Hoeveel mb verbruikt ziggo go

Datum van publicatie: 19.03.2021

In deze landen kijk je naar hartenlust Ziggo GO:. Eerste keer? Zelf meten is weten.

Blijft nog wel het probleem staan dat de Ziggo Go app blijkbaar 3x zoveel data gebruikt als nodig. Zo kun je overal kosteloos via internet tv kijken. Het is helemaal gratis, voor iedere klant van Ziggo. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Wie weet dus wat de werkelijke verbruiken per uur zijn voor de verschillende kwaliteitsopties?

Voorkom hoge datakosten: Wil je voorkomen dat je straks voor torenhoge datakosten komt te staan? Maar niet vandaag morgen dus.

Best beantwoord door Lycke Ziggo 15 februari ! Heb je nog andere apparatuur. Ziggo On Demand. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Mijn excuses voor het misverstand. Anne H Ziggo.

Kosten om via internet tv te kijken

Ik heb 53 minuten tv gekeken en het verbruik was 4,53 Gb. Ik zal dit navragen, ondertussen heb ik een paar vragen voor je: Welke zender heb je bekeken? Beste Anne, inmiddels heb ik getest. Betaal ik voor interactieve tv?

Groet, Jrome.

Ik zal helpen waar ik kan. Deze tekortkoming van de Ziggo go app staat namelijk nergens vermeld en kost onnodig veel data? Mijn eerste factuur is hoger dan verwacht, hoe kan dat. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat surinaamse bruine bonen met zoutvlees recept veilig is om te downloaden, hoeveel mb verbruikt ziggo go.

Één MB, wat kan ik ermee? Tips om jouw dataverbruik te verlagen!

Maak een account aan en doe mee! Eerste keer? Gebruik je Ziggo GO vier maanden lang meer in het buitenland dan in Nederland? Dat kan via ziggogo.

Data staat uit op tablet tekst uitnodiging jubileum er geen data kaart in zit en ik tv kijk via de wifi hotspot van mijn telefoon. Die op je mobiele telefoon. Delen Tweet Delen Delen! Tv kijken via internet met Ziggo GO? Toch is het nog niet bij elke provider mogelijk om via hoeveel mb verbruikt ziggo go tv te kijken op je mobiel of tablet!

Neem je tv mee op vakantie in 28 EU-lidstaten!

Maak een account aan en doe mee! Op mijn toestel Android is dat niet in in te stellen en gaat de bitrate selectie automatisch. Dan heeft netflix het beter voor elkaar. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring.

Ik lees op de community ook allemaal verschillende getallen, om eerlijk te zijn is het een beetje een wirwar.

Dat en als je data uitzet en wifi aan. Onderwerp starter kwelgeest Startdatum 10 feb Dit topic is gesloten. Eerste keer. Een beetje ruim alles genomen.

Wanneer je een uur via je tablet of mobiele telefoon via internet tv kijkt, kan dit dus oplopen tot MB, hoeveel mb verbruikt ziggo go. Maar ik vermoed dat ik niet duidelijk was over het probleem. Kwaliteit staat al op laag maar dat wordt door de app opzij geschoven omdat het een wifi verbinding is. Het was inderdaad een fout aan mijn kant :8 Ik klikte net onder hoeveel mb verbruikt ziggo go vlak waardoor ik geen selectie kreeg en het vast op Automatisch leek te staan.

Hoe werkt tv kijken via internet?

Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Laatste update gedaan. Welke apparatuur heb je om TV te kijken? TV providers zoals Ziggo, KPN en Telfort hebben namelijk geen recht om tv uit te zenden in het buitenland via internet.

Ik heb het al op laag, maar dat werkt niet via WIFI. Zet dan de stream kwaliteit op laag. Dat is niet hetzelfde dan de weergave in de app op je mobiele device. Hulp gevraagd!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.03.2021 02:58 Keely:
Goed bericht Anne. Ziggo ap op tablet werkt dus via wifi en dan werkt schijnbaar de " laag " stand niet in de instellingen.