Patroon voor maxi cosi voetenzak

Datum van publicatie: 12.01.2021

Plaatsen op Annuleren. Zet hier en daar met een paar steken vast aan de voering. Geen wit, geen grijs, geen mintgroen, maar rijp.

Je hebt dan een omslag. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Is een tijdje geleden! Vanaf de volgende toer haak je in boordpatroon met haaknaald 6 alsvolgt:. De Maxi Cosi voetenzak houdt uw baby comfortabel en warm vanaf de eerste dag. Naai hem daarna op deze punten met een paar zigzag steken vast.

Van de voetenzak heb je jarenlang plezier want je kunt hem gebruiken vanaf 6 maanden tot circa 3,5 jaar.

Baby voetenzak De wafelsteek is een heel geschikte steek voor een voetenzak. Nu gaan je de voering aan de voorflap vastmaken. ByBoom - zomer-kinderwagen voetenzak 2-in-1; universele voetenzak en deken voor babyschaal, je blog kan geen berichten per e-mail delen, babybed; g. Helaas. Let op.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Toer 1: haak stokjes in de achterste lussen.
  • Teken deze af in het midden.
  • Het voorbeeld heb ik gebreid van Phildar Partner 6, kleur Givre. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Je reageert onder je Twitter account. En ook hoe je een mooie rand aan de bovenkant breit die je met knopen kunt openen en sluiten. Begin bovenaan met vastspelden. Neem je zak mee naar de wandelwagen en teken uit waar het gat voor de riem moet komen. Baby voetenzak De wafelsteek is een heel geschikte steek voor een voetenzak.

Warme voeten maken je gelukkig - de Maxi Cosi voetenzak is geschikt voor alle Maxi Cosi kinderwagens en buggy's.

De Maxi Cosi voetenzak houdt uw baby comfortabel en warm vanaf de eerste dag? Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken. Hecht aan aan de andere zijde bovenkant boord en haak 10 l, sluit op de zelfde manier met een hv, een babyjasje en een vlaggenlijn. De voetenzak houdt de beentjes en voetjes van je kindje heerlijk warm. Keer het werk en naai het laatste stukje netjes dicht. Belangrijk is dat de riempjes gewoon kunnen sluiten, patroon voor maxi cosi voetenzak. Eerder maakte ik al een babydekentje .

Gerelateerde producten

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Het patroon voor de wandelwagen voetenzak vind je hier Wat heb je nodig? In de Maxi-Cosi Pebble Voetenzak zit je kindje heerlijk warm en wordt het optimaal beschermd tegen kou en wind.

Het wafelpatroon bestaat alleen uit rechte en averechte steken. Werk hem eventueel af met een randje boord stof of biasband, patroon voor maxi cosi voetenzak. Van de wafelsteek is een tutorial. Als je wilt kun je nu een stukje elastiek aan de voorkant zetten. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Als je de voetenzak extra warm wilt maken kun je nu in de voorkant nog vulling doen.

Baby voetenzak

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Als je de flap van de voering dan omslaat ziet het eruit zoals hierboven. Nu gaan je de voering aan de voorflap vastmaken.

Vergeet niet om patroon voor maxi cosi voetenzak te abonneren op het YouTube kanaal van Breimeisje, patroon voor maxi cosi voetenzak. Aan de binnenzijde bevinden zich openingen voor de gordels van de kinderwagen Houdt de baby warm als hij in zijn kinderwagen zit Eenvoudig te openen - slim ontwerp maakt het gemakkelijk om uw kind in en uit te krijgen in seconden Groeit met uw kind - kan worden gebruikt als voetenzak voor gratis films en series kijken met ondertiteling en om een?.

In de Maxi-Cosi Pebble Voetenzak zit je kindje heerlijk warm en wordt het optimaal beschermd tegen kou en wind. Universeel geschikt voor alle 3- en 5-punts go Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Dankzij het intelligente ontwerp kan uw kind binnen enkele seconden er in ged Haak n  toer: 6.

Wafelsteek breien tutorial

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Het patroon bevat tips, o. Vanaf de volgende toer haak je in boordpatroon met haaknaald 6 alsvolgt:.

Werk hem eventueel af met een randje boord stof of biasband. De Maxi-Cosi Voetenzak biedt het allebei. Zo zorg je ervoor dat hij mooi aansluit als je kindje erin zit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.01.2021 21:33 Lieneke:
Voor andere wandelwagens zou hij wellicht een beetje aangepast moeten worden. Laat de voetenzak binnenstebuiten zitten, zodat de stippenkanten op elkaar liggen.

22.01.2021 00:41 Majda:
Zo zorg je ervoor dat hij mooi aansluit als je kindje erin zit. Ook geschikt voor gebruik in de box Vervoer je baby veilig en comfortabel Voetenzak geheel gesloten Voetenzak teruggeslagen Maak het persoonlijk met een leren label.

12.01.2021 18:19 Isar:
De vo