Candy crush overzetten naar andere tablet

Datum van publicatie: 14.10.2020

Hallo Allemaal. Scroll omlaag en tik op Google Play Games. Regels voor berichten.

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Het doel van dit spel is telkens weer 3 dezelfde snoepjes naast elkaar krijgen. Situatie onveranderd. Heej, waarom zet je dan niet eerst de bestanden even over op de computer en dan van de computer weer op je andere tablet?? Pingbacks are Aan.

Dit heb ik gedaan via File Expert, wat op zich prima werkt. Je had op deze manier de coole kapsels voor mannen iPad moeten inrichten, dus met de reservekopie van de oude. Markeer forums als gelezen. In deze standaard versie van Candy Crush gaat het er om zo veel en zo snel mogelijk snoepjes te verwijderen! Is Candy Crush gratis. Alleen n probleem. Jong of oud, candy crush overzetten naar andere tablet, iedereen kan dit eenvoudig spel spelen.

Candy Crush downloaden

Ik zou graag alles op een andere tablet zetten. De nieuwe iPad weer helemaal gewist, van de oude een reservekopie gemaakt op de laptop iTunes. Mis deze acties niet:. Zo voorkomt u verlies van gamevoortgang:  Open de Play Games-app op uw Android-telefoon of -tablet. Tip: Niet alle games slaan uw voortgang automatisch op.

Google Play. Games die zijn ontworpen voor Google Play Instant, hebben een knop 'Meteen spelen' of Proberen waarop u kunt klikken om de game onmiddellijk te spelen zonder deze te installeren.

Bij sommige games wordt uw voortgang automatisch opgeslagen als u bent ingelogd bij Google Play Games? Inloggen Registreren!

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Scroll omlaag en tik op Google Play Games. In het Helpcentrum van Play Games browsen.

Uw opgeslagen gamevoortgang herstellen

Is Candy Crush gratis? Als de accountgegevens onjuist zijn: Tik op uw e-mailadres en selecteer het juiste account. Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. Dit heb ik gedaan via File Expert, wat op zich prima werkt.

Trackbacks are Aan. Selecteer in stap 3 de problematische game in plaats van Google Play Games. U wordt bij nieuwe games met dit account ingelogd. Op de oude iPad staat alles nog zoals het was, op de nieuwe iPad moet hij weer van voor af aan beginnen. Ik heb een ander probleem. Alle rechten voorbehouden.

WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het

Tik op het scherm 'Prestaties' of 'Scoreborden' linksboven op uw profielfoto om te controleren welk account u gebruikt. Je had op deze manier de nieuwe iPad moeten inrichten, dus met de reservekopie van de oude.

Heb alle overtollige zaken zoals foto's, video's en apps die hij niet gaat gebruiken, er af gegooid, maar het is nog altijd te veel. Tik op Apps en meldingen Alle apps bekijken. Tik bovenaan op Meer Instellingen.

  • Om te reageren, dien je te zijn ingelogd.
  • Hoop dat je zo wat verder komt.
  • OnePlus breidt Nord-serie uit met twee goedkope telefoons Nieuws Hot.
  • Je kan Candy Crush dus perfect offline spelen.

In het Helpcentrum van Play Games browsen. Apps overzetten van ene telefoon naar andere telefoon met ander Apple ID. Dat hij mijn opgeslagen spelgegevens niet meeneemt vind ik niet zo erg, candy crush overzetten naar andere tablet.

Laat je gaan en laat het ene na het andere snoepje ontploffen en verdwijnen. Bij sommige games wordt uw voortgang automatisch opgeslagen als u bent ingelogd bij Google Play Games. Soortgelijke discussies. U kunt deze stappen ook opnieuw proberen en Google Play-services of de problematische game selecteren! O past participle vertaling nederland de app Instellingen op uw apparaat.

Meer informatie over hoe u zich afmeldt en weer aanmeldt.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Als u problemen ondervindt met instant-apps, kunt u zich afmelden en u opnieuw aanmelden. Wanneer je daarin slaagt verdwijnen deze snoepjes en worden ze vervangen door anderen. Dat kan voor verschillende bedragen van enkele tientallen tot honderden euro's.

Situatie onveranderd.

Gratis Candy Crush Saga spelletjes Candy Crush Saga is een 3-op-een-rijspel met snoepjes, kunt u deze stappen proberen. Tik op Apps en meldingen Alle apps bekijken. Dat kan ook. Als u problemen ondervindt bij het openen van de Play Games-app of fouten ziet als u de app gebruikt, zoals de naam het zelf zegt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2020 15:01 Sharony:
Daarvoor moet je een Google Play Gift Card kopen.