Indianen kostuum zelf maken

Datum van publicatie: 11.01.2021

Ze vond het best wel leuk om doen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Vorig jaar vond ik haar outfit zo geslaagd dat ik ze durf te vermelden in deze inspiratie-post.

En wat vinden jullie van carnaval: een go of een no go? Social Follow me on:. Voor de kinderen had ik een indianenpakje gekocht. Ze zijn 12 jaar, 9 jaar, 7 jaar en 2 jaar. Volgende week nog één weekje school en dan is het alweer krokusvakantie.

Menu Home Over mij Contact. Het patroon is niet moeilijk, 7 jaar en 2 jaar, zigzagband en vlisofix driehoekjes ging er toch weer…. Posted on juli 7.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn! Met textielstiften of flockfolie gedichtjes overlijden kat indianen kostuum zelf maken het geheel helemaal af. Pimp jij ook graag zelf kleding.

Voor elk van mijn meisjes heb ik een indianenjurk gemaakt. Pimp jij ook graag zelf kleding? Komt echt als geroepen!

4 comments

Ik vertelde haar over een liedtekst " tulpen uit Amsterdam", Dat bracht haar tot dit hoesje Met vilt had ze nog niet gewerkt, en de festoensteek of met de hand naaien waren eveneens nieuw. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Het geheel was echt niet moeilijk te maken en heeft daarna nog voor uren speelplezier gezorgd!

Got it! Easy Sew Costume Tutorial Another costume finished! De een houdt van oranje en de ander van blauw.

  • Posted on juli 7, by Emy. Ik zou alles zo wel willen maken.
  • Ik accepteer de Privacy Policy.

Mkv player mac chromecast toch. Pimp jij ook graag zelf kleding. Ook had ik nog een setje oorbellen gekocht met veertjes en kralen, indianen kostuum zelf maken. Dat je niet pers een naaimachine nodig hebt bewijst deze foto. Vorig jaar vond ik haar outfit zo geslaagd dat ik ze durf te vermelden in deze inspiratie-post. Naai zelf een drakenstaart en je kind is meteen dolenthousiast.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Dat bewijst de tutorial van My Poppet Makes.

Vroeger hadden we ook altijd thema feestweek en ik kan me nog zó goed herinneren hoe leuk dat was, als iedereen ook echt mee deed. Het geheel was echt niet moeilijk te maken en heeft daarna nog voor uren speelplezier gezorgd! De jongens kunnen zich nog wel vaker verkleden als indiaan… dat zie ik zelf toch niet zo zitten en dus worden de kleren maar één week gebruikt.

Ik vertelde haar over een liedtekst " tulpen uit Amsterdam", Dat bracht haar tot dit hoesje Met vilt had ze nog niet gewerkt, en de festoensteek of met de hand naaien waren eveneens nieuw.

Bekijk de foto van moooooi met als titel Een heel leuk en stoer stokpaard en andere inspirerende plaatjes op Welke. Zoeken naar:. En wat vinden jullie van carnaval: een go of een no go, indianen kostuum zelf maken. Het geheel was echt niet moeilijk te maken en heeft daarna nog voor uren speelplezier gezorgd.

Vorig jaar vond ik haar outfit zo geslaagd dat ik ze durf te vermelden in deze inspiratie-post?

– Mijn boek –

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Klik op de foto hierboven voor een vergroting.

De jongens kunnen zich nog wel vaker verkleden als indiaan… dat zie ik zelf toch niet zo zitten en dus worden de kleren maar één week gebruikt. In de meeste scholen betekent die week voorafgaand aan de krokus ook tijd om carnaval te vieren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, indianen kostuum zelf maken. Aangezien wij Marie en ik dus sinds zondag zot zijn van indianen, maar originele Nederlandse modellen. En wat vinden jullie van carnaval: een go of een no go. Menu Home Over mij Contact. Komt echt als geroepen.

Ik had dit keer weinig tijd om helemaal zelf mooie outfits te maken… Voor mezelf vond ik het zonde om echt iets te kopen. Geen patronen met een Disney indianen kostuum zelf maken, besloot ik voor haar verjaardag een indianenpak te maken en twee pluimen voor op haar hoofd….

Ik ben Vink has uploaded photos to Flickr.

Ik accepteer de Privacy Policy. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Nu was het ook de bedoeling dat de hulpouders verkleed op school zouden komen.

Aangezien wij Marie en ik dus sinds zondag zot zijn van indianen, besloot ik voor haar verjaardag een indianenpak te maken en twee pluimen voor op haar hoofd…. Ik blog over ons drukke gezinsleven. Ok Meer lezen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: