Pizzeria netz bad bentheim

Datum van publicatie: 11.01.2021

Nur das Dressing des Beilagensalates war offenbar aus der Flasche. Gefällt mir. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Datum van bezoek: juli Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Datum van bezoek: november Ambiance is een tennis club, daar moet je Gemiddeld 0.

Bezorgt dit restaurant eten, pizzeria netz bad bentheim. Zeer aangenaam restaurant wij hadden geluk met het weer en hebben achter op terras gezeten super gezellige avond.

Machinevertalingen weergeven. Ja Nee Weet ik niet zeker. Datum van bezoek: augustus Schnitzels waren aan de Grote kant en smaakte ok.

Vooral de asperges waren TOP.

Remco B. En dan was er nog die vrolijke bediening. Nederlands
  • Wij vonden het
  • Firmenlogo hochladen?

Werde Teil der golocal Community

Bewerte hier diese Location. Beoordeeld op 10 september via mobiele applicatie Super goed gegeten en zeer vriendelijke bediening. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Gefällt mir 12 Kommentare Qua uitstraling is het wat je mag verwachten van een sportkantine, met een kleine plus.

  • Bezorgt dit restaurant eten?
  • Wij vonden het Ikmoest eerst iets iets achterlaten

Nederlands Prijs zeker ok. Vervolgens mijn schuld betaald en kon ik mijn man weer meer nemen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Beoordeeld op 7 augustus Snelle hap. Het restaurant zit aan een tennisbaan. Verse pasta en vitello waren heerlijk Meer, pizzeria netz bad bentheim.

Meer informatie

Matig 0. Beoordeeld op 20 juli via mobiele applicatie Zeer aangenaam restaurant. Problem melden. Neem contact op met het restaurant voor instructies.

Originele maar ook traditionele gerechten en overheerlijk. Hun terras is daarentegen groot en zonnig. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Datum van bezoek: juli Type reiziger.

Is dit een Italiaans restaurant.

Bewertungen zu Grafschafter Stube

Alle restaurants in Bad Bentheim weergeven. Beoordeeld op 20 juli via mobiele applicatie Zeer aangenaam restaurant. Datum van bezoek: september

Datum van bezoek: juli Originele maar ook traditionele gerechten en overheerlijk. Datum van bezoek: maart Gefllt mir 12 Kommentare Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer, pizzeria netz bad bentheim. Normale prijzen. Neem contact op met het restaurant voor instructies!

Waarderingen en beoordelingen

Twee wienerschnitzels besteld en twee glazen droge witte wijn. Tijd van het jaar. Nederlands 5. Niet gedacht in een gedeelte van de tennisclub even snel een Pizza eten deze was perfect al kan je op verschillende plaatsen hier een pizza kopen deze was echt lekker fijne bodem en niet zo als hier op de andere plaatsen uit zo bakblik.

Datum van bezoek: november Datum van bezoek: februari Vorige Volgende 1 2.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 02:17 Faye:
Ikmoest eerst iets iets achterlaten

15.01.2021 18:52 Gülseren:
Matig 0. En niet onbelangrijk: het is er schoon, ook het sanitair, en onze kids vonden de gespeelde