Radio cd player usb

Datum van publicatie: 21.11.2020

Inclusief CD-speler Radio's op Accu. Er zijn kwalitatief hoogwaardige radio en CD spelers die ook verwende oren geven wat ze willen horen.

Kost gemiddeld , Maak de sfeer compleet bij de picknick in het park of zorg voor romantiek op het strand. Verkoop door bol. Te gebruiken via stekker en accu Selecteer dan beide opties. Je kunt… Meer. U kunt… meer.

Verkoop door Overmania nl Wat je radio cd player usb verwachten. Radio's op Batterij. Philips Radio's. Luister op locatie of thuis naar de deuntjes van jouw draagbare radio en zing mee met de hits van je favoriete artiest. Ontdek samen met je vrienden de kracht van de luidsprekers of plug jouw koptelefoon in.

Rekenvoorbeelden betalen in termijnen

Elegante stereo compacte installatie met 40 watt RMS en premium geluidskwaliteit. Hij is robuust, compact en bekoort door zijn kindvriendelijke design. Bediening via app U kunt… meer. Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel: Het artikel is getest op goede kwaliteit. Tweedehands vanaf 41,

  • Wil je ongestoord van je favoriete muziek kunnen genieten?
  • Bij de stereo-installatie met Bluetooth kan je favoriete muziek direct vanaf je smartphone comfortabel via bluetooth afspelen.

Bediening via app. De overzichtelijke vormgeving… Meer. Met deze radio kun je radio cd player usb digitale zenders als zenders van de FM-radio gratis via de ether ontvangen.

Kenmerken: De AV-ingangs- en uitgangsfunctie voor eenvoudig bekijkenGeschikt voor uw. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Betalen in termijnen

De Ferguson is biedt vele mogelijkheden om naar muziek te luisteren, en is alom geprezen in functionaliteit… Meer. Adviesprijs 79, Blauw

Tweedehands vanaf 41, Selecteer dan beide opties. Rood Er zijn speciale modellen voor kinderen in vrolijke kleuren en met eenvoudige bediening. Radio met stereo-uitgang. Door middel van de meegeleverde afstandbediening is… Meer?

Nieuwsbrief

Cassette De draagbare CD-soundmachine van Philips is een krachtig geluidssysteem die je overal mee naartoe kan nemen dankzij… meer. Vermogen van 10 watt, ontvangt zowel FM als LW. Wat vind je belangrijk? Via een AUX ingang kan muziek van bijvoorbeeld een smartphone, door middel van een kabel afgespeeld worden over de speaker s van de radio.

Radio's - USB, radio cd player usb. Batterij. Op welke manier wil je graag je radio ontvangen. Krachtig veelzijdig, de speler ondersteunt niet alleen multi-regio dvd!

What HiFi 2? Waterdicht Nieuw en Tweedehands vanaf 21,79 Retourdeal voor 39,64 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd!

Retourdeal

Philips Adviesprijs 69, Roze Cassette

Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Nieuw en Tweedehands vanaf 43, Multi!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 15:19 Ricky:
Snelle bezorgopties.

23.11.2020 23:31 Jasmijn:
Wit

25.11.2020 19:48 Willebrordus:
Wil je muziek afspelen via Bluetooth of USB of ontspannen in slaap vallen met muziek en de sleeptimer-functie? Uiterlijk 29 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.