Led alternatief voor halogeen g4

Datum van publicatie: 18.11.2020

Ten opzichte van een halogeen lamp is deze iets witter. Zodra u dat weet, kunt u verder lezen wat voor u de mogelijkheden zijn. R7S halogeen staaflamp vervangen door led V Ook R7S halogeen staaflampen vervangen door led kan één-op-één.

Deze G4 backpin steeklamp is een uitstekende vervanger voor 20 watt halogeenlampjes. Kies dan voor de complete led inbouwspots IP54 incl. Controleer uw browserinstellingen of andere software zoals 'Ad-Blocker' die mogelijk de cookies kunnen blokkeren. Wilt u graag advies over welke led spot kiezen? Reactie geplaatst op 23 nov door Peter Beste,Ik wil mijn onderbouw halogeen verlichting vervangen voor g4 ledjes.

Kleur is iets minder geel, maar zeker goed te doen!

Reactie geplaatst op 04 sep door Martijn - EcoBright Beste Rien Mulders, we hebben al even contact gehad over het overstappen naar led in uw specifieke situatie. G4 led lamp K 1W. De GY6. TradeTracker wordpress plugin. Let wel altijd erop of de lamp dun genoeg is voor uw armatuur en of deze dimbaar is indien gewenst. Als ik mr16 vervng door gu10 dus geen travonu led alternatief voor halogeen g4 ik een hallogeen dimmer dat vervalt en gebruik klikaan k uit op afstd bedienbare stekkerdoos?

Kenmerken: Hoe aan te sluiten: voorzichtig in de fitting steken en aanduwen. Deze led inbouwspots met trafo zijn spatwaterdicht   IP54 , hebben een kleine inbouwdiepte 23mm , zijn uitstekend dimbaar en geven prachtig licht dim to warm met reflectie. En gemakkelijk te installeren.

Technische gegevens

Een aanrader! Reactie geplaatst op 10 nov door Eddy Ik heb in de dak dragers van mijn serre halogeen verlichting, 14 stuks G4 10W. Beste Willem, Bedankt voor uw bericht. Led spot GU10 warm wit Basic. Reactie geplaatst op 12 mei door H.

Is dat mogelijk in hetzelfde armatuur. Ik heb er hier 3 led alternatief voor halogeen g4 nodig. Led G4 steeklamp 1,2W. Met een energieverbruik van maar 0. Meer informatie vind je in onze privacy policy en cookie policy. Deze led inbouwspots met trafo zijn spatwaterdicht   IP54zijn uitstekend dimbaar en geven prachtig licht dim to warm met reflectie.

Winkelwagen

Maar 's winters missen we de warmte van de gloeilampen, dat moet dan door de verwarmings-ketel met extra stoken gecompenseerd worden. Deze is alleen online verkrijgbaar. Energiebesparend Met maar 2. Hierdoor zul je de lamp ook veel minder hoeven te vervangen!

Spam beveiliging. Ook hiervoor geldt: Wilt u de G4 led lampen dimmen. Dan kan ik u wellicht verder helpen. Het betreft hier niet een in plafond systeem maar een aramatuur.

Dimbare led inbouwspot zwart, 14 stuks G4 10W, IP Iets minder dan de 20w halogeen die er in zat maar nog steeds ruim voldoende.

Ik heb in de dak dragers van mijn serre halogeen verlichting, led alternatief voor halogeen g4.

Klantbeoordelingen

Reactie geplaatst op 04 sep door Kin Goedemiddag. G4 halogeen vervangen door led 12V Een veelgezochte vervanger is de G4 halogeenvervanger in led. Tegelijkertijd behoudt hij de hoge lichtkwaliteit die je van een A-merk als Philips kan verwachten!

Beste Hein, bij een klein beetje input kan het al zijn dan u de lampen ziet branden. De lange levensduur zorgt ervoor dat vervangingskosten verdwijnen. Binnenkort zijn de R7S lampen in 78 en mm verkrijgbaar via EcoBright, led alternatief voor halogeen g4. De led lamp is zeer gevoelig. Wat raadt u me aan. Beste R. Laat je niet te rijk rekenen. Past in uw huidige armatuur met afdekglaasjes. Samengevat: GU10 halogeen is n-op-n te vervangen door GU10 led.

Beschrijving

Led G4 backpin 1,5W. Osram Parathom Pin G4 0. Ten opzichte van een halogeen lamp is deze iets witter. Let hierbij op dat zowel de spot als de trafo op hetzelfde spanningstype AC of DC werkt.

Zijn bete dan de halogeen die er in zat. Eventueel te combineren met een led transformator. Er zijn 3 oplossingen om 12V halogeen te vervangen door led: 1! Deze zijn aangesloten via een trafo met dimmer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.11.2020 18:12 Gioya:
G9 led lamp dimbaar K 2. Ook hiervoor geldt: Wilt u de G4 led lampen dimmen?

23.11.2020 16:39 Chaya:
Vervang dan altijd de halogeentrafo door een dimbare led trafo én de halogeendimmer door de bijpassende led dimmer.