Juffertje in t groen eten

Datum van publicatie: 10.01.2021

Gloria Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter Kies een plekje in de zon of halfschaduw, en een goed waterdoorlatende,  vruchtbare bodem.

Zaaien en planten Lees verder. Het zaad is niet alleen decoratief, maar ook heel gezond Zwarte komijn heeft niets met gewone komijn te maken. Rijk :. About Natascha Boudewijn. Reply mirjam verbaan 19 juli at Ha die Natascha!

De plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden. Veilig online webshop met het groene slotje.

Zaaien direct op de plaats van bestemming. Het product is toegevoegd aan je winkelwagen, juffertje in t groen eten. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Nigella damascena op Wikimedia Commons.

Nigella damascena L. Juffertje-in-het-groen heeft de Latijnse naam Nigella damascena en komt uit de de ranonkelfamilie Ranunculaceae. Zaaien en planten Lees verder. De rest gaat vanzelf.

Wij zijn 23 oktober weer terug. Ook de wortels van de oude plant kunnen weer opnieuw gaan groeien.
  • Naamruimten Artikel Overleg.
  • Wat leuk om dit te lezen.

Het plantje wordt al eeuwen gekweekt voor in tuinen. Het is niet alleen heel decoratief, maar ook erg gezond. Copyright Natascha Boudewijn - Privacyverklaring Top. Maar nu ook op zoek naar de zaden voor de salade! Zwarte komijn heeft niets met gewone komijn te maken. Kweek Juffertje in het voorjaar… ik zaai een paar zaadjes per potje gebruik van die kleine plastic potjes waar in het voorjaar blauwe druifjes en narcissen in worden verkocht in tuincentra in gewone potgrond en zorg ervoor dat ze op een beschut plekje staan, zodat de zaailingen niet te veel zon krijgen.

Ok Meer lezen.

Van nature is het te vinden in het Middellandse zeegebied en de Canarische eilanden. Juffertje-in-het-groen wordt cm hoog. Reply mirjam verbaan 19 juli at Ha die Natascha. Op de Britse site Gardenista. In de halfzon doet hij het ook prima.

Skip links

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Verfrissend zomers kruidenwater 27 juli Bedankt voor het aanmelden.

De zaden zaaien zichzelf weer uit rond de plant. De meest voorkomende variteit is 'Miss Jekyll', met die bijzondere zaaddoosjes, ro. Als snijbloem. Juffertje in het groen Marloes Blom 24 augustus Taxonomische indeling.

Navigatiemenu

Rijk :. Ook op je bord maak je de sier met dit juffertje: mits ze onbespoten zijn kun je de bloemetjes eten. Nigella is gemakkelijk op te kweken.

  • Zin om de hummus van linzen met zwarte komijn te maken uit Share, mijn nieuwste kookboek?
  • Reply Natascha Boudewijn 27 juli at Ha die Mirjan, daar ben ik natuurlijk niet verbaasd over, wereldreiziger, globetrotter die je bent!
  • Wil je deze foto aan de muur?
  • Ook op je bord maak je de sier met dit juffertje: mits ze onbespoten zijn kun je de bloemetjes eten.

Een tuin vol bloemen Lees verder. Dit zijn een soort ronde knoppen met een krans van gedroogd gevederd blad er omheen. Ik strooi ze graag over soep, hummus klik hier voor een heerlijk recept en over brood dat ik zelf bak. Klik hier voor het recept, juffertje in t groen eten.

Ook populair:. Abonnementen Abonneren Losse edities print Btwin mountainbike 24 edities digitaal Nieuwsbrief. Zaaien en planten Lees verder.

Zaaien van Juffertje-in-het-groen

Taxonomische indeling. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.

Alles van Seasons o. De kelkbladen zijn blauw gekleurd, terwijl de kroonbladen gereduceerd zijn en aan de voet van de meeldraden zitten. Je leest er meer over op Versvancees.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.01.2021 03:05 Cornel:
Dan heb je als die zijn uitgebloeid iets anders moois om naar te kijken. Gratis verzending vanaf 40 euro.