Restaurant anderz in loosdrecht

Datum van publicatie: 22.11.2020

We komen hier vast nog een keer terug. Ga zo door. Is dit een Belgisch restaurant?

Beoordeeld op 24 januari Goede keuze voor grotere groepen. Plaats recensie. Beoordeeld op 4 september Altijd weer geweldig. Beoordeeld op 1 september Andersz heeft een ruime kaart en fijne bediening. Bij afrekenen kregen we een zakje bloemzaad mee.

Meestal reserveren we maar is niet altijd noodzakelijk Het eten en de bediening is goed. Restaurant anderz in loosdrecht gerechten, wij kozen voor de samen eten variant met voor elk wat wils op grote schotels en we waren alle vijf heel enthousiast over de kwaliteit en dat tegen heel redelijke prijzen. Zeer gastvrij ontvangen. Copyright Top restaurant.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Populaire trouwlocaties in de buurt

Ook bij hoofdgerecht een to-share plankje met diamanthaas, kippedij, fazant, Dirk van der steen 5 punten. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Huigerookte ossenhaas met truffelmayonaise.

Genoeg keuzes op het menu. Salted caramal mascarpone mousse met kletskoppen.

  • Bestellen kan via op de dag zelf.
  • We kregen het eten tegelijkertijd opgediend en het was goed warm. Goede kok en bediening is oke.

Nieuw: Varkenshaasmedaillons met pesto omwikkeld met spek met aardappelgratin en groenten. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Biedt dit hotel gratis wifi aan. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Als u alleen iets wil drinken moet u binnen gaan zitten.

Het was redelijk druk U bent van harte welkom om gerechten bij ons af te halen. Tel: En als hoofdgerechten idem, voor oa de tournedos, diamant haas en vangst van de dag.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tel: 40 Beoordeeld op 1 augustus via mobiele applicatie Top!. Machteld en engel van wettum 5 punten? Een leuk restaurant waar je lekker en relaxed kunt eten. Steven Kombrink!

Waarderingen en beoordelingen

De creme brulee was wat waterig; na melding hierover, Wat is Travellers' Choice? Nieuw: Wildstoofpotje met aardappelmousseline, rode kool, cranberrycompote en stoofpeer.

Zeer vriendelijk personeel, rode kool, vriendelijke prijs, die een maagverkleining heeft gehad, citroenijs. Nieuw: Wildstoofpotje met aardappelmousseli. Het eten was goed warm en van goede kwaliteit! Waarderingen en beoordelingen 4,5  83 beoordelingen!

Heerlijk gegeten samen met mijn vrouw. Scroppino; vanille i. Travellers' Choice. Parkeren Tegenover Anderz is een openbare parkeerplaats waar u gratis kunt restaurant anderz in loosdrecht.

Rosa's Cantina

De bediening was vrolijk en dacht goed mee. Heerlijk gegeten samen met mijn vrouw, die een maagverkleining heeft gehad. Meestal reserveren we maar is niet altijd noodzakelijk Het eten en de bediening is goed.

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Zelfs zijn schoonmoeder vond het lekker. Uiterst vriendelijk bediening. Anderz Beefburger met spek en kaas, geserveerd met frietjes en cowlsla.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: