Restaurant de zeemeeuw

Datum van publicatie: 14.03.2021

De visschotel was meer dan genoeg.. Restaurant de Zeemeeuw Niet-geclaimd.

Nederlands Stellendam. Van — uur serveren wij u een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over het Gooimeer. De gerechten zijn van excellente kwaliteit en de prijzen zijn zeer gunstig, echt een aanrader. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Plaats recensie. In eerste instantie denk je waar kom ik nu terecht. Zonder reservatie loop je kans dat je er niet meer bij kan.

Beoordeeld op 23 augustus via mobiele restaurant de zeemeeuw Een pareltje voor de visliefhebber, restaurant de zeemeeuw. U bent bij ons welkom voor een heerlijke lunch, prachtig uitzicht op de buitenhaven van Stellendam en de Noordzee, geeft u dit dan svp aan. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Gezellig en zeer gastvrij restaurant, diner of borrel op ons terras in een mediterrane loungesfeer. Heeft u zelf een ander idee? Contact Noordwijk info zeemeeuw.

Ook wij hanteren de COVID-19 regels:

In eerste instantie denk je waar kom ik nu terecht. Bellen om te reserveren: Onze mogelijkheden Uiteraard staan wij u met plezier te woord om een van onderstaande opties met u te bespreken.

Een heerlijk 3 gangen menu en af en toe een heerlijke Holtkamp croquet er bij dan is de vergadering en de dag weer goed.! Ruime keuze uit borrel-arrangementen vanaf 40 volwassenen, inclusief drankjes en hapjes…. Beoordeeld op 7 augustus Heerlijk gegeten. En Michelinster, ach nee.

  • Genoten van een grote visschotel met onze vrienden.
  • Wij zijn iedere dag geopend vanaf In het restaurant de Zeemeeuw een heerlijk buffet gehad na een fijne uitleg over de visafslag hier ter plaatse.

Van - uur serveren wij u een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over het Gooimeer. Zaterdag avond maar super relax. Bedankt voor je hulp. Restaurant de zeemeeuw gegevens weergeven functies.

Heerlijk geeeten.

Klik hier voor de nieuwe kaart en kom genieten! Trouwen Je hele bruiloft op één locatie? Leon van Meer. Lijst wordt bijgewerkt

Van - uur serveren wij u een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over het Gooimeer! Wij denken met u mee en offreren graag aan de hand van uw wensen. De Nederlandse mediterrane kaart. Een van mijn kennissen op Smulweb: Ronald Vermeulen, restaurant de zeemeeuw dit prima georganiseerd?

We hebben jullie gemist. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Wij vragen onze gasten zich aan de begin- en eindtijden te houden zoals vermeld in de reservering. Engels 3. Geopend Elke dag geopend dagen 9. Vorige Volgende 1 2 3.

De aankleding is geheel in stijl van deze vis-haven. Beoordelingen Wij horen u graag. Op de bonnefooi hier binnen gestapt. Reserveren Reserveer een tafel bij strandpaviljoen De Zeemeeuw. Bellen om te reserveren:restaurant de zeemeeuw. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant. Het was een gezellige avond. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Het personeel is aardig en ondanks de drukte kwamen zij ontspannen op ons over. Kant en klare feestarrangementen vanaf 40 volwassenen voor een feestelijke middag of avond all-inclusive….. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Heerlijk gegeten. Beoordeeld op 20 maart Heerlijke visrestaurant. Komen graag een keer terug.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2021 12:22 Lizanne:
Deel nog een ervaring voordat je gaat. Iedere dag zijn we geopend vanaf

17.03.2021 11:15 Simge:
Gezellig en zeer gastvrij restaurant, prachtig uitzicht op de buitenhaven van Stellendam en de Noordzee.