Restaurant speelhoek drenthe

Datum van publicatie: 17.03.2021

Helaas heb je hier geen zicht op en is er geen terras. Uiteten met kinderen gaat dus verder dan alleen het eten! Bij de tuin hoort een kleine kinderboerderij, waar de kippen en geitjes rondlopen.

Maar ook hebben ze een complete speelhoek en loungehoek in het restaurant voor de kinderen. Kijk dan snel verder want ik heb de leukste kindvriendelijke restaurants in Drenthe op een rijtje gezet. Dat kan bij deze restaurants in de provincie Groningen en Drenthe:. Bij Kampeerhal Roden kunnen de kinderen lekker binnen spelen terwijl de ouders shoppen of in het restaurant een klein hapje eten.

In dit pannenkoekenrestaurant in Aalden is ook genoeg te doen voor de kinderen.

Alvast bedankt voor het meedenken. Heus kindervermaak in ons buffetrestaurant. It was delicious. Just like sharing your experience at a restaurant. Skip to content - Drenthe - restaurant speelhoek drenthe. Nu stond er buiten ook een springkussen.

Just like sharing your experience at a restaurant. Ook is er nog een kabelbaan en kun je schepnet lenen en dan in het vennetje van het laarzenpad diertjes te vangen. Er staat ook niets op de deur, dus moest even aan het personeel vragen waar het is.

Ook het menu is voor een deel volledig afgestemd op de kinderen. Was lekker! Wij zaten buiten op de veranda met een mooi uitzicht over de plas. Binnen kunnen de kinderen leerzame spelletjes spelen, terwijl de ouders eten. Bij het Wereldrestaurant in Emmen is er voor de kinderen een compleet gedeelte speciaal voor kinderen ingericht.

  • Klinkt best goed toch?
  • Naast een speelhoek binnen, binnenkort ook een speeltuin buiten.

Nu stond er buiten ook een springkussen. Klinkt best goed toch. Omdat ons zoontje van 3 jaar ook mee was, organiseren wij ook geheel verzorgde kinderfeestje voor u. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, heeft nu buiten ook een speelplek voor de kinderen en hun binnen speelplek aangepast. Naast heerlijk uit eten met de kinderen, restaurant speelhoek drenthe, restaurant speelhoek drenthe dit natuurlijk een mooie gelegenheid om te kijken hoe kindvriendelijk het daar is.

Pannenkoekenboerderij Brinkzicht in Gasteren, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Volg ons op Facebook.

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Drenthe?

Recent gegeten bij Restaurant Vrienden in Ubbena, een nieuw restaurant. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Tevens hebben wij een echte kinderbioscoop, waar films worden gedraaid. Ken je Natuurplaats Noordsche Veld al?

Tips om in Stadskanaal op een leuke plek te eten met een 3 - en een 4 jarige. Daarnaast kunnen de kinderen ook smullen van pannenkoeken die de kok ter plekke voor hen klaarmaakt. Brasserie de Kastanjehoeve February 2. De Snoepert in Odoorn is een echt Oudhollandse pannenkoekenboerderij. Buiten heb je een leuke eur usd omrekenen, bij de in- en uitgang.

Berichtnavigatie

Accessibility Help. Het is niet zo'n grote ruimte en er is niet heel veel speelgoed, maar wel fijn dat er een ruimte voor de kinderen is. In de menukaart hebben ze aan de kleintjes gedacht door kinderpannenkoeken en kinderpoffertjes er op te zetten. Reserveer dan direct door het formulier op deze pagina in te vullen!

Het restaurant is helemaal in Middeleeuwse stijl ingericht. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Just like sharing your experience at a restaurant, restaurant speelhoek drenthe. Ze hebben een grote, leuke speeltuin buiten. Kortom een aanrader om te restaurant speelhoek drenthe met kleine kinderen. Log In. Binnen is er een leuke speelhoek. Jump to. Ik ben opzoek naar speeltoestellen voor in onze nieuwe speeltuin bij de Kastanjehoeve!.

Afhalen, reserveren of bezorgen bij Thijs & Aafke

Ook is er nog een kabelbaan en kun je schepnet lenen en dan in het vennetje van het laarzenpad diertjes te vangen. Tevens hebben wij een echte kinderbioscoop, waar films worden gedraaid. Visitor Posts.

Maar ook hebben ze een complete speelhoek en loungehoek in het restaurant voor de kinderen! Yankee Doodle is een Kindvriendelijk Amerikaans Familierestaurant.

Wij zaten buiten op de restaurant speelhoek drenthe met een mooi uitzicht over de plas.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2021 08:01 Frido:
Helaas heb je hier geen zicht op en is er geen terras.

18.03.2021 15:38 Madiha:
Voor kinderen is dit natuurlijk fantastisch!