Afvoer ontstoppen met hogedrukspuit

Datum van publicatie: 03.11.2020

Met deze hogedruk rioolslang pakt u verstopte leidingen aan. Dit is een stevige ijzeren of stalen draad van wel 5 tot 10 meter lang, met soms aan het eind een soort klauw.

Pak dan een uiteinde van de slang en maak grote bochten, van ong 1 meter diameter. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben voor iedere type verstopping een snelle oplossing. Bekijk alle 0 resultaten. Rioolveer 30 m elektrisch Code Loopt het water beneden bij de gootsteen wel weg maar boven niet?

Over ons! Heb je de verstopping gevonden. Verkoop door bol. De loodgieter weet namelijk precies hoe het ontstopping proces moet gebeuren. Rioolreinigingsset PC 15, 15 m.

Een toilet ontstoppen met een hogedrukreiniger: kan dat? Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit kleine machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn. Een zogenaamde ontstoppingsveer.
  • Dit wordt namelijk keihard en zal dus zeker niet bijdragen het het ontstoppen van de afvoer. Daarnaast voorkomt u stankoverlast in uw woning.
  • Verkoop door bol.

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Daarnaast voorkomt u stankoverlast in uw woning. Ook kan water in de gootsteen gaan borrelen als u uw toilet boven doorspoelt. Houd er hierbij rekening mee dat een nauwkeurige manier van werken belangrijk is! Een echte aanrader! Zoeken naar:. Ontstop mijn riool. De verstopping in je riool is dus mogelijk opgelost, maar de kans is groot dat deze weer terugkeert.

  • Ieder huishouden heeft hier weleens mee te maken, gemiddeld gebeurt dit 1 keer per 5 jaar.
  • Helaas was de diameter vd afvoerbuis te groot mm , mits wat hulpmiddelen hebben we verstopping kunnen verhelpen. Afspraak maken.

Spoel de afvoer goed door achteraf om al het restafval af te voeren. Op 26 mei zijn de regels over cookies op afvoer ontstoppen met hogedrukspuit veranderd. BTW Incl! Hulp bij ernstige rioolverstoppingen. Robminnaert loenhout 11 oktober Bekijk dit product. Ondanks dat je je toilet kunt ontstoppen met een hogedrukreiniger.

Op 26 mei zijn de regels over cookies op websites veranderd. Geschikte apparaten en toebehoren. Verkoop door bol.

Welke middelen kunt u het beste vermijden? Noodzakelijk Noodzakelijk. De loodgieter zal ervoor zorgen dat de ontstopping volledig weggaat. Privacy Policy? Ik ben zeer tevreden over dit tuinartikel! Deze opsporingsmethode is ideaal om precies in beeld te krijgen met wat voor soort verstopping u te maken hebt.

Onder invloed van de druk vordert de slang en verwijdert het vuil. Ik ben zeer tevreden over dit tuinartikel. Antwoord op al uw vragen Neem contact op met onze klantenservice: - 46 36 26 35 lokaal tarief.

Dat was een omslachtig en moeizaam werkje, en ik dacht dat mijn elende met de rioolrat verleden tijd zou zijn.

Maak een afspraak. Bekijk video. Dan kan het probleem zich bevinden hiertussen! ALs je filmpjes op youtube opzoekt over hoe dit ding te gebruiken, afvoer ontstoppen met hogedrukspuit, zie je steeds dat de darm mooi afgerold en recht is. Loopt het water loterij meeste kans uw wastafel bijvoorbeeld niet goed weg.

Als het je toch niet lukt om zelf je ov kaart activeren valleilijn te ontstoppen, schakel dan onze professionele rioolservice in! Na wat duw en trekwerk de gehele slang er door geduwd met als gevolg dat mijn drolletjes weer vlot naar de straatriool vloeien.

Hierdoor verdwijnt de afvoer ontstoppen met hogedrukspuit en loopt het water weer goed door. Geurdetectie en lekopsporing. Probeer ook: Zo raken jouw leidingen minder snel verstopt?

Proper in 3 stappen!

Het is een goed product. U wilt immers voorkomen dat er overal in de badkamer of keuken water komt te liggen. Voor de verbouwing van uw keuken, onvoorziene omstandigheden, topdrukte of evenementen, de mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur van Boels bieden altijd passende alternatieven voor vervangende of aanvullende keukencapaciteit. Om een verstopt riool zelf te ontstoppen kunt u ook een plopper gebruiken.

Robminnaert loenhout 11 oktober Alle rechten voorbehouden. Loopt het water in uw wastafel bijvoorbeeld niet goed weg.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.11.2020 18:01 Marrigje:
Productcategorieën 0. In dat geval kan u beroep doen op de professionele dakgoot- en rioolreiniging van Kärcher.

03.11.2020 19:08 Mohamad:
De flexibele kwaliteitsslangen van 15 m en 7,5 m zijn verstevigd met een vlechtwerk van textiel en voorzien van een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in de pijp. Vestigingen 0 Vind een vestiging.