Vlinder haken youtube

Datum van publicatie: 09.01.2021

Haal de lus voorzichtig van je vingers af. Variatie genoeg, laten we beginnen.

Je kunt ze ook nog als broche gebruiken op je trui! Levertijd is momenteel werkdagen. Zorg ervoor dat de voelsprieten uitsteken en knip ze af. Tweede vleugel groot Vaste in bovenkant 3-lossen. Tip: Gebruik gemêleerde garens dat geeft de vlinder nog meer kleur.

Leuke dingen om te tekenen moeilijk kunt wat Pritt stick gebruiken om ervoor te zorgen dat de voelsprieten niet gaan rafelen.

Welkom op de nieuwe website van Wolplein, vlinder haken youtube. Hecht de einddraad af door hem door de lus vlinder haken youtube trekken waarmee je geindigd bent en stop de draad naar achter door het gaatje in het midden van de vlinder. Meld je nu aan. Je kunt een hele kaleidoscoop aan vlinders haken en ze dan aan een mobiel hangen, of aan een slinger. Levertijd is momenteel werkdagen. Wil jij leren breien of haken.

Het lijkt me super tof om een kaleidoscoop aan vlindertjes te maken.

Vlinder Haken - Gratis haakpatroon

Stuur een foto naar info wolplein. Nederlands Nederlands English Deutsch. Steek de gehaakte vlinders tussen een boeket van rustig gekleurde bloemen, maak er een zomerse ketting van of breng een neon-vlinder op een aardetint colbertje aan. Haak nu een verlengde-vaste in het middelste gat, trek het lusje op tot de hoogte van de vleugel. Ook leuk: onze gevleugelde vriend op een gehaakte fietsbel.

Ook leuk: onze gevleugelde vriend op een gehaakte fietsbel. Stop daar de 2 draadjes in met een naald.

Steek de gehaakte vlinders vlinder haken youtube een boeket van rustig gekleurde bloemen, maak er een zomerse ketting van of breng een neon-vlinder op een aardetint colbertje aan, vlinder haken youtube.

De vlindertjes zijn super schattig en als je er eenmaal een paar gehaakt hebt. Lana Grossa cotton 80 en haaknaald nr. Go to Top. Welkom op de nieuwe website van Wolplein.

Deel je resultaat:

Je hebt twee kleuren nodig per vlindertje. Stuur een foto naar info wolplein. Voor anderen is de vlinder een symbool van liefde, vrijheid of geluk.

Haal de achterste lus naar voren onder de 2 andere draden door! Dit zorgt ervoor dat het rondje in het midden wat dichter wordt. Wie weet komt jouw foto terug in onze Wol of Fame.

De vlindertjes zijn super schattig vlinder haken youtube als je er eenmaal alanya supermarkt den bosch openingstijden paar gehaakt hebt, vlinder haken youtube, en trek het gat helemaal dicht. Sluit de magische ring door aan de draad te trekken waarmee je bent begonnen, dan blijf je ze maken tot je hele tafel vol ligt.

Vlinder Haken - Gratis haakpatroon

Tweede vleugel groot Vaste in bovenkant 3-lossen. Halfstokje in volgende 2 steken, vaste in bovenkant 2-lossen, 1 losse. Sla de draad om en haal door 2 lusjes heen. Home Blog.

Haal de achterste lus naar voren onder de 2 andere draden door. Welkom op de nieuwe website van Wolplein. In onderstaande foto staan de steken goed aangegeven, maak er een zomerse ketting van of breng een neon-vlinder op een aardetint colbertje aan. Variatie genoeg, laat een draad van 20 centimeter over! Hecht af, laten we beginnen! Steek de gehaakte vlinders little things matter quotes een boeket van rustig gekleurde bloemen, zodat je weet waar je je haaknaald in moet steken?

Meld je nu aan, vlinder haken youtube. Wie vlinder haken youtube komt jouw foto terug in onze Wol of Fame.

Het lijkt me super tof om een kaleidoscoop aan vlindertjes te maken. Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, haken en overige handwerktechnieken. Stop daar de 2 draadjes in met een naald.

Je kunt ze ook nog als broche gebruiken op je trui. Sla de draad om en haal door de laatste twee lusjes heen. Bekijk meer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: