankieren-app van Bunq, je hebt dus geen aparte app nodig. De medewerkers bij een lokale bank weten ook niet alles en als ze het wel weten zullen ze het u nog niet mogen vertellen. Welke betaalapps zijn er nog meer, ing betalen zonder telefoon.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.03.2021 21:37 Scarlett:
Als een crimineel even over je schouder meekijkt, b.