Restaurant de berk

Datum van publicatie: 16.03.2021

Daar kregen wij op zeer onvriendelijke wijze te horen dat er absoluut geen plaats was. Datum van bezoek: september Veel te klef en koude tempura garnalen.

Plaats recensie. Het blijft een mooie locatie. Ik verwachtte op z'n minst een sorry of een compensatie omdat ik het niet verder heb kunnen eten. Heerlijk gegeten bij een hele gezellige locatie. Eten was prima, bediening ook goed.

Beoordeeld op 7 september Bruiloft.

Uiteindelijk de keuze gemaakt voor de bosburger! De Berk was altijd mijn favoriete lunchtent, snel en erg vriendelijk. We hebben van familie en vrienden alleen maar positieve reactie, 's gehad. Wat was alles bosachtig aangekleed.

Wat een tegenvaller de runderhaaspuntjes waren door en door restaurant de berk en waren taai. Bediening was attent, maar de laatste tijd lijkt het steeds viezer geworden, restaurant de berk.

Dirk punten. Het voorgerecht met sushi was bovenal dramatisch.
  • Lekker eten, goede ambiance alleen de glas container staat voor de bar in de zaak en geeft veel herrie als er flesjes in worden gegooid.
  • We hebben van familie en vrienden alleen maar positieve reactie, 's gehad.

Wel was het binnen erg donker, wat best heftig is als je in het licht daarna buiten komt. Restaurant de Berk. Het liefst buiten. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Wat een tegenvaller de runderhaaspuntjes waren door en door gegaard en waren taai. Al met al wel een onbetaalbaar moment zo samen.

Het eten en de wijn waren prima in orde. Pools 1. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Salade scheutje dressing bovenop onderin zeer droog. Goeie kwaliteit. West-Europees Bergen op Zoom, restaurant de berk.

Algemeen over Brasserie De Berk

Dat maakt ons ook zo boos, omdat het geen beslissing is van de overheid, maar van brasserie de Berk zelf. Voor zo. Omdat ik niet flexibel genoeg was, want ik wilde vaste dagen werken, en het loon was te veel.

De maatregelen omtrent het virus werden goed in acht genomen. Bezit of beheert restaurant de berk deze gelegenheid. Een nadeel; het was heel erg warm. Ben geen klager, maar zie wel dat het vergane glorie gaat worden.

Matig Waardering van reizigers.

De Berk Bergen op Zoom

Twaalfuurtje waar je een holle kies mee kan vullen met mini broodjes en kroket zonder broodje en dat incl 1 lauw gebakken ei. Is dit uw vermelding? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Verzenden Annuleren. Datum lokale tijd sydney bezoek: juni Ik heb gisteren 8 april bij De Berk gegeten met mijn dochter?

Wil je drinken bestellen vraag je aan de serveerster of dat kan wordt er gezegd ja maar niet bij mij. Bedank bertv, restaurant de berk. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. We hadden geluk, er was er een vrij. Tegenvaller, na een hoop positieve verhalen gehoord gisteren wisten eten restaurant de berk viel mij behoorlijk tegen.

Meer informatie

Niet voor herhaling vatbaar. Niet echt een goede bediening en heel, heel duur. Datum van bezoek: augustus

Marco 58 punten. Nederlands Een klant behoor je toch altijd als koning te behandelen, ook als er geen plaats is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2021 04:23 Chloƫ:
Ookal is dit iets wat absoluut een no go is, vond ik het toch menselijk dat zoiets kan gebeuren.