Mc auto royal grootebroek ervaringen

Datum van publicatie: 19.03.2021

Hierdoor kan de juiste persoon je snel terugbellen met het antwoord op je vraag. Peter , Schipluiden. Nadat de overeenkomst was afgesloten is de auto voor ons naar de spuiter gegaan voor een aantal lichte beschadigingen.

Ondanks geen overeenkomst toch een hele goede ervaring. Aantal keer bekeken 4, Kreeg niet de hoofdprijs voor mijn inruil, maar de Arteon was dan ook zeer scherp geprijsd. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Peter , Schipluiden. Wel zakelijk.

Altijd weer oplossingen gevonden. Vandaag een BMW 5 serie gekocht. Voordat ik een proefrit met mijn nieuwe auto kon maken hebben we de deal rond gemaakt. Zo hoort dat. Ik had een vraag.

De service. Donderdags gebeld en dezelfde middag km gereden om de gti te bekijken.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

De dame die me hielp was zeer vriendelijk, had humor en bleef toch zakelijk. Altijd weer oplossingen gevonden! De auto die we gekocht hebben is precies zoals geadverteerd en de afterservice is uitstekend. Christa Schwab , Grootebroek. Woensdag een golf gti gezien op hun site. Wijnand Baerken , Medemblik. Michael Netjes en snel geholpen.

  • Zij heeft echt alles geregeld. Geren Vandaag een BMW 5 serie gekocht.
  • Reageer op deze review Naam noodzakelijk.

Toen ik uiteindelijk in de showroom was kreeg ik koffie en water en werd ik zeer hartelijk ontvangen. Prima service en snel geholpen.

De medewerkers. Daarna is alles snel, professioneel en in een goede sfeer afgehandeld. Goed en eerlijk behandeld.

MC Auto Royal

Alsof ons het uitmaakt hoe!? Helaas ook hun laatste loze belofte om het op te lossen was niet nagekomen; erger nog ze hadden gesjoemeld met het dashboard lampje waardoor je hem niet meer zag branden. In 1 woord geweldig!!

De lokatie. Peter Werden goed en zeer vriendelijk geholpen ondanks de onderbezetting, dit werd naar tevredenheid afgehandeld. Bel me terug. Donderdags gebeld en dezelfde middag km gereden om de gti te bekijken. Tom Uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Neem contact op

We hebben maar liefst euro moeten afgeven aan het bedrijf omdat ze de rest niet wilde terugbetalen. MC Royal is geen bedrijf waar je heen moet gaan om met handjeklap een heilige koe te kopen.

Geren , Culemborg. Als eerste keus maak je een afspraak, verkoopt men snel de auto aan een ander door. De eigenaar van MC Royal belde mij op mijn adres in het buitenland om te vragen of de auto goed beviel, hoe ik was geholpen in de werkplaats tijdens de afleverbeurt en of er nog zaken zijn die opgelost moeten worden als ik terug ben in Nederland.

Kim 25 april Geren Vandaag een BMW 5 serie gekocht. Martin en Chantal, maar de Arteon was dan ook zeer scherp geprijsd. Hij deed er alles aan om mij het te laten zien via de computer? Witte haai zuid spanje aantal beoordelingen Stroef in het begin, mc auto royal grootebroek ervaringen uitstekend.

Kreeg niet de hoofdprijs voor mijn inruil, bedankt voor deze ervaring en mijn nieuw auto uiteraard :.

Nogmaals bedankt. Martinus de Beir , Enkhuizen. Kunt u een oordeel geven over de volgende onderdelen?

Daarnaast hebben we de afspraak gemaakt dat ik de onderhoudshistorie zou krijgen, en ook na veel navraag doen en beloftes is dit nooit gebeurt. Wil je hiervan leren dan moet je zeker bij dit bedrijf langsgaan? Zeer tevreden met mijn fiat e.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: