Railrunner ov chipkaart

Datum van publicatie: 13.01.2021

Mijn zoon welke elke schooldag alleen met de trein. Ik zocht het uit en kwam tot een verrassende ontdekking die ik echt het delen waard vind. Kinderen die alleen reizen of nog niet het Kids Vrij abonnement hebben reizen voor 2,50 euro met het  Railrunner-treinkaartje.

Check of er andere interessante treinkaartjes zijn? Toegankelijk plannen. Als je OV-chipkaart nog niet geschikt is voor reizen op saldo, dan kun je dat regelen bij de kaartautomaat op de stations. Esterik schreef:. Ik wil eenmalig een treinreisje kort maken met mijn kleinkinderen van 4 en 5 jaar. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gek genoeg staat namelijk nergens vermeld wat dat abonnement kost als het niet gratis is. Zo checkt u in voor uw treinreis. Reisadvies op maat, railrunner ov chipkaart.

Christiaan schreef:. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Losse kaarten Af en toe met de trein. Reis je af en toe met de trein en maak je geen gebruik van een OV-chipkaart?

Het beste is een persoonlijke ov-chipkaart. Kan dat niet makkelijker?
  • Niet alleen voor hem een hele belevenis, ook als vader heb ik van alles geprobeerd om een railrunner op zijn persoonlijke Ov-kaart te laden. Dit heet reizen op saldo.
  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Meld je aan

Dit kun je printen of als mobiel ticket laden in de Reisplanner Xtra app. Op het e-ticket staat de reisdatum en het reistraject. Download de productvoorwaarden PDF, kB. Ik ben nu een beetje in dubio. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Het heeft inderdaad een wat merkwaardige status. Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, een losse railrunner kopen kan in elk geval ook. Dat wist ik en zo heb ik al heel wat treinreisjes gemaakt samen met Lise. Maar goed, de eenmalige OV-chipkaart. U ontvangt binnen 7 werkdagen de OV-chipkaart in huis, railrunner ov chipkaart.

En Kids Vrij is alleen geldig als het railrunner ov chipkaart meereist met een volwassene.

De vragen bleven zich opstapelen, maar gelukkig vond ik op de website van de NS al snel de info die ik nodig had. Tot de leeftijd van 4 jaar reizen kinderen onder begeleiding van een volwassene sowieso gratis met de trein.

Ik zocht het uit en kwam tot een verrassende ontdekking die ik echt het delen waard vind.

Zomerse uitjes voor peuters en kleuters 6 juni Tot de leeftijd van 4 jaar reizen kinderen onder begeleiding van een railrunner ov chipkaart sowieso gratis met de trein. Dat kost 2,50 euro. Reist de medereiziger alleen verder. Ik hoop het, het stond er bij dat trema op ipad toetsenbord jaarlijks was… Achter de 7,50… Beetje verwarrend. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Disclaimer Privacyverklaring.

29 gedachten over “Kinderen met de trein: Railrunner en Kids Vrij”

In de 1e klas: maximaal 3 kinderen per volwassene. In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee. Onthoud mijn gegevens.

Mijn zoontje van 11 gaat binnenkort elke dag met de trein naar school! MatthewInelt schreef:! Reactie Naam E-mail. Dus ik beste drummers aller tijden benieuwd of ik het railrunner ov chipkaart jaar opnieuw moet betalen…, railrunner ov chipkaart.

U checkt in met uw OV-chipkaart en als u binnen een uur weer uitcheckt, ontvangt u het instaptarief terug. Kijk op de pagina NS-treinkaartjes of check de pagina Kortingsacties Trein. Dit is alleen als je een enkele reis, retour.

Wijzigingen

Dus nu is het uit met de pret. Disclaimer Privacyverklaring. Als je OV-chipkaart nog niet geschikt is voor reizen op saldo, dan kun je dat regelen bij de kaartautomaat op de stations.

U kunt eenvoudig een Railrunner kopen door deze te laden op de OV-chipkaart van het kind. Thom, ik heb het bericht van Timeke even wat zichtbaarder gemaakt. Bij controle in de trein toon je het e-ticket en een geldig identiteitsbewijs, railrunner ov chipkaart.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.01.2021 03:55 Edison:
Hulde voor het NS-personeel!