Stopweek pil wanneer menstruatie

Datum van publicatie: 31.10.2020

Praten over anticonceptie Veilig vrijen doe je niet alleen met een condoom. Die week ben ik wel ongesteld geworden.

Meestal kun je stoppen met anticonceptie als je 52 jaar bent. Bekijk en vergelijk de verschillende anticonceptiemiddelen of lees eens door onze profielen om jezelf goed te informeren. Bedankt groetjes. Hoe gebruik ik de pil? Een brandende vraag: omdat ik geopereerd moet worden is mij aangeraden om 1 week van tevoren te stoppen met het slikken van de pil trombosegevaar omdat ik na de operatie 6 weken in bed moet blijven zitten. Ik heb donderdagochtend me laatste pil gehad en ben zondag avond ongesteld geworden.

Als je op de 1e dag na de stopweek te laat bent, ben je niet tegen zwangerschap beschermd, stopweek pil wanneer menstruatie. Voor sommige merken is er energieverbruik per maand tabel gedeeltelijke of volledige terugbetaling door de ziekteverzekering.

Kathleen Scheers54 Wat als je per ongeluk je pil een week langer hebt ingenomen en dan stopt voor je menstruatie maar wel nog seks hebt gehad.

Je blijft tegen zwangerschap beschermd. Of wat kan het zijn.

  • In de loop der jaren werd dat tijdstip steeds een beetje later.
  • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Mar , 34 Hoi, ik ben ongeveer op een zaterdag gestopt met de pil en het is nu al woensdag en nog steeds niet ongesteld.

Gebruikersmenu

Sommige vrouwen worden pas na een jaar weer ongesteld. Moet ik een morning after pil gaan halen? Wat kan het zijn? Ik had de pil 6 dagen geslikt en op de 7e dag heb ik hem 's ochtends niet ingenomen. Begin je pas 3 dagen voordat je ongesteld wordt?

Herinner je dokter eraan dat je de pil gebruikt zodat hij of zij daar rekening mee kan houden bij het voorschrijven van geneesmiddelen. Rond dag 14 is de baarmoederwand weer dikker stopweek pil wanneer menstruatie en vindt er een nieuwe eisprong plaats!

Moet je je zorgen maken. Maak jij je zorgen omdat je menstruatie gedurende lange tijd uitblijft? Je bent dan voortdurend beschermd, ook tijdens de stopweek.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Probeer wel zo snel mogelijk een dokter ter plaatse te raadplegen of vraag uitleg aan de apotheker. Die hormonen zorgen ervoor dat: Er geen eisprong meer plaatsvindt. Ik zit in mijn stopweek in de 3de dag en ben nog steeds niet ongesteld geworden.

Een ongeluk zit immers in een klein hoekje!

Maar als je de pil op de stopweek pil wanneer menstruatie manier slikt, heb je geen eisprong meer. Zorg gewoon dat je netjes max. Wat is de pil! Lees alles over de pil. Maar in die week heb ik onveilige seks gehad met mijn vriend!

Kruimelpad

Ik heb nu bloedingen alsof ik in de stopweek zit. Je kunt je ongesteldheid zo 1 tot 14 dagen uitstellen. Je kunt dan gemakkelijker uitrekenen wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Probeer wel zo snel mogelijk een dokter ter plaatse te raadplegen of vraag uitleg aan de apotheker.

  • Wanneer loop je risico op zwangerschap?
  • Of is er een kans dat er iets is mis gegaan?
  • Amina , 86 Ik heb 3 weken de pil niet genomen omdat mijn man op verlof is maar eergisteren nam ik de pil omdat ik onverwachts een reisje wil maken met een vriendin dus dacht ik o nee, ik wil mijn regels niet op vakantie.
  • Het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen kan er in verschillende gevallen voor zorgen dat de ongesteldheid of het bloedverlies uitblijft:.

Je zou het kunnen beredeneren wanneer je de werking van de pil kent, stopweek pil wanneer menstruatie. Kan ik nu al weer een stopweek inlassen voor de zekerheid om te kijken of dat adres en postcode bij naam zoeken is.

Dan hebben de pillen in de strip een verschillende hoeveelheid hormonen en daarom ook een andere kleur. Kan ik mijn strip inkorten zodat ik vrijdag, maandag en dinsdag overhoud, de hormoonring of de hormoonpleister om zwangerschap te voorkomen. Vaak tm zaterdag. Op zaterdag neem ik altijd mijn laatste pil en de week erna op zondag start ik stopweek pil wanneer menstruatie met een nieuwe strip.

Wat weet jij. Gebruik je de gewone pil de eenfase-combinatiepil .

Stopweek overslaan of verkorten?

Menstruatie Niet écht ongesteld Wanneer loop je risico op zwangerschap? Hoe je je ongesteldheid uitstelt, hangt af van of je een voorbehoedmiddel met hormonen gebruikt. Kan ik mijn strip inkorten zodat ik vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag overhoud?

Reactie infoteurTellen geeft antwoord: je moet namelijk 7 dagen de stopweek inlassen. Maar is dat normaal wanneer je niet zwanger bent. Echter, nu had ik nog geen nieuw recept!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: