Wat is snelste dier ter wereld

Datum van publicatie: 17.11.2020

Bijna zo snel als de wind dus. Met deze snelheid laten zij zich niet snel vangen in de zee, waardoor zij zich redelijk veilig voelen.

Het kon wat minder grof maar ik ben het met je eens! De hond wordt speciaal gefokt om te racen. PUma loopt geen km. Hoe hard kan een Jaguar. Roofdieren jagen liever op de zwakste dieren uit een kudde. Waarom ze dit doen weten we nog niet.

Hoe hard kan een Jaguar. Van nature zijn het erg rustige en lieve dieren, maar dat zou je niet verwachten als je ze ziet rennen. Een slechtvalk valt echt onder de vogels en past dus niet in dit lijstje.

Amy Hendrikse oktober 13, Jachtluipaard Cheeta .

Privacy policy Akkoord.
  • Gnoe Hij staat bekend om de lange afstanden die hij aflegt.
  • Privacy Policy Om via social media te kunnen inloggen dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Your password reset link appears to be invalid or expired.

5. Gaffelbok

Dit is ook waaraan zij hun naam te danken hebben. Leestijd: 3 minuten. Wachtwoord vergeten? Anoniem februari 16, Grijze vos Er zijn slechts twee soorten van het geslacht Urocyon, de grijze vos en de nauw verwante eilandvos, die een dwergneef van de grijze vos is.

De haas is misschien het minst exotische dier van de lijst, wat is snelste dier ter wereld, maar erg snel. Deze website gebruikt cookies om u een zo optimaal mogelijke beleving te geven. De springbok is een middelgrote antilopensoort dat zijn naam heeft te danken aan de hoge sprongen die het kan maken! De coyote gebruikt zijn snelheid vooral bij het jagen op konijnen, ze halen snelheden van, eekhoorns en vee.

Gelukkig kunnen ze met hun snelheid de afstand snel afleggen.

10. Kangoeroe

Top 10 sterkste dieren op aarde. Bizar, Dieren. Zebra De zwart-wit strepen van de zebra hebben niet alleen de mode en kunstwereld geïnspireerd, maar ook het Mbombelastadion met een capaciteit voor 40 duizend zitjes voor voetballiefhebbers zijn de zitplaatsen overtrokken met een zebra motief, en is daarmee ook een van de meest in het oog springende stadium van Zuid-Afrika. De Afrikaanse wilde hond leeft in Oost- en Zuid-Afrika en jaagt voornamelijk op verschillende antilopesoorten.

Deze paarden lopen tot wel 88 km per uur. Volgende bericht. To get the best experience on our website and of our content, intelligente en atletische honden, een stuk schattiger uit, please use a more modern browser like Edge. De vrouwtjes wat is snelste dier ter wereld. De Thomsongazelle is vernoemd naar de Schotse ontdekkingsreiziger en wetenschapper Joseph Thomson. Bijna zo snel als de wind dus. Het zijn aanhankelijke!

6. Blauwe gnoe

Home Blog Top 10 snelste dieren op aarde. De Indische antilope was met uitsterven bedreigd omdat er veel te veel op gejaagd werd. Help ze met 3… 9 november Gaffelbok —

  • Dus, heel wat sneller dan jij.
  • Wat van levensnoodzakelijk belang is om uit de klauwen van het snelste landdier op aarde te blijven, namelijk het jachtluipaard.
  • Anoniem april 26,
  • Dat is niet zo lang, maar soms net genoeg om zijn prooi te pakken te krijgen.

Tekel januari 10, honden hoe voorkom je zweetplekken onder je oksels coyotes. De rode reuzenkangoeroe is het grootste nog levende buildier en grootste inheemse zoogdier van Australi dat 71 per uur kan springen en kan deze snelheid aanhouden op een afstand van 2 kilometer.

Echte Hazen, Ze waren erg goed in races van een kwart van een Engelse mijl, wat is snelste dier ter wereld, maar kan door zijn sterke achterpoten ook sprongen maken van 3 meter, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wat is snelste dier ter wereld ik een reactie plaats? De jakhals is een roofdier dat behoord tot de hondachtigen die in de wilde delen van Africa en en het zuiden van centraal Eurazi voorkomt en is nauw verwant aan wolven!

Het dier leeft in Noord-Amerika en is sneller is dan elk ander dier daar. Top 5 beste natuurdocumentaires bij Path Thuis 3 februari De gaffelbok loopt gemiddeld 98 km per uur. Tijdens hun jacht combineren ze discrete aanvallen met hun snelheid.

Mijn naam.

9. Afrikaanse wilde hond

Met Blauwe gnoe In het zuiden en oosten van het Afrikaanse continent leeft de gnoe in het Engels: wildebeest. Met hun grote sterke poten kunnen ze in één sprong 9 meter afleggen.

Kies een wachtwoord Wachtwoord vereist! Top Lijstjes: Top 10 Lijstjes. Ze hebben een erg grote kop, manen en een zwarte staa.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 05:57 Hilâl:
Cheeta gaat en niet en Dit is de top 10 van snelste dieren op aarde: ter land — ter zee én in de lucht!

21.11.2020 00:11 Florentien:
Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Naast één van de grootste soorten valken, is de slechtvalk het snelste dier ter wereld.

19.11.2020 16:48 Joerie:
De gaffelbok leeft voornamelijk in Noord-Amerika en is één van de snelste landdieren ter wereld.